Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Angie Condoleante! Sper ca gagalicea mica din burtica sa iti dea putere sa treci peste perioada asta neplacuta.

Am vazut ca vb unde o sa nasteti. Eu merg la acelasi dr cu care am nascut-o pe Diana si anume la Prof Vladareanu seful sectiei de la Elias. Inca din 2004 clinica arata f bine, in plus daca vrei sa stai la Apartament, garsoniera separat contra cost au si asa ceva. Eu am stat la rezerva fff bine in schimb la neomatologie inca nu era renovat, acum am inteles de la prietene ca arata f bine si ca ar fi in regula. Oricum eu sunt si pacienta dr Emel Nuraltay de la Euroclinic si voi decide pana la urma unde nasc.

Ati discutat cu cei care recolteaza Celule Stem??? V-ati decis la ce firma??

21 sapt cu bb si Diana(20.10.2004)

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LORICH, sa ma tii si pe mine la curent!

LORI cealalta, bine v-ati intors. Si sa treaca repede raceala puiului mic!

DOLORES, ce puternica ai fost! Tot respectul pt alaptat (nu neg ca ai fost sustinuta de lume, dar TOT greul a fost din partea ta. Bravo!). E drept, aici nu prea-ti explica nimeni cum sta treaba, si mai ales nimic despre beneficiile alaptarii. La mine, la 5 zile de cind venisem acasa, a venit medicul de familie si mi-a zis: opreste alaptarea, iti spun din experienta ca cei care beau lapte praf (imbogatit cu fier bla, bla) sunt mai grasi, cresc mai repede. Eu ma uitam ca boul... Da, zicea Supercunoscatoarea, tu esti slaba, n-ai vitamine, nu-i dai nimic in laptele tau. In plus, poti face mastita si chiar abces, o, e groaznic. Boul continua sa clipeasca des. Si nici n-ai lapte, e clar, nu vezi ce plinge copilul? Si corul antic, format din mame, mame soacre, matusi si bunici repeta: daaa, nu se satura copilul, mama, te risti, da-i lapte praf, e subalimentat copilul (care, e drept, inca slabea, ajunsese la 2,500Kg de la 2,800). Nu stiu ce gind bun m-a ajutat sa-i dau pe toti afara si sa-mi vad de tzitzi si de copil... cu toate astea, eram putin indoita, daca or avea dreptate, daca ma incapatinez, daca fac rau copilului? In fine, am reusit, a trecut un an, corul antic s-a reluat: laptele tau nu mai are nimic bun, dupa 6 luni se strica, imbolnavesti copilul. Ba soacra-mea a decretat: nu te supara, dar dupa o virsta, ista nu mai e alaptat, e placere! Plus ca toate prietenele ma priveau ca pe-o invechita dusa cu pluta, yeah, ce taranca, alapteaza... Si-am alaptat-o pina la un an si 10 luni cind am intarcat fortat la sfatul expres al unei doctorite de la Budimex care banuia ca Ioana avea ceva probleme la digestie de la el. Am oprit, pt ca fetitza se simtea rau de vreo luna, doua si-am zis, or stii ei. N-au stiut nimic! Am intarcat si tot acelesi probleme! De fapt, ea si acum digera greu, are o mica sensibilitate.
In schimb, n-am putut NICIODATA sa alaptez in public, parc, magazin, vizita. Nu pot sa scot tzitza!

Revin,
Gabi

Mergi la inceput

DANINA, eu nu stiu despre celule inca. As recolta... dar nu m-am hotarit ce si cum.

Dr. Vladareanu nu-i si la Euroclinic? Sa nu dai nas in nas cu amindoi...

Mai, RALUKARA s-a maritat?

Gabi, Ioana si bebe de 15s.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Buna, fetele! Ma mai primiti?
Am umblat brambura saptamana trecuta, am fost pe la Cluj si am avut si multa treaba si n-am mai apucat sa intru deloc, iar saptamana asta am stat si am tot citit ca sa recuperez... Si acum sunt la capitolul 49, deci ma apropii

Roxana, draga mea, pe mine ma gasesti la gimnastica martea si joia. De la 17.00 pana la 20.00 o ajut pe Ramona cu primitul fetelor (stau la receptie) si de la 20.00 la 21.00 intru si eu la gimnastica. Tu poti sa vii in fiecare marti sau joi, fie de la 18.00 fie de la 20.00, plus sambata de la 11.00. Trebuie sa iti faci programare, ca e nr-ul de locuri limitat, daca intri pe site ai un link in partea stanga, cu rosu (nu mai stiu daca ti-am trimis site-ul, daca nu spune-mi si iti dau PM duminica seara, ca iar plec acum din Bucuresti).

Pupici fetele, eu iar plec in week-end, mai citesc duminca seara, cand revin si sper sa ajung si eu la zi cat de curand.

Felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului, vad ca mai nou fetitele se apropie vertiginos de baietei ca si numar.

Anca 18+ cu
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

LORICH, sa ma tii si pe mine la curent!

LORI cealalta, bine v-ati intors. Si sa treaca repede raceala puiului mic!

DOLORES, ce puternica ai fost! Tot respectul pt alaptat (nu neg ca ai fost sustinuta de lume, dar TOT greul a fost din partea ta. Bravo!). E drept, aici nu prea-ti explica nimeni cum sta treaba, si mai ales nimic despre beneficiile alaptarii. La mine, la 5 zile de cind venisem acasa, a venit medicul de familie si mi-a zis: opreste alaptarea, iti spun din experienta ca cei care beau lapte praf (imbogatit cu fier bla, bla) sunt mai grasi, cresc mai repede. Eu ma uitam ca boul... Da, zicea Supercunoscatoarea, tu esti slaba, n-ai vitamine, nu-i dai nimic in laptele tau. In plus, poti face mastita si chiar abces, o, e groaznic. Boul continua sa clipeasca des. Si nici n-ai lapte, e clar, nu vezi ce plinge copilul? Si corul antic, format din mame, mame soacre, matusi si bunici repeta: daaa, nu se satura copilul, mama, te risti, da-i lapte praf, e subalimentat copilul (care, e drept, inca slabea, ajunsese la 2,500Kg de la 2,800). Nu stiu ce gind bun m-a ajutat sa-i dau pe toti afara si sa-mi vad de tzitzi si de copil... cu toate astea, eram putin indoita, daca or avea dreptate, daca ma incapatinez, daca fac rau copilului? In fine, am reusit, a trecut un an, corul antic s-a reluat: laptele tau nu mai are nimic bun, dupa 6 luni se strica, imbolnavesti copilul. Ba soacra-mea a decretat: nu te supara, dar dupa o virsta, ista nu mai e alaptat, e placere! Plus ca toate prietenele ma priveau ca pe-o invechita dusa cu pluta, yeah, ce taranca, alapteaza... Si-am alaptat-o pina la un an si 10 luni cind am intarcat fortat la sfatul expres al unei doctorite de la Budimex care banuia ca Ioana avea ceva probleme la digestie de la el. Am oprit, pt ca fetitza se simtea rau de vreo luna, doua si-am zis, or stii ei. N-au stiut nimic! Am intarcat si tot acelesi probleme! De fapt, ea si acum digera greu, are o mica sensibilitate.
In schimb, n-am putut NICIODATA sa alaptez in public, parc, magazin, vizita. Nu pot sa scot tzitza!

Revin,
Gabi

Exact exprimari de genul asta: "opreste alaptarea, iti spun din experienta ca cei care beau lapte praf (imbogatit cu fier bla, bla) sunt mai grasi, cresc mai repede." este o crima cum sa zica un medic ca laptele praf este mai bun decat tzatza mamei, au rusinea asta, pentru ca sunt platiti gras de cei care promoveaza laptele praf. Da intr-adevar copiii care beau laptele praf sunt mai grasi si chiar au tendinta sa devina obezi la maturitate dar sunt grasi doar la corp nu la fel si la mine (si sper aici sa nu le jignesc pe mamele care nu alapteaza), dar este demonstrat stiintific ca copiii alaptati au un coeficient de inteligenta mai mare.

Asta este pb in Romania multi "cunoscatori" isi dau cu parerea si descurajeaza mama sa alapteze exemplul corului antic din povestea ta.

Felicitari ca ai reusit ("Nu stiu ce gind bun m-a ajutat sa-i dau pe toti afara si sa-mi vad de tzitzi si de copil") sa ai un gand bun si sa nu bagi in seama parerile mor, iar legat de Dna de la Budimex nu a avut dreptate.

Aceasta este pb la noi daca oameni vad o femeie care alapteaza si copilul ei are 2 ani se uita la ea ca la o renegata a societatii ca la o tzaranca proasta si la fel si cu femeile care nasc natural.
Am auzit discutii in maternitate, cand ama fost la control citez:"da ce eu sunt vita sa nasc natural, o incizie mica si sa scoata ei copilul". Da suntem vite in sensul de mamifere si daca un animal poate sa nasca natural si nu are nevoie de cezariana ma gandesc ca si noi femeile care ne credem superioare animalelor ar trebui sa fim in stare sa o facem. Si sper aici sa nu se supere mamicile care au decis sa nasca prin cezariana.

Codruta cu de 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Am adus si semnatura la zi, am trecut de jumatate fetele, va dati seama???

Condoleante, Angie, imi pare tare rau...

Anca 20+ cu
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

CODRUTA, ai dreptate. Asa zisele ”emancipate” care refuza nasterea naturala si alaptatul din principiu sunt de fapt cele mai inapoiate fiinte. Nu zic de cele care vor cezariana din teama, pt ca uneori instinctul e f important... Eu zic de cele care din prea multa ”ratiune” hotarasc ca ele-s altfel...
Nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu fetele care vor cezariana, am prietene care au fost ingrozite de nasterea naturala, asta-i altceva. Nu poti sa razbesti si sa nasti daca ti-e f frica. In plus... si eu am nascut tot cu cezariana. Dar de aici la replici de genul: da ce draga, tu esti vaca sa nasti normal si sa alaptezi? e drum lung si in regresie.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gabi bravo pentru perseverenta! Wow, cate ineptii, aici din contra, e presiune foarte foarte mare sa alaptezi! Se uita lumea urat la tine daca scoti biberonul!
Eu n-am avut destul lapte, i-am dat mereu completare. Mi-au zis insa mereu toate asistentele, nu conteaza cat lapte ai, continua si da-i, putin, mult, nici nu stii ce cadou ii faci copilului tau! Si continuam sa iau cate 8 pastile pe zi, si sa ma mulg chiar si dupa ce sugea, numai sa stimulez cat mai mult. Si am reusit cat de cat sa-l alaptez partial. Ca mereu a papat si lapte praf completare. Am auzit insa o gramada de pareri din tara ca nu e bine, ca i se amesteca in stomac laptele de mama cu laptele praf si face nu stiu ce... tot felul de aberatii.
La al doilea sunt hotarata sa ii dau san exclusiv, poate da Dumnezeu sa am destul laptic, la Patick mi-era mereu frica sa nu scada in greutate, pentru ca a fost prematur si aveam o obsesie cu greutatea (si acuma am!) Dar desi am continuat cu laptele praf, n-am renuntat deloc nici la tzatza.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Eu am alptat-o pe Diana pana la 10 luni jumate si imi pare rau ca nu i-am mai dat, dar tot de gura lumii, ca ajunsesem sa ma cert cu toti,mai ales cu socrella a trebuit sa o intarc.

Am o prietena care intamplator e si persoana publica modereza o emisiune, iar baietelul ei are 3 ani si jumate si inca il alapteaza. E un caz aparte si o recunoaste si ea, insa acum ii e f greu sa-l intarce ziua zice gata am renuntat la tzatzi si noaptea ......e jale daca nu-i da. Dar o admir pt ca asta inseamna sacrificiu pt copil si sentiment profund de mama.

Gabi ba da e si el acolo, la ea merg de rutina si ea stie asta ca sunt pacienta lui. El acum ma cheama la 2 luni ... ca ma stie si nu sare calul nici la bani. E un dr fain oricum discut cu el orice si-l voi intreba si de posibilitatea de a naste cu el la Euroclinic.

Dana 21 sapt cu bb si Diana(20.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

salutare

angi ...condoleante , sa fi tare !

fetelor de mine se tin necazurile scai : de luni merg la spitale , am fost la fundeni la uscatecsu cu vantaile de pe pic , mi-a fc analize cica sunt bune , anticuagulantii , a chemat un chirurg de vase ... mi-a zis ca am un hematom f mare la incheietura pic si ca e nasol ca a aparut din senin . Am fost iar sa ma vada a zis ca se resoarbe si ca din partea lui nu mai am nici o prb , dar este clar ca eu nu pot lasa lucr asa..... nu e ceva normal sa iti apara , el spunandu-mi ca asta tine tot de uscatescu . Ea zice ca analizele alea sunt bune mi-a dat sa mai iau vit c si omega 3 , acum ma gandesc oare tb sa mai imi faca si alte analize ?? ma chemat dupa morfo trim 2
colac peste pupaza...ieri am avut dureri infernale in zona pelviana pe stanga , durere la urinat ,durere la mers , durere in pat .... am simtit va inebunesc de durere ...am ajuns la spital unde au zis ca mai mult ca sigur am infectie urinara . Am lasat probe de urina care sunt gata luni-marti si mi sa dat augumentin pt ca nu pot sta asa pana atunci ........ riscul este mai mare daca stau asa decat daca iau ...incepusem sa am si contractii. Am fc eco bb era bine .
pe langa acestea....alergia mea nu imi da pace , iar a aparut ......

astazi ma simt ceva mai bine , slava domnului ca m-au mai lasat durerile alea , ma simt ca si cum as fi operata , abia merg , stau cocosata ...si bineinteles stau in pat si beau lichide.

Cred ca de la Ac de la munka mi se trage , acum o sapt m.au terminat la munca cu el ...

imi cer scuze ca nu ras la mes voaste ...

felicitari celor care au aflat ce carucioare au

tuturor !!!

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza19+

Mergi la inceput