Ce vor femeile cu adevarat de la un barbat?
Raspunsuri - Pagina 3
cl spune:
quote:
Initial creeata de loredana_groza
Ghicitzi ce intrebare pun!!!
Creca atzi ghicit!
Acum ashtept shy raspunsuri-->>>Ce vor majoritatea femeile(intre 16 shy 25 de ani) cu adevarat de la barbatzi??? Vor bani, vor masini, vor vile, sau vor dragoste, iubire.?
Bine ai venit, Loredana!
Daca am depasit varsta, se pune raspunsul? Ce vor femeile, indiferent de varsta? In primul rand sa fie iubite, respectate si sa se simta protejate. Eeeee, si daca barbatul ales mai are si ceva bani, masini, vile... e minunat. Daca nu le are, ne multumim si cu cele enumerate mai sus.
PS Fiind femeie, sunt si foarte curioasa, evident. De ce ti-ai ales nick-ul asta? Este numele tau real sau iti place cantareata?
Claudia
petruta spune:
Indiferent de virsta, cred ca isi doresc urmatoarele :
Cum sa Impresionezi o femeie:
Fa-i complimente,
respect-o,
cinsteste-o,
alint-o,
sarut-o,
ai grija de ea,
iubeste-o,
fii tot timpul cu ea,
tachineaz-o,
fa-o sa se simta bine,
protejeaz-o,
imbratiseaz-o,
strange-o in brate,
cheltuie bani cu ea,
scoate-o in oras,
cumpara-i lucruri,
ascult-o,
tine la ea,
fii alaturi de ea,
ajut-o,
sustine-o,
du-te la capatul lumii pentru ea.
Bine ai venit !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
Banti spune:
Eu cred ca persoana careia voi v-ati straduit sa-i raspundeti nu e chiar Loredana Groza, ci e doar un nick, ales dupa criterii stiute numai de persoana in cauza. Ca daca ar fi chiar ea nu cred ca ar pune o astfel de intrebare. Parerea mea.
Ioana
iren spune:
quote:
Originally posted by Banti
Eu cred ca persoana careia voi v-ati straduit sa-i raspundeti nu e chiar Loredana Groza, ci e doar un nick, ales dupa criterii stiute numai de persoana in cauza. Ca daca ar fi chiar ea nu cred ca ar pune o astfel de intrebare. Parerea mea.
Ioana
Cred ca ne-am fi "straduit" oricum sa raspundem,chiar daca nu era nick-ul asta,in fond,ea n-a pretins nici o clipa ca ar fi Loredana cintareata,asa ca am raspuns ca oricarei alte persoane care punea intrebarea asta.
Iren&Bogdanelu
Victoria spune:
Io pana la 25 ma uitam sa aiba ochi albastri si gene lungi...dupa 25 nu va spun, ca e offtopic
V.
veni, vidi, Victorie!
petruta spune:
quote:
Originally posted by Victoria
Io pana la 25 ma uitam sa aiba ochi albastri si gene lungi...dupa 25 nu va spun, ca e offtopic
V.
veni, vidi, Victorie!
Victoria, am intzeles: sa aiba gene bune .
Petruta & bb Mihai
Victoria spune:
quote:
Originally posted by petrutaquote:
Originally posted by Victoria
V.
veni, vidi, Victorie!
Victoria, am intzeles: sa aiba gene bune .
Petruta, cata dreptate ai!!!!
V.
Petruta & bb Mihai
veni, vidi, Victorie!
Grace spune:
No, hai sa ma bag si eu in vorba. Femei de 16 ani? Ups, sint doar adolescente la virsta aia, nu se pot numi inca femei ca nu au virsta legala adica treaba aia cu majoratul. Si ar fi bine sa nu se incurce cu un barbat daca nu vor sa-l bage pe man in conflict cu legea. Cred ca intrebarea are rost de la 18 ani incolo. Iubirea adevarata insa apare cu timpul dupa un cumul de experiente fara de care nu ai de unde sti ce vrei sau ce sa cauti. In principiu cred ca toata lumea indiferent de sex tinde spre aceeasi stare de lucruri adica: iubire impartasita, respect, siguranta materiala, stabilitate. S-auzim de bine!
Zeta spune:
Eu si la 16 ani si la 23 imi doresc un barbat cu bani si sa ma iubeasca si sa ma ingrijeasca asa cum parintii mei nu au putut sa faca. E ceva rau in aceste dorinte? cred ca toate le gindim si nu vrem sa recunoastem.
country girl spune:
Draga Zeta, tu iti doresti un sustinator material. Daca mai ai varsta si gasesti persoana potrivita convinge-l urgent sa faceti formele de adoptie.