In urma declaratiei facuta de nenea Videanu , io, profesor de provincie , da' mai ales la tara, m-am hotarat sa-mi caut al 2-lea job.
Ma cam rodea ideea,drept e, de cand Baselu facea o paralela intre orele lui de munca si ale mele (noastre)
Na, acu' stau in dubii:ce-as putea presta?!
Mai e cineva hotarat ?
Gabriela
23 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Raspunsuri
CorinaDani spune:
pai, nah, daca tot lucrezi la tara, fa si tu un mic "trafic" cu produse agro-alimentare, bio daca se poate
un laptic, un ou, o leguma, un fruct sunt bine-venite si apreciate.
iei comenzi de ingrediente pentru muraturi, conservaraie pentru iarna, carne, carnati si sunca de porc la Craciun, miel de Paste....dezvolti o retea de distributie, studiezi piata, compari cererea cu oferta, stabilesti un pret sa-ti acoperi cheltuielile si sa-ti ramana si un mic profit...
glumeam, desigur...macar puterea de a glumi sa ne mai ramana, in fata atator probleme...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
gabriella1 spune:
Buna idee ,da' -mi trebuie carausi . "Lucrez" la tara ,da' de fro 4 luni stau tzeapana in pat din cauza de bebe.
deci imi trebuie ceva comert virtual
Gabriela
24 +
CorinaDani spune:
da, da, baga-i in afacere pe cei cu biciclete, dacii vechi cu remorcuta sau carute
le iei mobile cu minute gratuite si ii coordonezi pe rute/trasee
sau le decontezi la mamaici transportul dus-intors cu microbuzul/trenul....
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
gabriella1 spune:
merge ! da' ma gandeam sa cooptez si-o moasa comunala care-mi va face rost si de-o gluga de popusoi .M-am hotarat sa nasc acolo ...pana una alta. Mai adie un vant ,mai cade o para malaiata... vine bebe sanatos...
Gabriela
24 +
CorinaDani spune:
mai, acu' vreo 25-30 de ani, cand imi petreceam parte din vacanta de vara la tara, am aflat cu surprindere ca ei nu aveau medic in sat, ci un "felcer", care era om bun la toate, facea si vizite la domiciliu, acorda asistenta medicala de urgenta...ce sa mai, om de nadejde, fiul satului...cam bun prieten cu tuiculita de pruna, dar in afara "orelor de program"
phii, mai am o idee geniala : inchiriaza de la cineva un sopron si apuca-te sa faci tuica/rachiu la cazan de arama...ma rog, nu tu personal, ca n-ai voie sa faci efort sau sa inhalezi aburii de tescovina...criza, ne-criza, bautura merge bine la vanzare, oricand...sau deschizi o carciumioara la cruce de drumuri, sa treaca toti insetatii pe acolo...
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani mai, acu' vreo 25-30 de ani, cand imi petreceam parte din vacanta de vara la tara, am aflat cu surprindere ca ei nu aveau medic in sat, ci un "felcer", care era om bun la toate, facea si vizite la domiciliu, acorda asistenta medicala de urgenta...ce sa mai, om de nadejde, fiul satului...cam bun prieten cu tuiculita de pruna, dar in afara "orelor de program" phii, mai am o idee geniala : inchiriaza de la cineva un sopron si apuca-te sa faci tuica/rachiu la cazan de arama...ma rog, nu tu personal, ca n-ai voie sa faci efort sau sa inhalezi aburii de tescovina...criza, ne-criza, bautura merge bine la vanzare, oricand...sau deschizi o carciumioara la cruce de drumuri, sa treaca toti insetatii pe acolo... Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
mey, cu rachiu si cu pruna risc sa nasc singura si beata!da' macar nasc in natura
edit:revin dupa ce mi se opresc "inimile" de la gynipral .sper ca nu de tot
Gabriela
24 +
danat spune:
Ce anestezie epidurala...o sticlutza de rachiu si totul e roz
Uof.... ce presedinte are tara asta...
gabriella1 spune:
neuronul gravid imi spune sa angajez nijte racheti ptr paza si transport.
Gabriela
24 +
annelissro spune:
pai un job mai "full time" ca ala de mamica...
pe asta nu l-a bagat Videanu la socoteala, si doar n-a fost crescut de lupoaica (ca Romulus si Remus).
gabriella1 spune:
el a crescut cu bio si acum traieste cu oxigen rarefiat in pretul de 1500 lei
Gabriela
25 + viitoare mami de Tudor Andrei