Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!
Raspunsuri - Pagina 15
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 uka si raluk au dat send in aceeasi secundå. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
O data UAU pentru intamplare, si a doua oara UAU pentru spiritul de observatie!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
monica_dicut spune:
IErtaciune plecaciune sa imi fie cu iertare da cineva a trimis noru negru, luna plina, pisica neagra etc si pe la mine... da suntem intregi, toti trei. N-a trecut inca da speram sa ne revenim
Un Bailey's baga cineva si la mine?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut IErtaciune plecaciune sa imi fie cu iertare da cineva a trimis noru negru, luna plina, pisica neagra etc si pe la mine... da suntem intregi, toti trei. N-a trecut inca da speram sa ne revenim Un Bailey's baga cineva si la mine? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
ia, varsa tot noru negru aici, numai ai grija sa nu curga si din pahar
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monica_dicut IErtaciune plecaciune sa imi fie cu iertare da cineva a trimis noru negru, luna plina, pisica neagra etc si pe la mine... da suntem intregi, toti trei. N-a trecut inca da speram sa ne revenim Un Bailey's baga cineva si la mine? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Dupa emoticoane ma gandeam ca ne ceri o aghiazma
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
monica_dicut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Dupa emoticoane ma gandeam ca ne ceri o aghiazma _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Doar putina tamaie sa sperie noru'
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
Iulika29 spune:
Fetele eu ma car la somn.Maine tre så ma scurg pana la laborator så fac analizele si in noaptea asta tre så incerc så stau 4 ore fara så fac pipi ca så iau proba.
Va pup si va doresc o noapte buna!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Fetele eu ma car la somn.Maine tre så ma scurg pana la laborator så fac analizele si in noaptea asta tre så incerc så stau 4 ore fara så fac pipi ca så iau proba. Va pup si va doresc o noapte buna! Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
Tinem pumnii pt maine, frumoaso !
Pupici
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Tinem pumnii la analize!
Merg si eu la somn. Maine e o zi grea pentru ca toate le-am lasat pe ultima suta... dar trebuie sa fiu optimista, pentru ca poimaine va fi si mai greu .
Astept sfaturi daca ati mai mers careva drum asa lung cu masina. Bine, nu se pot aplica universal, ca pun pariu ca Alex e singurul care la un drum de 200 de km plange de numa. Dar asa, sa stiu, ca mi-a zis doctorita de familie ca ea nu m-ar lasa sa merg, ca sigur va face copilul otite si conjunctivite si alergii si bronsite si pneumonii si cate si mai cate, de la aerul conditionat de pe masina atatea ore.
Va pup, noapte buna!
happy_uka spune:
Noapte buna somnoroaselor!!
Dar ce vad? Nu mai este nimeni pe aici?
_