Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

iar vorbesc singura!

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

La Multi ani Stefan!!!

La multi ani Andreea!!!

Sa fiti sanatosi pui dragi si sa aveti parte numai de bine in viata!

[b]Raluca
,[b]Monique

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Mihaela, acum nu mai are nimic la ochi, doar aseara arata ca si cand l-a tras curentul la ochi. Acum are doar febra fara alte semne.
Raluk, eu iti doresc din tot sufletul o vacanta linistita fara stres prea mare. Esti cu adevarat curajoasa. Eu am crezut ca mergeti cu avionul ca era mai scurt drumul.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Stefanut si Andreea, sa fiti sanatosi, sa fiti fericiti, sa fiti cum va este voua mai bine!

iulika, si eu as fi pus intrebarea ta legata de mucus in kk. Dar daca suntem 2 cu aceeasi problema, cred ca raspunsul este: DA, de la dinti e problema. Noua ne-au iesit dintii fara probleme, prima masea a lui Matei cu o noapte maraita, agitata, rezolvata doar cu Dentinox. E, azi-noapte a inceput Luca, care a balit toata ziua, sa se agite rau, sa planga cu ochii inchisi de ziceai ca il taie cineva.Dentinoxul nu a facut nimic. Mai atipea, iar urla, in cele din urma am dat Panadol. Mi-a mai urlat vreo 20 de minute, apoi a dat un kaki ingrozitor de mirositor si cu mult mucus. S-a potolit ca prin minune si a dormit pana la 7, a papat lapticul, a mai facut un kaki mirositor dar fara mucus si somn de voie pana la 10 fara un sfert. La 20 de minute dupa kaki de noapte al lui Luca, a inceput si Matei sa maraie. Ii da si lui a doua maseluta si am urmat absolut acelasi scenariu, finalizat cu kaki cu mucus, apoi somnic bun, trezit la 8, papat laptic, fara kaki, somn de voie pana la 10 fara un sfert, cand ne-am trezit toti 3 si 2 dintre noi direct la joaca, ala mai lenes a mai motait prin pat vreo juma de ora. Apoi am papat mar cu pere si cereale si suntem OK. Nu am facut febra, nu am vomitat. Asa ca jumatate de noapte, pana la 3 dimineata am avut ce face. Mai rau e ca nu a dormit nici buni, si a plecat la 7 la serviciu. Eu macar stau acasa. In concluzie, a fost de la maselute.
Va pup!

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

fetelor si Josh e cu diaree(kk apos si cu mucus de multe ori pe zi,tot tacamul) de o saptamana.am fost la doctor si a zis ca e un virus de vara.si tot asa si noi,fara febra,fara nimic,insa nu ne da nici un dinte.sau nu m-oi fi uitat eu bine?

Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Salutare!

ma dau si eu cu parerea in privinta drumului lung ca vorba aceea, 2300 km in doua zile jumatate nu's de ici de colo
Ralu, va fi greu! clar! te rog sa ai in minte marea in 3 nuante de albastru, plaja fina si ospatarii care umbla ca titirezu ca sa-ti fie pe plac!

cand am venit in franta, Ana era micuta, dar drumul a fost din start greu datorita bagajelor si lipsei de confort a pasagerilor din spate; insa in urma cu 3 saptamani am facut o plimbare de 700 km pana in nordul tarii;

-AC a fost pus sa mearga intermitent si niciodata la capacitate maxima..cat sa simtim o adiere placuta; sa aveti parasolare din acelea la geamurile din spate..musai!
-desi scaunul era montat cu spatele la directia de mers, l-am intors cu ocazia aceasta..Ana a fost muuult mai multumita! atat de tare incat ne-a si dormit 2 oare jumatate in el...mare noroc pe noi!
- daca a inceput sa planga si sa se zbata, am scos-o din scaunel..stiu ca nu este o atitudine prudenta, dar cateodata teroria nu merge mana-n mana cu practica...o tineam in brate, ea se uita la masinile din spate,se mai sprijinea cu manutele pe scaunul din dreapta, am alaptat-o asa...asta a fost! ne-a avut DD in grija si ne-a ferit de vreun incident! oricum, am facut treaba aceasta fiind pe autostrada, unde mergi cu viteza relativ constanta, nu iei curbe, nu pui frana la stop, nu faci sensul girator;

Dragilor,va pup! sa ajungeti cu bine si sa va simtiti minunat in vacanta! plaja, mare, soare, voi doi, minunea voastra..de vis!!!

noi cand am mers in Grecia, traversarea Sofiei ne-a pus pb, desi eram cu GPS, desi ne sfatuisera prietenii inainte ce si cum...

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna ziua
Si Iri are temperatura,la fel ca DIAMAR l-am simtit afara ca arde i-am luat cu termometru in fundulet avea 38.7,i-am dat 4ml de panadol,i-a trecut si azi-noapte a facut iar 39,3 iar panadol iar trecut ai acum are 37,9 inca nu i-am dat nimic.Oare de la ce sa fie ca el e vesel,tipa se joaca..de la dinti mi se pare prea mare.
ANDREEA SI STEFANsa crestti mai si sanatosi,sa va bucurati parintii si sa aveti parte de tot ce e mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Buna ziua
Si Iri are temperatura,la fel ca DIAMAR l-am simtit afara ca arde i-am luat cu termometru in fundulet avea 38.7,i-am dat 4ml de panadol,i-a trecut si azi-noapte a facut iar 39,3 iar panadol iar trecut ai acum are 37,9 inca nu i-am dat nimic.Oare de la ce sa fie ca el e vesel,tipa se joaca..de la dinti mi se pare prea mare.

mada sa nu fie deja celebra roseola/rozeola cum naiba s-o chema

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbātii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna ziua tuturor!
Sarbatoritilor de astazi le uram numai bine si sanatate multa alaturi de,bineinteles,urarea traditionala; LA MULTI ANI!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTI ANI ANDREEA SI STEFAN!!!

Sa cresteti mari,sanatosi si fericiti!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput