plansul bebelusului...:((

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

karligutza...
multumesc frumos pentru articol....da fetita face kk ok dar la trei zile...nu se screme...

asa cred si eu s-a obisnuit cu humana...la recomandarea pediatrului nu am sa il mai dau...o las asa la 3 zile...dar ma inspaimanta...:(
pediatrul spune ca daca nici la trei zile nu face atunci sa pun humana in laptic...

mersi mult de tot..

PS
am o cunostinta care are fetita de 4 lunite si mananca fetita ei supe,cereale...si este grasa are 9000 grame....au inceput diversificarea foarte devreme....
am citit articolul,am citit si sfatul celor de la despre copii si am inteles ca daca alti copii incep diversificarea din timp nu inseamna ca vom incepe si noi...

multumesc inca odata....
sa fiti sanatosi si fericiti...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

stanucel felicitari! daca ai avut de invatat din ceea ce ai povestit aici cu noi, ne bucuram sincer... speram sa ramai ferma pe pozitii! este foarte bine ca ai acceptat sa amani foarte clar diversificarea bebelusei voastre pana spre 6 lunite.... si sa nu te mai iei dupa sfaturile eronate; intotdeauna e mai bine sa verifici informatiile in mai multe surse; chiar si pe cea a pediatrului uneori! dupa cum bine vezi ca esti patita!.. vei vedea ca nu vei regreta ca ai mai aplecat urechea si la ce spun o mare majoritate a mamicilor de pe acest forum! adevarul e ca si eu am invatat foarte multe lucruri prin intermediul ... probabil ca daca nu as fi citit multe randuri pe aici, as fi facut multe greseli si n-as fi deschis ochii mai bine la ceea ce as fi avut de facut cand am nascut/alaptat/diversificat pe fetita mea.

cat despre situatia "constipatiei" eu zic sa lasi "tratamentele" deoparte, e foarte bine asa; nu inteleg de ce e musai sa aibe un alt ritm al tranzitului intestinal fetita ta... nu-mi mai amintesc foarte clar, dar stiu sigur ca si la noi au existat perioade mai lungi de timp (tot asa, cateva zile) cand nu facea nimic altceva decat pipi... se asociau in perioada respectiva si "puseurile de crestere" (cateva zile cand era mai maraita, urmate de alte cateva zile cand dormea foarte bine, des si mult)... ulterior s-a reglat la minim un scaun pe zi; nu avem probleme cu asta nici acum; ma bucur tare mult ca e asa si cred ca are mare legatura cu felul in care a inceput sa manance restul alimentelor in-afara de lapte. O alimentatie inceputa corect si continuata la fel se transforma intr-un stil de viata bun si bine ar fi sa il pastram si sa il aplicam si noua celor mari care mai facem exceptie de la una/alta si apar diferite dereglaje in organism. Sper ca macar cu copiii nostri sa procedam cat mai corect!

O seara buna! imi iau valiza si plec la nani zzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

karligutza...mersi mult,nu ii mai dau nimic,o las sa faca asa la trei zile....

eee la mine sunt rudele de vina,imi spun mereu sa incep diversificarea,sotul meu ma streseaza sa incepem diversificarea...sunt hotarata sa NU incep are timp sa pape si altceva...

am fost tare derutata,dar acum m-am lamurit de diversificare prea devreme....rudele le las sa vorbeasca cat vor...:)

o zi buna
sanatate bebelusilor si mamicilor sa ii putem creste frumosi si sanatosi...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Stanucel ma bucur ca sotul se implica, il intereseaza, deci e deschis subiectului si cred ca e capabil sa inteleaga si el explicatiile avizate... da-i sa citeasca si lui articolul despre care ti-am vorbit... cred ca nu va avea motive sa nu fie de acord cu ce scrie acolo! pana la urma intentia ta este "totul spre binele fetitei" si nu faci ce faci doar pentru ca asa spui/vrei tu! sotul ar trebui sa te inteleaga (iar tu sa ii explici) si sa nu te mai "streseze" la cap! fa-l sa ajunga la aceeasi concluzie cu tine si totul va fi ok! Sa mearga pe mana ta daca nu il convingi cu teoriile... pana la urma practic tu esti prima care simti cel mai bine nevoile/problemele copilasului pe care l-ai tinut in burtica, l-ai alaptat etc...

karligutza
sunt mamica Adelutei

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput

karligutza...pe fetita ta vad aici ca o cheama adela..:)
pe fetita mea o adelina...:))
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nellih spune:

sincer nu sunt de acord cu ce ai facut...dar iti pot recomanda topfer...le tolereaza f bine cei mici, si mai sunt si bio. nu au probeleme cu scaunul, iar cerealele sunt ok!

Mergi la inceput