Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 31
madyrizi spune:
lumi, eu cand intru pe obect zice ca e 11,50 lei nu 115. sigur la tine arata 115? uita-te si la istoricul ofertei poate acolo scrie mai bine.
edit: oricum nu ajungi la suma de 115 lei.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Nag Boticelina, ti-am trimis mail dar scriu si aici poate vezi mai repede. Am supralicitat acest colier si mi-a luat 115 lei in loc de 11,5. Ce e de facut? Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
Pai ce e de facu!? Marci banu si nu mai comentezi!
Glumesc, deisgur. S-a mai intamplat de 2 ori deja povestea asta. Poate boticelina sa dea reject la oferte si sa o luati de la capat.
Georigi, te rog verifica-ti mailul ca eu parca stiu ca am intrat in contul lui pisellino la bazar, am vazut intrebare la sacoul ala si am si raspuns de acolo. Ar trebui sa ai mail. cred ...
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Lumi_Nag spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Pai ce e de facu!? Marci banu si nu mai comentezi! Glumesc, deisgur. S-a mai intamplat de 2 ori deja povestea asta. Poate boticelina sa dea reject la oferte si sa o luati de la capat. Georigi, te rog verifica-ti mailul ca eu parca stiu ca am intrat in contul lui pisellino la bazar, am vazut intrebare la sacoul ala si am si raspuns de acolo. Ar trebui sa ai mail. cred ... Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Scoate fata banutu IMEDIAT!
Vad ca acum imi arata si mie tot 11,5 lei, dar va jur ca am vazut 115 prima data.
Laura25 spune:
Lumi, posibil tu sa fi facut oferta maxim 115, dar el liciteaza automat in locul tau, numai cu suma minima cu care esti nevoita sa supralicitezi. Adica te-ai asigurat ca acel produs o sa fie al tau, acum depinde cat de mult ai fi vrut sa dai pe el si ce contra candidati ai.
madyrizi spune:
soro, lumi, tocmai te-ai ars. s-a facut colierul 27 de lei. cred ca liciteaza pana la 115 lei.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
georgipuia spune:
citat din mesajul lui ducky Si acum sa va arat ce mi-a mancat mie ultimele zile: http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/mancare/?action=view¤t=Gladtavi.jpg http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/mancare/?action=view¤t=eucaserole.jpg |
Ducky.. eu am vazut pozele din primul album si cand sa apas pe ce-l de-al doilea mi-a virusat calcul de la munca... cred ca mi-a deschis 200 ferestre.. nu-l puteam opri... i-am dat restart si greu s-a inchis... acum il scanez sa vad ce o fi avand... in principiu ma gandesc ca site-urile gazda sa nu fie virusate si sa dam mai departe problemuta... dupa ce termina de scanat, anunt daca a gasit ceva si ce anume, ok?
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Laura25 spune:
citat din mesajul lui georgipuia Inregistrat... babuto... era un sacou care speram sa-i vina mamei... desi nu sunt deloc in toane bune de shoping in perioada asta... tre sa-mi platesc intai datoriile, dar ca idee vroiam niste masuratori la http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=988 Multumesc anticipat si dau zor sa recuperez paginile necitite Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Uite aici:
Lung, de la umar pana jos:60cm, l. maneca interior=43cm. bust (subbratz)=46*2cm, talie=43*2cm
Laura25 spune:
Lumi, cine te contraliciteaza asa puternic?
madyrizi spune:
o supraliciteaza cineva care a vazut mesajul de aici?
zic si eu. sau fac sefeuri .
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro