"Abdomen extra-plat (39)"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutareeeeee,faceti loc sa lesin!Bey,azi am avut o zi!!!de zile mari!De la 10:00 pina la 22:00 am umblat brambura (si-am mincat inghetata multa) abia dupa ce am mincat`o m-au lovit regretele.De acum e comisa,asta e.
Ma duc si eu spre pat ca vad dublu .

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

nu am putut sa ma abtin si l-am executat pe oltean sa ma pozeze cu rochia(sunt oleaca cam umflata la burta in poze,ca am dat gata un pui de la Auchan cu o tona de legume si berica,dar va faceti ca nu bagati in seama asa ceva:-)) )
mi-e asa drag de ea de mor, bine nici eu nu-s rea, ma strica fatza(pe care prefer sa o tai din peisaj), in rest toate bune:-))

I'm smilin' cuz I love it~ every day!

Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui claucia

Abia astept sa te vad in rochita si vopsita! Oricum esti o frumoasa. Intrebare off-topic: sprancenutele nu le lasi mai grosute? Si eu le-am avut subtirele dar la un moment dat le-am lasat un pic mai grosute dar nu lungi ca la Albulescu, in fine, stia cosmeticiana si mi le facea cu o forma super care dadea un arc placut ochiului. INca mai am de crescut la ele! Nu la lungime cat la forma sa iasa ceva.
Stii ca esti o frumoasa si o slaba si o tonica!

Pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

votez si eu pt sprincene mai grosute si nu asa puternic arcuite pt ca dau un aspect dur si vesnic "inquisitive"
iar machiajul natural sau deloc te arata muult mai bine

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

rochita e superba si tu arati minunat asa slaba si tonifiata/ bronzata darrrr...nu-mi plac pantofii de genul ala...creeaza o iluzie optica ciudata de picioarele butucanoase...mai degraba niste stilettos de genul asta: http://www.marieclaire.co.uk/news/fashion/160584/selfridges-launch-the-bejewelled-christian-louboutin-shoe.html
mama mia ce picoare lungi si subtiri ti-ar face!!

am avut si eu o faza cu pantofi din aia cu "talpi" dar mi-a trecut

vad ca si Ciara tot genul asta poarta intr-una din pozele puse de tine
(si tot Louboutin:)) ma rog, nu marca o recomand ci stilul.

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
If you want things to change in your life, you have to change things in your life.

"The best exercise for abs is running... Away from the kitchen." Chalene Johnson

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

cu sprancele ma chinuie talentul sa le las linistite, dar imediat sar pe ele cand ma apuca nebuniile
iar cu machiajul..ehheee..i like the tuff stuff(in orice domeniu:-))), altfel par copil-copac si nu imi place, e destul ca ma stiu eu cat sunt de copil nu tre' sa observe si altii..poate cand o sa incep sa imi arat varsta o las mai moale si cand mi-o veni si mintea la cap

auchh ca veni vorba de minte la cap..socrii mei sunt disperati
le-am zis ca vreau sa facem un copil, dar sa nu se gandeasca ca o sa fie si vreo nunta:-)))..deja sunt exasperati, vor sa o sune pe maica-mea, ca noi doi cica nu suntem prea normali

eu nu ma marit si basta..vreau copil dar cam atat, mi-e bine asa cum sunt, tanara si nelinistita:-))

Mergi la inceput

am si pantofi de astia cuminti Allure, dar nu ma simt in largul meu incaltata cu ei...cum am zis, inca ma simt prea 'nelinistita' pentru chestii cuminti..mai tarliu posibil sa ma vezi ca Raduleasca, super elegantisima, pana atunci imi fac de cap in my own way, ca am timp de la 40 incolo sa fiu si super doamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Lumi votez si eu pt pantofi mai clasici/finuti la rochita:-)

si da te sustin sa faci ce vrei tu nu ce vor parintii/socrii! Copil cand vrei tu si casnicia la sfantu asteapta:-) trust in me, se schimba multe dupa act desi lumea spune ca nu! la 40 de ani este o varsta frumoasa pt maritis (chiar si la 50 suna bine)

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

meey, pantofii de care zic eu numai "cuminti" nu sint taman pe dos.
aia cu talpa groasa mi se pare ca iti fac glezna groasa si picoarele scurte ...acu' tu faci cum vrei.

si votez si eu pt "libertate" in relatie 'till death do us part :)

Mergi la inceput

da Deus, de la 50 incolo posibil sa mai stau de vorba in legatura cu acte si streanguri de genul asta,sa nu mor chiar 'don'soara':-))

vezi ca astept sa imi dai datele pe PM ca maine iti trimit ciuperca, ca s-a facut fetita mare..adresa, nr de telefon si numele

Mergi la inceput

da, pantofii aia sunt sexy mai, dar eu nu poci ca sa merg pe asa tocuri subtiri si inalte:-))..eu nu merg nici pe astea mai groase, decat pana la taxi si atat si asta s-a intamplat numai la nunta aia din mai(sau ce luna o fi fost), in rest ii port numai in poze:-)) si ailalti de ii am au tocul cam mic si atunci care mai e farmecul
imi plac aia de ii are Ciara intr-o poza cu tocul ala cui, dar la naiba, cred ca ma adun de pe jos cu asa ceva, sau i-as purta dar tot in poze:-)), sau daca as avea masina
in general, aproape zi de zi,sunt genul sport, tocuri mai rar si f rar

mai zi o data LIBERTATE si deschid sticla de sampanie..sar si pe oltean:-)))

pana atunci ma apuc de sport cu baietii astia ai mei

Mergi la inceput