Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 48
Leditia spune:
Diana,trimite-mi te rog pe PM nr tau de tel si vbim.In we poate reusesc sa trec pe la tine sa-l iau..n-are sens sa-l trimiti prin posta si sa arunci banii aiurea.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
EllaX spune:
Hai sa-mi incerc norocul:
Are cineva de pus in bazar bluzite de bumbac, pantaloni tip trening, hanorace, pulovere (moi, ca asprele fac copilu' nervos ) tricotate, cu nasturi sau fermoar - pentru fete de 4-5 ani? Vine gradinita si nu mi se-arata sa merg la shopping. Ca n-am nici cu ce, asta-i alta treaba...
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O georgi,de acolo ti-ai gasit sa cumperi prajituri?exista georginio... |
Asa este, dar eu am o praji preferata la ei de mai mult de un an si-mi convine ca e aproape... dar ca vara asta nu am pomenit... aer cond nu au, la frigider i sa spart un geam si au pus ciolofan, canicula canicula... dimineata fac praji si pana la 16 sunt acre gata... Ideea nu e ca nu am eu de unde cumpara praji... ideea e ca nu sunt genul de client care ma supar si plec... am avertizat ca ma intorc si daca nu rezolva problemele fac reclamatie la OPC si crede-ma ca fac... am eu destule probleme in viata de zi cu zi... ca sa mai inghit si nesimtirea unor oameni care vand produse pe care le pot manca copii sau gravide. Efectele pot fi dezastruoase si chiar daca nu mai cumpar in veci de la ei oricum, reclamatie tot merita pentru lipsa de atitudine... Ce vrei.. sunt eu asa mai rauta in perioada asta si-s suparata pe toti si pe toate...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
saryta spune:
giorgipuia - am primit coletul, toate sunt ok mastile sunt intregi si f frumoase ... sapt viitoare le pun pe perete . Multumim.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
diana2242 spune:
surpriza am scos hainele de toamna ca as face orice numai sa nu invat.si pantaloni am 2 rafturi deci nu imi trebuie nici daca nu ii spal si bluzite am dar doar un raft asa ca mai este loc,tenesi si pantofi sunt iarasi cu nemiluita in schimb pijamale ioc o sg pereche si bodyuri 2 seturi de cate 5 asa ca mai astept vad ca si Kid are baietel cred ca am dat de hainutele de la ea.Mady al tau smecheras cate kg are?sa stiu daca ce ne e mic noua va vine sau nu.ca deseara ne probamal meu e slab rau de tot are vre-o 10 kg acum am luat un pantalon3/4 pt o fetita de 3 luni si ii vin lui ca atare ii poarta el
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Lumi_Nag spune:
Buna!
Diana o sa fac si eu o curatenie in hainele de toamna in week. O sa am mai mult timp ca intru in concediu de miercuri. Baiatul meu are 3 ani jumate, deci am haine de copii de 3 ani. Te coafeaza?
sweetyana spune:
mamagiuliei am primit azi coletul de la tine
Doina 38+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)
http://soferderomania.promotor.ro/sweetyana
Laura25 spune:
Lumi_nag, a ajuns coletelul la tine? Nu mai retin daca ai zis ceva (Sa nu crezi ca astept mulutimiri, Doamne fereste! Vreau doar sa stiu daca a ajuns ok)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Leditia spune:
confirm 50 ron de la ursuleata.(pt carucior)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
diana2242 spune:
Lumi ma coafeaza de 2 ani in principiu dar sa vedem si de 3 ca nu ne vor strica.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar