Nasterea la Medlife (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniam spune:

Cami, nu-l trezi sa-i dai sa pape, dar incearca sa-i dai cum incepe sa maraie putin. Al meu noaptea mai intai maraie si se foieste inainte de a incepe sa planga. Oricum, uneori se ineaca si daca mananca foarte calm, dar ii vine prea mult lapte si de-asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

Proaspete mamici,

Voi ati folosit centura dupa ce ati nascut?
De care, a avut vreun efect?
Nu stiu ce sa cumpar si daca sa cumpar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Maimu iti pot raspunde eu ca la ultimul control am pus doctoritei aceeasi intrebare . A spus ca este foarte utila dupa cezariana dar nu are nici un rost la nasterea normala. In acest caz muschii sunt capabili sa se sustina singuri iar efecte asupra retragerii burtii nu sunt.

Cori 38+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

http://blogulluibebe.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Fetelor, s-au schimbat tarifele la Medlife in ultima perioada? Eu sunt la curent cu datele afisate pe site-ul lor, conform carora tarifele incep de la 7000 lei pt medic intern, camera cu doua paturi (pachet silver). O colega de forum mi-a spus astazi ca a primit niste pliante direct de la clinica, in care se precizeaza ca cel mai mic tarif, in conditiile mentionate mai sus, ar fi de 10000 lei...ceea ce inseamna ca si tarifele pt celelalte tipuri de pachete s-au marit considerabil si datele de pe site nu ar fi actualizate! Stiti ceva despre asta?

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinab2 spune:

Eric face parca tot mai des crize. Pana acum era doar cea de seara, dupa baie, pe la 9-10, si cea de dimineata de la ora 5. Azi a cam plans aproape dupa fiecare masa, am tot leganat la el.

In afara de tinut in brate si leganat si tinut pe burta, nu am nici eu alta varianta. Cand il tin in brate, il bat asa cu o mana pe fund, in continuu si asta il linisteste. Mama mea a descoperit metoda. Melania, cred ca se aplica acelasi principiu ca si la tine, ca ii zguduie un pic burtica si gazele dinauntru si asa se linisteste.

Avem si noi balansoar, dar inca nu l-am pus in el. Eric se inneaca spre sfarsitul mesei, parca atunci e mai haplea.

Mie doctorul mi-a spus sa nu imi pun centura, desi am facut cezariana. Ca mai rau fac, si mai rau se va lasa pielea apoi. Mi-a zis ca doar abdomenele sunt eficiente si ca pot sa fac la 1 luna dupa ce am nascut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Fetelor, s-au schimbat tarifele la Medlife in ultima perioada? Eu sunt la curent cu datele afisate pe site-ul lor, conform carora tarifele incep de la 7000 lei pt medic intern, camera cu doua paturi (pachet silver). O colega de forum mi-a spus astazi ca a primit niste pliante direct de la clinica, in care se precizeaza ca cel mai mic tarif, in conditiile mentionate mai sus, ar fi de 10000 lei...ceea ce inseamna ca si tarifele pt celelalte tipuri de pachete s-au marit considerabil si datele de pe site nu ar fi actualizate! Stiti ceva despre asta?

_
BB e deja pe drum
Roxana 22+ cu
bebe creste

Nu cred. am fost marti la maternitate si nu mi s-a spus nimic. in plus e o informatie importanta si nu ar face ei modificari fara sa publice si pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

eu am Graco sweet peace dar sincer inca e prea mica sa o pun in leagan. estimez ca in vreo 2 sapt va merge
Am incercat si acum Insa nu pare sa se dea in vant; se linisteste 3-4 minute apoi o luam de la capat

Nu am incercat numai Colief, uf ...parca mi-e teama

Eu am purtat centura dupa nastere si mi-a placut taaare, in primul rand ca e mai usor cu ridicatul (parca doare mai putin) dar mi s-a si retras destul de bine burtica (mai avem inca, dar sunt multumita)

eu nu mai stiu ce mail comun avem, sa va arat si pozele mele (sau vi le-am aratat deja ?...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliatd spune:

Salutare, fetelor!!!sunt mai noua pe aici si va anunt , ca preturile la Medlife au crescut de neam prost!! Sunt f dezamagita. Miercuri am fost la control(eco morfo fetala 24 saptamani) ,toate bune si frumoase. Am vizitat rezervele ,acvariul cu bebici:super tot. Siiii din curiozitate am cerut sa revedem pachetele pt unele detalii .cel mai ieftin pachet pleaca de la 9000ron-pachet silver camera double ,9800-camera single, gold-11000ron iar diamond -130000ron. Am plecat cu dureri de cap si am renuntat f greu la ideea de a naste la medlife.m-am asteptam sa creasca preturile dar nu atat .Daca vreti si alte detalii cu drag va raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciadic spune:

Iulia Td, eu urmeaza sa nasc pe 15 sept (miercuri), asa ca cele scrise de tine m-au agitat putin. Noroc ca mi-am dat seama ca este vorba de altceva. Din cate vad eu preturile pe care tu le-ai trecut acolo sunt pt categoriile specificate, dar pt medic colaborator. Cu sigunanta medicul cu care vrei tu sa nasti nu lucreaza doar in Medlife si asta e motivul pt care tu trebuie sa achiti preturile acelea si nu ca s-ar fi marit preturile.
Am sunat acum si la receptia spitalului si mi-au confirmat faptul ca preturile nu au suportat nicio modificare si ca daca ar fi sa se modifice, probabil aceasta modificare va fi in minus si nu in plus.

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi vreti sa nasc acum??? Ca deja nu mai vedeam bine... Mi se parea ciudat rau ca euroclinicul sa scada preturile si astia sa le creasca, isi puneau singuri streangul de gat plus ca i-am intrebat la inceputul sarcinii dc anul asta maresc si au spus ca nu. voiam sa ii sun noroc ca am vazut mesajul patriciei..ca ma apucasera contractiile.

Mergi la inceput