Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!
Raspunsuri - Pagina 14
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...ca sa raman in aceeasi nota ca bunicu' "dracu stie" daca alapteaza. doar ca se tot minuneaza de sanii ei. si de picioarele ei si de frumusetea ei si de goliciunea ei si de intelepciunea care i se citeste pe fatza. ce mai, cred ca e preferata! le critica pe toate alea care apar dezbracate, dar ii sticlesc okiiiii... e la curent cu toate combinatiile. vaneaza si anticipeaza care cu care si-o pune... . asa e la pensie, na. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
Salutari la bunicu' mondenu' mondialu' monitoru'
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
monica_dicut spune:
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Eiiii o bataitza la funduletz!!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Mai, cine nu a curatat bine dupa canapea? Se vede un smoc de par !!!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
Iulika29 spune:
da' tu cine esti må rog..ia fa o prezentare scurta si la obiect.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui raluk16
Eiiii o bataitza la funduletz!!!! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Am intrat doar sa-ti spun sa pleci linistita in concediu sa nu mai duci si grija mea ca ai tu destule Mai bifeaza una pe lista
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
hepilica spune:
inca una si ma duc...
luto, bunicu' o iubeste infinit pe maia. o adora. din nefericire nu o poate dragali asa cum ar vrea el. merge in baston, nu o poate tine in brate... ,in fine.
dar in fiecare dimineata o lasam la el, la gaini, 1/2 h - 1h. si cum s-o distreze el pe maia decat citindu-i. citindu-i din ziarele astea de literatura si istorie, click si cancan. cred ca maia de foarte de mica va stii substraturile soubizului, iar cultura ei generala va fi cu mult peste cea a copilasilor de varsta ei.
in rest, o alinta : "ce face bibitza?" "hai vino la bunicu sa facem politica"
ii mai prinde maiei cate un pui si il duce sa il smotoceasca... d-astea ca la pensie .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
uka si raluk au dat send in aceeasi secundå.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui happy_uka
Mai, cine nu a curatat bine dupa canapea? Se vede un smoc de par !!! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
DAca e cretz e al meu , io n-am curatat
Povestea noastra
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monica_dicut
Am intrat doar sa-ti spun sa pleci linistita in concediu sa nu mai duci si grija mea ca ai tu destule Mai bifeaza una pe lista Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
uffff [emoticonu ala primu de l-am cerut noi, cel care isi sterge fruntea]
Bifat!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)