Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 16
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nerantula E numai la mine o problema ca nu vad anunturile lui Boti complete? Adica la mine se termina pagina de anunt la campul de 'Descriere', gol Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 7 saptamani !! |
Subscriu, ceva NU e ok cu anunturile puse
nu am optiunile de jos unde sa lictez
Cine i da un buzz la Boti sa verifice ???
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
madyrizi spune:
eu am licitat de la boti. la mine apar intregi.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Subscriu, ceva NU e ok cu anunturile puse nu am optiunile de jos unde sa lictez Cine i da un buzz la Boti sa verifice ??? Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Zi-mi un anunt care nu se vede bine la tine. La mine apar toate ok si cu descriere si cu posibilitate de licitare.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi eu am licitat de la boti. la mine apar intregi. |
Poti licita si asta, de exemplu? Adica nu trebuie sa o faci, doar sa imi spui daca iti apare descriere si camp pentru suma licitata.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara
AMR 7 saptamani !!
madyrizi spune:
da, nerantula
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Problema este daca se foloseste Internet Explorer ca browser. Acum am vazut si eu. Eu folosesc Mozila si merge. Ma duc sa ii scriu lui Admin, sa ii spun de problema.
ducky spune:
Buna, fetelor !!! In primul rand va doresc o saptamana frumoasa si calma.
Am sa va rog sa-mi dati ragaz cateva zile cele care ati castigat produse de la mine si le asteptati (pana acum am notat pe Mady, jasmine, Daca mai e cineva, va rog sa ma trageti de maneca !!!). Daca se mai platesc intre timp sau chiar daca nu astea le trimit in doua-trei zile.
Plicul lui Laura25 e pe drum.
Si acum sa va arat ce mi-a mancat mie ultimele zile:
http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/mancare/?action=view¤t=Gladtavi.jpg
http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/mancare/?action=view¤t=eucaserole.jpg
PS Am facut praji pentru nunta unei colege...sunt rupta, dar imi revin intr-o zi, doua.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Poti licita si asta, de exemplu? Adica nu trebuie sa o faci, doar sa imi spui daca iti apare descriere si camp pentru suma licitata. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara AMR 7 saptamani !! |
Eu nu o pot licita, nici asta nici altceva pus de Boticelina.
Laura25 spune:
Carmina, foloseste FireFox sau Chrome (cu Opera nu am testat, dar cu astea 2 merge).
ducky tu vrei batuta? Mamaaaa, ce ai facut tu acolo! Eu sunt la cura de slabire, cum poti sa pui asa poze? La pipota noastra pofticioasa nu te gandesti?
Bravo tie pt munca si talent!
szivarvany spune:
si nici nu va merge pe Explorer ??? Altceva nu am si nu pot aici la munci
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"