Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 32
Lumi_Nag spune:
Nu stiu, dar am crezut ca i-am trimis mail Boticelinei, insa vad mesajul la subsolul licitatiei. Deci oricine vede anuntul vede si cat am licitat eu.
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Anca_27, pt pozele la chitante primite pe mailul bazarului, se trimit mailuri la fiecre donator, la fiecare produs platit. De ex. eu achit cu o chitanta produsele 1, 2, 3. Trimit mail cu chitanta+link la ce am platit si una din fetele organizatoare verifica daca e ok suma de pe chitanta, apoi trimite mail la fiecare articol cu ok-ul, chiar daca sunt de la acelasi doantor, ca sa se site exact ce produs s-a achitat. |
Am inteles, multumesc mult!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
cris_82 spune:
lumi sunt sigura ca boticelina cum o sa vada mesajul tau o sa remedieze ea situatia
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
mari_paun spune:
valentina_22 astept adresa pe PM
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,34+ PETRU si mami de bomboana EMA
georgipuia spune:
citat din mesajul lui Laura25 Uite aici: Lung, de la umar pana jos:60cm, l. maneca interior=43cm. bust (subbratz)=46*2cm, talie=43*2cm |
Multumesc mult Laura si-mi cer scuze ca te-am fatait.. sa ignori MP-ul... l-am trimis inainte sa citesc tot
Referitor la virusi... nu mi-a gasit decat vreo 80 cookies deci sper sa nu fie probleme mai departe...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
boticelina spune:
citat din mesajul lui Lumi_Nag Da, o astept pe Boticelina |
I'm here to save the day
So, am retras ofertele pentru acest colier, rog fetele doritoare sa reia licitatia si sa fie atente la virgule
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
cris_82 spune:
boti tocmai asta e problema VIRGULA...daca o folosesti cand faci oferta,te-ai ars..ei,pentru asta e necesar PUNCTUL
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Lumi_Nag spune:
Ai dreptate am pus virgula in loc de punct
Edit: Am uitat sa-ti multumesc pentru salvarea portofelului
kokiy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgipuia
Primit, probat... super ingrijite... Multumim mult! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Sa le poarte sanatoasa
Hainute de vanzare/pentru bazariste 2+1gratis