Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna

am revenit in sfarsit acasa
am trecut ieri si pe la mama de l am debarcat pe vlad si am facut provizii de legume
plus una bucata de aer conditionat demontat de la ap din slatina si montat acasica in bucu

felicitari fetelor pt bebelasi si rez bune de la teste

angie condoleante

noi suntem ok
bbii se misca, mai ales cand conduce tatii, pe semne le place in masina

aseara cred ca am avut ceva contractii, ca am fugit in pat si am stat intinsa pe partea stanga
s au linistit si am adormit un pic

ref la excursia la herculane
drumul foarteeeeeeee prost de la severin la orsova, cumplit

pensiunii cacalau
am stat la una cu piscina ca deh, am fost cu vlad si am impuscat si munte si balaceala ca el vroia la mare
camera mare cu aer conditionat, dar serviciile tare proaste
a trebuit sa ne rugam sa ne schimbe prosoapele, plus ca in fiecare zi ne intreba daca mai stam, cica la ei se plateste in fiecare zi
noi invatati ca la cheile gradistei unde platesti la final si serviciile sunt super ok, am ramas cu gura cascata........;;;
in rest mancarea ok si destul de ok la pret
fimiu s a balacit de jale

luni as vrea sa ma duc la un eco sa vad ce mi fac puii, acum sa vad unde, ca medicul cu care am tot facut eco e in concediu
o sa caut unul la filantropia, poate ma hotarasc o data, ca doar acolo nasc si n am medic nici acum

fluturas cu cine ai facut fiv la medlife????

pupici fetelor

+17 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

MIRELA, bine-ai revenit!

ADITZA, mai, daca doctorii zic ca nu-i rau cu vinataile, asa trebuie sa fie! Bine ca au zis asa! Ce voiai?
Acum, cu infectia urinara, stii ca e fff frecventa in sarcina, nimeni nu vrea, noroc ca esti in trimestrul al doilea. Sanatate!

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

gaby ms ...sper sa fie asa !!!! totusi e un lucru ingrijorator faptul ca apare din senin un hematom , asa poate aparea oriunde , nu ?
sa speram ... ca asta ne ramane de fc ca d-zeu ne va ajuta
da e neplacut cu infectia , e groaznic chiar !!!!
pup

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

ANGIE condoleante pt bunic.
Aditza, sanatate multa iti doresc. Incearca sa nu-ti mai faci griji, il stresezi pe bb . Te faci tu bine curand, ai sa vezi!
Mai, cu alaptatul mereu am stiut ca-i bun - sanatate pt bebe(imunitate,vitamine,etc). Eu am supt pana pe la vreun an(mama avea 37 de ani). Sper sa-i dau si eu bblui meu asta.A! astia in anglia au facut emisiune cu femeicare alapteaza la superlativ - mai iau si copiii vecinelor!)
Auziti, voi din experienta voastra ce stiti:semanam din pcv fizic cu mamele si surorile in ceea ce priveste nasterea, alaptarea si revenirea de dupa?? (mie tare mi-ar placea sa fiu ca ale mele - nascut usor, lapte garla, slabit dupa repede)

20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Bine ati revenit Mirela!
Cum e sa miste 2 bb? Este vreo diferenta fata de atunci cand ai fost graviduta cu Vlad?

Aditza... de tine ce sa mai zis, ca ai spus tu destule. Si nu suna bine deloc. Stii tu expesia aia: "Cate bube rele,...!" Asa vad ca ai patit si tu... din toate cate putin.
Esti in concediu nu?

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Bine ati revenit Mirela!
Cum e sa miste 2 bb? Este vreo diferenta fata de atunci cand ai fost graviduta cu Vlad?

Aditza... de tine ce sa mai zis, ca ai spus tu destule. Si nu suna bine deloc. Stii tu expesia aia: "Cate bube rele,...!" Asa vad ca ai patit si tu... din toate cate putin.
Esti in concediu nu?

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

deocamdata nu i mare diferenta
stai sa mai crestem un picut
atunci sa te tii

+17 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Foxy-le nu stiu ce sa zic in privinta recuperarii de dupa, a alaptatului sau a slabitului, dar stiu din surse sigure ca in general "se mostenesc" problemele din timpul sarcinii de la mama la fiica.
La mine se cam potrivesc. Vom vedea daca si dupa nastere se mai potrivesc.

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Condoleante Angie,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea clipe....

20 si ingeras in ceruri

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Adita multa sanatate! INcearca sa nu te stressezi, stiu ca e usor de spus, dar greu de facut, insa aminteste-ti ca stressul e de multe ori inamicul numarul unu. NIci eu nu stiu de la ce apar hematoamele astea...

Foxy cica se cam mostenesc problemele si lucurile bune in privinta asta. Uite mama a pierdut o sarcina la 6 luni, deci pot zice ca a nascut prematur, doua gemenase. Pe vremea aceea era cam greu sa le tii in viata la varsta asa frageda. Pe sora-mea a nascut-o normal, pe mine cu tratamente peste tratamente si stat numai la pat, avea iminenta de avort de la 3 luni.
Edit : nici ea n-a avut deloc lapte nici la mine nici la sora-mea, nu ne-a alaptat pe nici una.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Crina cum ai rezolvat-o cu soacra ta?

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput