Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

gata, am pus poze noi, sa vedeti ca nu ma plang eu fara motiv

aura 36+5 TUDOR STEFAN

Hmm, pity, m-am lamurit cu tine: Esti o graviduta plangacioasa dar foarte fericita si frumoasa. Emani fericire si implinire prin toti porii si avand toate astea, zi si tu: Mai conteaza cateva kilograme in plus? Eu zic ca nu.

Andreea, cu (AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

esti tare draguta aniast, ca de obicei, dar sunt grasunica rau, insa o sa-mi treaca.'
ma gandeam la tine azi si daca maine intre cele 2 vizite ale tale la doctori ai chef de o salata la o terasa, da un telefon, poate ne strangem mai multe si mancam undeva la pranz.eu sunt disponibila la orice ora, sotul e de garda si ajunge acasa tocmai vineri seara, deci pot umbla linistita

aura 36+5 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!!!

Astazi va ofer o cafelutza, un ceiut si/sau un laptic! Mancarica va fi gata un pic mai tarziu, dupa ce ma dezmeticesc!

M-am trezit cu fundul in sus... Probabil pentru ca nu am dormit suficient si m-am trezit brusc sa-i deschid usa doamnei care ma ajuta la curatenie.

Imi dati si mie, va rog, noua parola si cele necesare pt accesarea contului bebelushilor?!?! Multumesc!

Va pup si va doresc o zi buna!!!

37+

Mergi la inceput

Alina (Ana Perianu), felicitari!!! Bine ai venit, Ana Sofia!!! Sa fiti sanatoase amandoua si sa va bucurati una de alta!!! Emotionant mesajul Alinei!!!

37+

Mergi la inceput

Aniast, multa bafta astazi la doctor!!! Sper sa iti iasa toate asa cum iti doresti! Te asteptam cu vesti bune!

Tanamera si Oana Georgescu, !

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Gata, am reusit sa-mi activez PM.
Va rog sa-mi trimiteti si mie user si parola de la contul bebeilor.

Multumesc.

37+ Ana Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

neatza!
fetelor, aveti PM!

simona cu matei 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

neatza!
fetelor, aveti PM!

simona cu matei 33+

Merci, Simona! Si tu ai PM, in care iti spun ca nu merge... nu mi se deschide nenorocirea de picassa...

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

fetelor, am un soc!
m0-am trezit de pe la 7 cu oo durere de spate ingrozitoare si parca am vazut si ceva rozaliu pe chilot... (doar mi s-a parut!) am luat frumos actele medicale la puricat si stupoare!!! am aflat ca sunt in sapt 36!!! sunt o mama oribila si iresponsabila!!! sa uit eu nr saptamanilor de sarcina in care ma aflu!!!
am plans pana acum... bine ca nu mi s-a trezit sotul ca il bagam si p el in sperieti!
dar in conditia asta,nu pot intelege de ce dl dr insista cu DPN-ul de 4 oct, cand bebe ar trebui sa vina pe la jumatatea lui septembrie?!?!?!
si normal ca am intrat in panica! nu am spalat hainute, bagajul nu e facut...
iar eu cu psihicul sunt undeva la pamant! sau poate sub pamant!

simona cu matei 33+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

fetelor, am un soc!
m0-am trezit de pe la 7 cu oo durere de spate ingrozitoare si parca am vazut si ceva rozaliu pe chilot... (doar mi s-a parut!) am luat frumos actele medicale la puricat si stupoare!!! am aflat ca sunt in sapt 36!!! sunt o mama oribila si iresponsabila!!! sa uit eu nr saptamanilor de sarcina in care ma aflu!!!
am plans pana acum... bine ca nu mi s-a trezit sotul ca il bagam si p el in sperieti!
dar in conditia asta,nu pot intelege de ce dl dr insista cu DPN-ul de 4 oct, cand bebe ar trebui sa vina pe la jumatatea lui septembrie?!?!?!
si normal ca am intrat in panica! nu am spalat hainute, bagajul nu e facut...
iar eu cu psihicul sunt undeva la pamant! sau poate sub pamant!

simona cu matei 33+

Simona, linisteste-te!!! Nu ai de ce sa fii suparata sau ingrijorata! Din contra, ai toate motivele sa te bucuri pentru ca s-a scurtat timpul pana la marea inatalnire! E absolut normal ca gravidutele sa fie cu capul in nori, nu te invinovati! Daca ai stii cate boacane am facut fiecare dintre noi si cat de uituce suntem! Cat despre spalat si calcat hainute, mai mult de o saptamana nu iti trebuie... Ai timp suficient sa le faci pe toate!

37+

Mergi la inceput