Ce vor femeile cu adevarat de la un barbat?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Oare ce vor femeile de la un bärbat???....si ultima suflare!!!...femeile sint egoiste!!

Bine ai venit printre noi, Loredana!!!
Si nu te mai ofensa asa de repede, cä noi nu-ti vrem decit binele! ( scurt text: mesajul lui Marius spune totul!!)
Si multe dintre cele despre care crezi tu cä te-au cam luat peste picior, sint intelepte...crede-mä, cä eu le cunosc mai de mult! Dar cind ai o intrebare, sau o nelämurire, fii ceva mai explicitä, cä altfel se poate interpreta altfel...de fapt, ai träit aceastä experientä...dar nu a fost cu intentie rea...fetele ästea sint cam glumete ( ca si mine de altfel!!)

Cami, cea bätrinä si cu dintii de linä!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Loredana draga,femeile isi doresc de la barbati,cam ce isi doresc si barbatii de la viata: bani,sex si masini..nu neaparat in ordinea asta.
Dar ne multumim si cu ce pica :))
Nadina

"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanna spune:

In primul rand, bine-ai venit printre noi.
Eu dupa cate vad fac exceptie; m-am calauzit in viata dupa principiul ca trebuie sa gasesc un barbat in care sa am incredere si care sa aiba incredere, pe care sa-l iubesc si sa ma iubeasca, pe care sa-l inteleg si sa ma inteleaga; si neaparat de aceeasi factura profesionala cu mine, adica nici mai destept dar nici mai prost; restul se fac toate: si masini si bani si vila; poate pentru ca n-am fost si nici nu cred ca voi fi vreodata materialista; asa am gandit cand aveam 22 de ani si cand de altfel m-am si casatorit; asa am gandit si acum cand mi s-a insurat baiatul.
Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_groza spune:

....refuz provocarilor prin provocari ...

1-CUM VEZI DRAGOSTEA?
2-DACA O AI,CE FACI SA NU O PIERZI ?
3-CE AI VREA SA FACI IN VIATA ?

cei/cele care inteleg pot raspunde ...merci

, Loredana

Maybe it would have been better if neither of us had been born. ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by loredana_groza

1-CUM VEZI DRAGOSTEA?

, Loredana

Ce-ar fi sa incepem cu raspunsurile tale? Sau tu doar pui intrebari?
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by loredana_groza

1-CUM VEZI DRAGOSTEA?

, Loredana

Astea seamana cu intrebarile alea din Oracol,mai tineti minte caietul ala gros cu intrebari, care trebuia completat de colegii si prietenii din adolescenta?...Tare mi-e teama ca,de fapt,sintem luati de fraieri si am devenit o sursa de amuzament pentru altii -care sint putini,cei drept,da vad ca se pricep sa faca valuri
...da nu-i nimic,ca mult n-o sa mai se-nvirta pe-aici,ca deja o mare parte dintre noi si-a dat seama ce fel de oameni sint...

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Si apoi, de ce trebuie sa primim mesaje private de la autorul subiectului cu intrebarile pe care le pune pe site? Ca doar le vedem si acolo daca ne intereseaza, nu?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Astea seamana cu intrebarile alea din Oracol,mai tineti minte caietul ala gros cu intrebari, care trebuia completat de colegii si prietenii din adolescenta?...Tare mi-e teama ca,de fapt,sintem luati de fraieri si am devenit o sursa de amuzament pentru altii -care sint putini,cei drept,da vad ca se pricep sa faca valuri
...da nu-i nimic,ca mult n-o sa mai se-nvirta pe-aici,ca deja o mare parte dintre noi si-a dat seama ce fel de oameni sint...

Iren&Bogdanelu
[/quote]

Subscriu la Iren....plus ca cea/cel care a deschis subiectul pune aceste postari identice (copy/paste, nici macar nu se oboseste sa reformuleze) si pe alt forum...reactiile au fost similare....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Incet, incet, am senzatia cä particip la un concurs de intrebäri si räspunsuri...si nu am deloc chef!!!
Draga mea Loredana...ce astepti de la mine?...sä-ti spun cum väd eu dragostea?...sau ce fac ca sä n-o pierd?...sau ce am eu de gind sä fac in viatä??...scuzä-mä, dar cu asa ceva nu-mi pierd timpul!!!
Am crezut la inceput cä poate vrei un sfat, sau ai vreo nelämurire, dar väd cä nu e cazul!!!...dacä vrei sä primesti cit mai multe räspunsuri la intrebärile tale, ia-ti un microfon, du-te cu el pe stradä si intreabä trecätorii...acolo cred cä o sä ai mai mult succes!!!...ceea ce-ti doresc!!
Poate am inteles gresit modul täu "subtil" de a pune intrebäri, dar sper, cä tu ai inteles räspunsul meu!!!
Si incä ceva...modul täu de a te comporta este ff necooperativ...si mai astepti de la altii sä coopereze cu tine???

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

1-CUM VEZI DRAGOSTEA?
Cu ochi buni.
Pai am legat-o de mine pe viata,am patalama la mana+ 2 copii frumosi care-i seamana leit.Creca ajunge.
3-CE AI VREA SA FACI IN VIATA ?Sa calatoresc,sa-mi iau o masina,sa ne mutam intr-o casa mare nou-nouta numai pt noi,sa-mi deschid un magazin,sa-mi ajut parintii,sa pot sa ma duc mai des in Ro,sa-mi vad copiii mari ,sanatosi si scoliti...cam atat.Ah...mi-ar place si un cont in banca marisor:-) recunosc...

Hai noroc si nu fii trist:-) mai Lori.Du-te mai bine si bea o bere cu baietii

Ortansa-deX mamica

Mergi la inceput