Bazar umanitar ***40***

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

la balerini da si tu o marime la talpa in cm..hai nu fi chitroasa

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

24 cm.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Am ridicat azi de la posta coletul de la aka - multumim! Anei asa i-a placut sarafanul, ca a fost musai sa-l poarte!

Sa va spun ce am patit cu coletul asta de la aka: il asteptam de niste zile - ca a anuntat ca l-a trimis. La posta, saptamana trecuta, au zis ca n-am primit nimic. N-am primit niciun aviz pana ieri seara . Ma uit mai bine: reavizare, cu stampila de 23 (ieri era 25, da?). Imi si inchipuiam ce taxa de magazinaj o sa trebuiasca platita, ca n-aveam dovada ca n-am fost avizata. Ma uit si mai bine pe reaviz: la numarul strazii, in loc de 4, scria 4B - asta-i fix blocul vecin. Aha! Deci avizele au ajuns la vecini.
Azi merg la posta, cer sa-mi caute coletul, mi-l gasesc si aflu de la o tanti ca era la oficiu din 18 august. Si tanti imi facea o chitanta, in timpul in care imi spunea asta. Eu: "ce este aceea?" Ea: "chitanta pt taxa de magazinaj". Eu: "Pe care s-o platesc EU?" Ea: "Da' cine, eu?" Eu - caalma, dar hotarata - ii explic situatia; o rog sa verifice adresa de pe colet - acolo era corecta, da' cica taxa tot trebuia platita. Tot calma, i-am zis ca daca e musai, o platesc, dar pastrez reavizul, pe care scrie clar alta adresa decat a mea si decat pe colet, si fac plangere la OPC. No, n-a mai trebuit sa platesc magazinajul. Ce se intamplase, de fapt: au pierdut buletinul de expeditie, care ar fi folosit si ca prim aviz; au facut ei un act, dupa datele de pe colet - act pe care l-au gresit; au avizat gresit, da' tot eu eram buna de plata.
V-am povestit asta ca sa stiti ca exista si situatii din astea. Coletul asta s-ar fi intors la aka, peste 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La cererea publicului am mai adaugat o lenjerie de patut:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2752

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Gata, maine ma mai eliberez si reusesc sa platesc ptr ce am castigat de la Dodo.

Ptr. Andreea.09 am mai licitat ceva si voi plati la sfarsit, probabil luni.

Ada, cu pachetul meu daca nu reusesti azi-maine, atunci las-o pe sfarsitul saptamanii viitoare, ca eu pe 2 sept. plec la mare.

Kid, azi pe la 13.30 esti disponibila, sa-ti dau completarea la salopetica? Pot sa-ti mai dau si

Dupa aceea sper sa reusesc sa ma intalnesc cu Honeybaby si sa-i predau pachetul, ca pozele pe care am apucat sa le fac eu nu am fost in stare sa le descarc nici acum.
Nu mai stiu exact daca am pus si ptr copii, dar sigur am pus un wrap verde, ala care i-a placut Arcadiei, si 2 perechi de incaltari de ocazie ptr picioare de mici dimensiuni, adica un 35-36.
Aa, da, si o chestie..un fel de bluza mai lunguta cu un guler deosebit, negru cu argintiu, am purtat-o o singura data cand am fost nasa. Am pozat-o pe umeras, dar nu spune nimic asa. O sa caut o poza de la nunta respectiva sa vad cum pot sa imi tai fata si sa ma fac manechin.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am donat o gecuta...si a fost licitata de Lia Vasilescu.
Daca primiti confirmarea platii, va rog sa ma anuntati printr-un PM ca sa trimit pachetul.
Din pacate zilele acestea sunt extrem de prinsa in treburi si nu am timp sa urmaresc aici daca face sau nu plata.

Multumesc.

Pachetul e pregatit sa plece....astept doar confirmarea platii!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Mai Mady mi-ai mancat o rochita cred.era ieri in albumul 11-16 de la mama giuliei si azi nu este nici in cel vechi nici in cel nou.unde poate fi?

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

mai ziceati ca scoateti jucarii nu vad jucariile si apoi mai am o rugaminte la mamici de copilasi de 2 ani scoateti si voi ce nu va mai vine ca tare nu stiu ce ne-o mai veni acum cand scoatem hainutele lungi.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Carmina,am vazut mesajul tau ieri,insa nu-mi aparea plata.Am tot verificat...abia acum mi-au aparut platile de ieri.
Confirm plata Carminei-10 ron.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Kid, azi pe la 13.30 esti disponibila, sa-ti dau completarea la salopetica? Pot sa-ti mai dau si

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

Daca s-ar putea putin mai devreme, ar fi super.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput
Mergi la inceput