Bazar umanitar ***40***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daria, pana acum a mers, deci cred ca va merge. Doar sa vada admin mesajul si sa aiba timp sa se uite in aplicatie.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ducky, pune si la fata o tava de aia ca rau de tot (la ce dracu' nu imi e mie pofta).
nu te stresa cu coletul ca nu-i urgenta, stai linistita si ma fa nishte prajiturele .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Buna, fetelor !!! In primul rand va doresc o saptamana frumoasa si calma.
Am sa va rog sa-mi dati ragaz cateva zile cele care ati castigat produse de la mine si le asteptati (pana acum am notat pe Mady, jasmine, Daca mai e cineva, va rog sa ma trageti de maneca !!!). Daca se mai platesc intre timp sau chiar daca nu astea le trimit in doua-trei zile.
Plicul lui Laura25 e pe drum.
Si acum sa va arat ce mi-a mancat mie ultimele zile:
http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/mancare/?action=view¤t=Gladtavi.jpg
http://s28.photobucket.com/albums/c215/dhrddm/mancare/?action=view¤t=eucaserole.jpg
PS Am facut praji pentru nunta unei colege...sunt rupta, dar imi revin intr-o zi, doua.

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Dia, e ok, ai ragazul. Prajitura: yammie....

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

yamiiiiiiiiii ce bunataturi vad eu pe aicea ducky ma omori cu zile ...
boticelina ce de noutati dar ceva de teroriste cam de 2 anisori nu ai pe acolo???

P.S. vazut pitici cu suzetesunt adorabili..a mea nici nu stie cu ce se manaca dar i-am aruncat una printre jucarii si a luat-o si-a intors-o pe toate partile ca tare ciudata i s-a mai parut

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

crisule, ai dreptate. si copiii mei s-au uitat la ele tare ciudat. asta micu' o baga invers in gura, cu partea tare. mie imi pare rau ca nu au avut nici unul o jucarie preferata cu care sa doarma si sa le zic mai tarziu "cu asta iti placea tie sa dormi".

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

cu partea tare zici???,la capitolul dormit noi avem un soarec alb(acum e crem) cu care doarme,mananca,il pune in premergator si-l plimba,ar face si baie cu el..numai ca nu pot frate sa il bag in masina la spalat ca urla dupa el..dar sper ca il va iubi si pe domnul iepurila de la boti la fel de mult,ca sa-i fac "baie" la domn soricel

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

crisule, ai dreptate. si copiii mei s-au uitat la ele tare ciudat. asta micu' o baga invers in gura, cu partea tare. mie imi pare rau ca nu au avut nici unul o jucarie preferata cu care sa doarma si sa le zic mai tarziu "cu asta iti placea tie sa dormi".

Stai linistita. Ce crezi ca nu or sa fie atatea " cu asta ti-a placut tie sa dormi?" ? Ma indoiesc. Totusi sa speram ca nu vor fi prea multe.

Ducky, Ducky ai muncit nu gluma!

Laura nu am cum folosi alte browsere...sau nu stiu cum. Astea nu se instaleaza ? sau cum? Eu sunt mai varza la acest capitol.

Mergi la inceput

in schimb am o alta problema (grava zic eu): baga in gura tot ce gaseste. e mai rau ca un aspirator. sunt ingrozita ca se va inneca cu ceva. visez si noaptea ca ajung cu el la spital. nu merge nici o metoda: i-am dat peste manutza, i-am luat din mana si am aruncat la cos sa vada si el, i-am zis ca e arsh, kk... nu merge nimik .

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

carmina, sper sa nu ii fugareasca "jucariile" cu care le vor placea lor sa doarma . si eu sper sa nu fie prea multe.

mey, io am mozzila firefox dar nu stiu daca va pot da pe mess. daca intereseaza pe cineva intrati pe messul meu si incercam (madyrizescu).

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Se pare ca problema e de la modul in care a pus boticelina anunturile. Ii dau un PM sa le editeze.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput