Ce fac copiii vostri in masina?
Incep scolile si gradinitele si ma gandesc cu groaza ca iar o sa stam cate o ora si jumatate-doua ore in masina, in trafic, in drum spre si dinspre gradi si scoala. Eu incerc sa nu raspund si sa nu dau telefoane cat timp suntem impreuna. Totusi, uneori imi doresc 10 minute de liniste, cat sa-mi aud gandurile. Asa ca ma tot gandesc ce sa-i dau sa faca fetitei mele, astfel incat sa stea linistita 15min. Voi cum faceti?
Raspunsuri
MACARIE spune:
cumpara un DVD portabil , si punei desenele preferate , asta sigur o va linisti .....dar asigurate ca l-ai setat bine si nu trebuie sa te intorci la ea in timpul mersului ...multa bafta
------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
Gabi_K spune:
poti pune (daca n-ai) pe scaunul din fata o husa cu muuulte buzunare. Acolo poti pune o gramada de jucarioare marunte gen ou kinder, papusi, o carticica, reviste. Noi circulam rar cu masina, dar ai mei se bat si se cearta pt tot felul de nimicuri... aia mica s-ar juca in liniste, dar cel mare se plictiseste, ca el nu se mai joaca, si in 2 minute e gata explozia
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
buflea spune:
Da, da - DVD-ul portabil este sfant. Se gasesc din alea de masina, le bagi in priza de la bricheta, pui ecranul pe scaunul din fatza si Dora, Dora tot drumul. Este cea mai buna inventie posibila.
JARMO spune:
Si noi suntem PRO pentru dvd si consola . Cand am venit in Romania, acest DVD a facut intr-adevar minuni , apoi ... mai scriem, cantam ... etc
Luna1 spune:
Da, DVD portabil e sfant. Noi tocmai ne-am intors din vacanta unde am condus 10 ore la dus, 10 la intoarcere, fara DVD eram mancati, in plus carticele (pentru cea mica cu poze, pentru cel mare de citit) si consola PSP pentru cel mare.
anya spune:
Dvd-ul sau psp-ul merg daca nu are rau de masina. Copiii mei ar vomita in 5 minute.
Dar de ce chinui copilul in trafic? Gradinita/scoala mai aproape de casa nu ai gasit? Suficient ca ne chinuim noi...
teolinda spune:
Si noi cu DVD in masina.. inca decand avea 2 ani. Si-asa la inceput nu prea era captivat ca nu se prea uita la desene nici in casa la TV... vroia doar atentie din partea noastra. Cu timpul insa... l-am "prostit". Rusine noua... dar uneori e chiar NECESAR
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
tnicoleta spune:
Pai daca e mai maricel, puteti juca jocuri de cuvinte, ghicitori, titiloi. Ascultati Ity Bity FM, spuneti povesti.
DVD-ul e bun daca nu are rau de masina.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recoltei www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
www.libertatea.ro/stire/transplantat-de-rinichi-e-campion-la-ping-pong-25686.html" target="_blank">Un mare campion