Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 49
madyrizi spune:
al meu kinder are cam 9 kg (mai mult minus decat plus).
o sa mai pun nishte kestii dar pentru bebei si gagici slabute.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Giorgi, ia mana de pe ploverele de la mady, ca te fugaresc! Nu sunt prea mari pt voi acum? Ia vezi!
Glumesc! Ia si liciteaza acolo, dar sa stii ca nu ma las usor.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Lumi_Nag spune:
Laura, am primit ieri 2 avize (unu era de la tine) si a ramas sa le ia azi sotu. Le vad cand ajung acasa .Iti scriu impresii diseara
Diana, sunt sigura ca am si mai mici de 3 ani
Laura25 spune:
Lumi bine ca au ajuns! Am trimis odata in Iasi la nushulica si au ajuns cam dupa 2 saptamani. In aceeasi zi trimisesem la Constanta si la Bucuresti, dar cel pt Iasi a ajuns cu o saptamana mai tarziu.
diana2242 spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=842 stie cineva ceva de aceasta doamna?ok astept cu nerabdare.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
gianina spune:
Laura, si la mine a ajuns coletul de la tine. Merg diseara la posta.
Gianina,mami de Simo si Ade
Laura25 spune:
Nu licitez nimic, vreau doar sa laud fotomodelul din acest anunt http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2836 Imi place f, tare silueta! (nu intrati la griji, sunt ok cu sexualitatea mea, doar ca mi se scurg ochii dupa siluete de astea frumoase, tin diete si sper sa ajung si eu intr-o zi asa ...)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=842 stie cineva ceva de aceasta doamna?ok astept cu nerabdare. |
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
arcadia spune:
andreea.2009, in contul de brd am depus. hai ca incerc sa caut aparatul foto prin casa, ca l-am ratacit
si noua ne trebuie pijamale pentru gradi, bluzite cu maneca lunga si pantalonasi lungi, treninguturi de 3,5 - 4 ani.
Laura25, ce haioasa ai fost
Mami de Calin Gabriel si Ioana Carolina
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Giorgi, ia mana de pe ploverele de la mady, ca te fugaresc! Nu sunt prea mari pt voi acum? Ia vezi! Glumesc! Ia si liciteaza acolo, dar sa stii ca nu ma las usor. |
Pai.. Teo are 3 ani si 4 luni.. nu-i stiu dimensiunile... or fi mari? las ca aflu cand ajung acasa si ma opresc din licitat daca chiar sunt mari ca nu am interes sa umplu sifonierul cu lucruri mari... dar m-am orientat dupa categoria de varsta 4-7 ani
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)