Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maine nu voi putea intra, asa ca vreau de azi sa transmit si puilor dragi Karolina si Razvan la multi ani cu sanatate si bucurii si tot ce isi doresc. Si pupici mamicilor dragi . Nu scriu mesaj asa mare si pompos sa nu induc in eroare fetele .

Si pentru azi si pentru maine si poimaine urez si eu la multi ani Raluci, la multe lunite Soimita, Radu, Mattia, Maia, Alexandru, Amos

Si pentru azi la multi ani pentru sot iubit si iubitor de Meli! Sa fie sanatos sa aiba grija de voi!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Multumim din suflet!
Drum bun va doresc maine si sa aveti parte de o vacanta de neuitat!
Va asteptam cu drag,cu multe poze

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Pentru cine vrea sa ne mai vada am pus la semnatura niste pozici noi cu Raducu si cu Alex de Anamaria.Enjoy

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Anamaria ,da-mi te rog adresa ta de mail pe Pm.

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

La multi ani Andreea si Stefan! La multi ani sot de Mely !

Buna fetelor!

Raluca...drum bun si concediu placut. Sunt convinsa ca fi ok drumul si Alex va fi cuminte!

Mada o sa vezi ca si Iri va merge normal cat de curand...stii ce se spune ca baietii sunt mai lenesi la mers!

Am vazut-o si eu e Carina e totala cum umbla ea.

Eu sunt cam chiauna de cap de somn ca am dormit doar 4 ore asta noapte in 3 reprize. Si acum astept musafiri de la Bucuresti...asa ca smotruiesc, gatesc si alerg prin casa dupa Isabela

Dar revin mai pe seara..

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

salutare! intru si eu scurt sa urez toate cele bune sarbatoritilor zilei de azi Andreea si Stefan, sa cresteti mari, dragilor, sa fiti sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii! va pup cu drag!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

La multi ani sot de Mely!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

un dr bun pediatru la medlife?
stiu ca sunteti cateva care frecventati. va rog frumos un sfat daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Andreea!!!

La Multi Ani, Stefan!!!

La Multi Ani sot de Mely!

Ralukule sa ai un drum lin si vreme excelenta. Ai sa vezi ca o sa fie bine mai ales ca voi aveti putin de mers prin tara, restul e autostrada. Banuiesc ca iesiti pe la croati. Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca noi am facut drumul asta cand avea fata vreo 5 ani si problema care am intampinat-o era ca nu luasem olita cu noi asa ca am experimentat facutul de treburi la punga
Ne-am pus AC, deci ne aste bine, dar sotul abia asteapta sa treaca vara sa scape si el de vesnica raceala

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna ziua!

la multi ani, Stefanel frumusel!Så fii sånåtos, så ai parte numai de bucurii toata viata si mult noroc!!Raluca te pup dulce si te felicit pt copilasii tare frumosi si iti doresc multa fericire alaturi de ei.

la multi ani, delicata Andreea!!Multa sånåtate si o viata plina de bucurii iti doresc!Monique cum mai esti mami? cum merge munca?Fetele ce mai fac? Te pup dulce si va urez petrecere frumoaså!

La multi ani sot de Mary!!s] mamå ce petrecere o så aveti!!Si tati si fiul.

Raluk drum bun si så stii ca totul va fi bine.Poate vei avea parte de surpriza surprizelor si Alexutu så fie tare cuminte si chiar så ii placa si så te tii tu cate RoadTripuri o så bagati voi daca va fi asa.Cunosc si eu niste prieteni care la fel isi faceau probleme cu un bebe la fel de problematic si au descoperit ca atat de cuminte si linistit a fost bebe la drum de zici ca asta ar fi cerut mereu.

Mimika parca ai vb de nopatea mea trecuta cu Bruce.In afara de faza cu caca.Ca el a facut ieri pe zi de vreo 4 ori.A dormit tare linistit pana pe la 1-2 si apoi o foiala din aia de om deranjat de durere.Incerca så doarma, gemea cu ochii inchisi isi freca piciorusele de påtut.Asa fac si eu cand ma doare ceva.Doamne ajuta så fie bine.Nici al meu azi nu a mai facut cu mucus dar a facut deja caca de 2 ori aproape unul dupå altul.Caca normal.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, nu stiu daca voi mai putea intra. Imediat bag si laptopul in bagaj si puiul nu va mai dormi azi sa imi dea liber.

Va multumesc mult mult de sfaturi si urari, Danuta, Raluca, Mihaela, Diamar, Dana, Meli, Cecilia, Lili, Iulika

Dana ai fost totala cand ai zis sa-mi imaginez marea si restul lucrurilor ce ma asteapta acolo! Ai mare mare dreptate! Ador marea si nu-mi vine sa cred ca o voi vedea asa curand! Cu scosul copilului din scaun si noi am mai facut-o, doar nu era sa-l las ca isi pierdea respiratia de plans. Si sa ma mai si vada langa el ca stau pasiva. Cum a zis Mihaela, mi se pare si normal ca se plictisesc, nici acasa nu ai putea sa-i legi de un scaun si sa-i tii intr-un loc. Nu mergem prin Sofia. Acu doi ani am mers pe ruta Oradea-Timisoara-Serbia-Macedonia-Grecia. Am facut 17 ore. Daca mergeam prin tara noastra si pe la bulgari ajungeam la Bucuresti dupa vreo 12 ore... Acum vrem sa scapam mai repede de Ro, asa ca iesim in Ungaria pe la Satu Mare. E un ocol pentru tot drumul de vreo 60 de kilometri, deci faptul ca la vreo 120 de kilometri de Baia Mare intram pe autostrada pana in Grecia e un mare avantaj. Altfel, numai pana la Oradea faci 4 ore... Na, ca orice roman, vreau sa scap repede de tara asta .

Va pup inca o data! Sa ne vedem/auzim/citim cu bine!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput