Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abe spune:

Bine ai venit Ana Sofia!! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata! Felicitari pt mami a ta!!

office iti tin pumnii!

va citesc si eu din umbra si incep sa am emotii!

mami de Maria si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Va si va zic si eu noapte buna!

Cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Buna seara!

Ana, mii de felicitari pt minunatia pe care ai adus-o pe lume. Ma bucur ca ai avut o experienta frumoasa la Medlife.

Bine ai venit, ANA SOFIA!!! Sa o faci pe mami fericita!

Sunt extrem de obosita dar merita efortul pe care il fac. Peretele cu pricina, cel pictat, arata super. Este vesel, plin de floricele cu buburuze, albinute, randunici. O sa fac o poza, cand termin, ca sa vedeti de ce lipsesc de pe DC.

uta28 este 32+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

ce frumooooos, abia astept sa vad

33+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
Edit: vazut burtica de mai3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Felicitari Ana Perianu! Bun venit Ana Sofia, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si sa-ti bucuri parintii!
Asa m-a emotionat mesajul, parca plutesc si am un mare zambet pe fata. Adevarul e ca dadusem oleaca in depresii dar cand vad o mamica cu trombofilie (sper ca nu gresesc..) ca invinge si are un bebe minunat in brate... m-am topit.
Eu am mers azi la Fundeni cu belelele de pe picioare, a cam dat un pas in spate dr cand le-a vazut, cica e reactie alergica la Clexanele facute in tesut adipos, m-a pus pe pauza 4 zile+Claritine. Sper sa fie OK pauza...ma cam stresez...
Acum ma duc sa zac, vad ca ma ia iar durerea aia crunta de stomac

Donna 32+ cu
dureri crunte de stomac am avut si eu de 2 ori in sarcina acum o luna la interval de cateva zile. inainte de sarcina nu am patit niciodata asa ceva. la mine era o dure de parca cineva i-mi baga zeci de cutite in stomac si indiferent cum as fi stat nu ma lasa. m-a tinut in jur de 20 min dupa care m-a lasat fara sa iau nimic. a doua oara am cumparat rennie sa am in casa.

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

felicitari fetelor pt rezultatele bune de la eco . Office, ce emotii ne-ai dat, dar hai ca nu mai e mult si o sa i-ti tii minunea in brate

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

noapte buna, burticutze! sa visati frumos! sa ne citim cu bine,maine!

simona cu matei 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Oooo, bebelus nou....Felicitari Ana Perianu, ce surpriza ne-ai facut. Sa-ti fie mandra domnisoara sanatoasa si norocoasa. Uff, nici n-am apucat sa-ti las nr de telefon ca sa primesc sms-ul minunat .... Ce rapid s-a intamplat... sunt cam fara cuvinte.

Andreea, cu (AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Office stii... maine trebuie sa ajung la Euroclinic sa fac ultimele analize din sarcina. Jur ca daca nu scriai in seara asta te cautam pe la maternitate. De-asta am si intrat in seara asta, sa le spun fetelor ca maine (azi de fapt) fac pe detectivul si te caut. Noroc ca am citit din urma. Te rog eu, stai cuminte in pat ca nu-i o vesnicie pana luni... si nu ne mai da emotii. Sa stii ca "fecioarele" sunt bune la casa omului.... doar am experienta (sot + una bucata copil) si-mi vine zilele astea si a treia fecioara in casa... Deci eu rac cu 3 fecioare o s-o tin tot intr-o fericire... Cunoscatoarele stiu de ce.
Pup si ai grija.

Edit: Uite, te si scot de la titlu ca sa nu-ti vina vreo idee peste weekend....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

gata, am pus poze noi, sa vedeti ca nu ma plang eu fara motiv

aura 36+5 TUDOR STEFAN

Mergi la inceput

Asa, am modificat, acum sa va zic 2 vorbe si despre listuta. Mi s-a parut destul de brutala abordarea "oricum multe o sa dispara la sf lui octombrie", "o sa le stergem" sau alte cele. Fara suparare, dar cu ce va deranjeaza o abordare putin mai intelegatoare fata de fetele care nu s-au simtit foarte in largul lor scriind aici. Eu recunosc (dar n-o iau in nume personal) scriu rar si raspund foarte rar multora dintre voi. Asta nu inseamna ca nu va bag in seama dar cand deja raspund 2-3 persoane, mi se pare inutil sa imi mai dau si eu cu aceeasi parere. De multe ori sunt in contratimp, mi-as dori sa fiu mai activa, mai sociabila, mai prietenoasa... asta nu inseamna ca nu va citesc aproape in fiecare zi cu drag.
Sunt convinsa ca exista fete care ori s-au simtit nebagate in seama si, din bun simt, n-au vrut sa insiste, ori pur si simplu chiar nu au timp sa intre si rareori cand citesc prefera sa ia informatii decat sa posteze "pentru a-si face simtita prezenta".

Mult mai diplomat si mai frumos din partea noasta mi se pare a fi sa le invitam alaturi de noi sa scrie, sa ne povesteasca despre bebelusi... decat sa le stergem pur si simplu , mai bine le trecem la "Asteptam cu drag vesti de la x, y...."

Mi s-a reprosat la un moment dat ca incerc sa ma impun pe canal si persoana care mi-a facut reprosul a zis ca "stie ea 3 persoane care nu mai scriu din cauza mea". Imi fac mea culpa daca chiar asta-i adevarul. Dar sa le stergem din lista pe respectivele...mi se pare lipsit de sens.

Si vorbeati sa ramana cele active... pai si cine stabileste ritmicitatea cu care trebuie sa scrie o persoana ca sa fie considerata activa? Daca una dintre fetele din lista scrie un mesaj la 6 luni... considerati ca nu e cazul sa ramana ca nu-i activa?

Nu m-am incins, chiar am dezvoltat prea mult subiectul... dar asa sunt eu mai pacifista.

In alta ordine de idei, maine dimineata fac colposcopia care va decide felul cum voi naste. Nu vreau sa risc inutil si sa ma incapatanez sa nasc altfel decat spre binele bebelusului. Dupa amiaza am echo si control, abia astept sa vad cat a mai crescut bb. Am trezirea la 6.30 asa ca va urez noapte buna si revin cu vesti.

Mergi la inceput