Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

nafi pudra e musai de folosit peste fond de ten (care evident nu e formula 2 in 1, cu tot cu pudra) sau iluminator. Pudra transparenta (nu e transparenta dar asa se numeste) e ca sa estompeze luciul grasimilor de la crema, fond de ten si de la piele.Se da un voal d epudra, atit, doar pina se face tenul mat - natural. Si mai ales pe la ochi trebuie, ca altfel apar cearcane de relief - luciul fondului de ten aduce un joc d elumini si umbre in zona care te fac sa arati cu cearcane sau pungi, depinde de conformatie.

In fine, scuze de atita off topic, fetelor, gata, m-am oprit :)

Si acum am inca un motiv in plus sa nu ma arat vreodata in poze, ca-s din aia care stie tot despre machiaj, tunsori, imbracaminte etc, dar umbla fara machiaj, nepieptanata prea bine, uneori nevopsita, deseori nepensata, fara manichiura facuta etc etc, fara bijuterii deloc, in haine f neutre, confortabile dar deloc frumoase - sint de vis!!! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!

Ianis Stefan, Isabella Katy, Riccardo

Denisa m-ai inteles gresit. Nu scuzam ce s-a intamplat la Giulesti. Ii spuneam lui Gaby ca nu tine numai de noi ce se intampla in lumea asta si din pacate nu ai ce face. Cred ca orice mama are grija de puiul ei. Si chiar daca te simti vinovata pt ce a patit Maya, nu cred ca asta te face o mama mai putin buna. Poti doar sa ii multumesti lui Dzeu ca nu a fost mai rau de atat.
Si eu sunt revoltata pentru ce s-a intamplat la Giulesti, mai ales acum cand ies la suprafata chestii urate din sistemul medical romanesc, pe care toti le stim, dar nimeni nu face nimic sa le schimbe. Din pacate de nepasarea celor din jur atat noi cat si copiii nostri ne vom lovi mereu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne izolam. Asta e tara in care traim si din pacate nici nepotii nostri nu cred ca vor prinde un sistem mai bun.

Ramy luna trecuta pe 20 au intrat banii. Probabil maine sa intre. Sper si eu.
Tare frumusele mai sunteti. V-am vazut pozele.

Aaa, Ella am uitat sa te felicit pentru teren. Asteptam poze cu locusorul vostru de nebunii cand va fi gata.

Sanzi slabe sanse sa gasesti pungulite. Eu am cautat in tot clujul. Din pacatr diar in spitale de copii au.

Vladi tare scumpic e Floricica. Si ti-am identificat in modul de a vorbi radacinele moldovenesti. Eric face asa ochii mari cand inchid becul si las doar veioza. Si multumim pentru sfaturi. Eu nu ma mai machez de cand am ramas gravi.

Nafi eu nu stiu ce grupa are Eric. Cred ca in ultima zi i-a luat in spital sange pt asta, dar nu m-am mai dus dupa rezultate. Nu prea vreau sa mai ajung pe acolo.

Alina2 imi pare rau de patania cu Astero. Incearca sa ii dai para ca asta regleaza tranzitul.

V-am tzucat. Intru mai tarziu. La noi sta sa ploua. Cred ca il scot doar in brate sa il dau un pic in leagan, daca nu vine ploaia pana face el ochi.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Am pus 3 poze sa vedeti cum ne stapanim noi dorul de Mariuca.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

ellanik sa fie intr-un ceas bun ! Sa va faceti o casuta ca-n visele voastre, musai cu un pod open space sa aiba unde sa-si insire Geo trenuletele !
Eu am un pod mic, de vreo 34 mp, facut integral pt copii - pe vremea cind credeam ca am doar unul, Floricica nu era in planuri - si pot sa-ti zic ca nu-i ajunge nici lui Vladimir, trebuie sa mai fac o casa sa incapa si Floricica... avem cred peste 100 ml de linii de trenuri, ca asta e pasiunea de ani de zile si vad ca inca continua :)
Daca poate sotul sa se ocupe de constructie, e super, ca inebunesti de cap la orice constructie, indiferent cu cine o lucrezi... Eu cica m-am organizat profi, cu firma de constructii, 2 ingineri, diriginte santier... si tot am inebunit de cap, mai ales cind am intrat in finisaje... Ce bine era in chirie!!!

Lara pe tine sa nu te aud de poze, ca tu esti cea mai zgircita cu ele :) Super pozele in lavanda, mor dupa ele! Unde erati cind le-ati facut, ca vreau si eu in cimp de lavanda!

Mergi la inceput

oanaiacovitza pai sint bacauanca de a ta, pina la 18 ani acolo am trait, normal ca am inflexiuni moldovenesti :)

sanzi e bine sa ai in casa un mic stoc de cutii sterile de recoltat urina si pungute din alea care se lipesc... Dar daca te grabesti, cred ca e buna si o punga alimentara, nu e sterila dar nici nu cred sa aiba carcalaci pe ea :) Sau tii copilul in fundul gol vreo 2 ore, imposibil sa nu prinzi un pipi si-l colectezi in borcanel de la farmacie.
Eu am in casa si borcanele pt coprocultura, ca nu se stie niciodata cind trebuie sa recoltezi la vreun deranjament digestiv :)

A venit Vladimir aseara, ura! Nu l-am vazut 2 saptamini, ca a fost cu bunicii. A ajuns dupa 10 seara si s-a dus direct in pod sa vada noile linii de trenuri pe care i le-a luat tata, nu mai avea liniste :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata si de la noi
Oana ce frumos doarme Eric.
Ella felicitari pt teren.Repede sa vina si casuta va doresc.Si noi suntem in cautare de teren dar sub suta de mii nu gasim nimic
Am mai adaugat cateva poze la semnatura si un filmulet cum ne jucam noi de cateva zile.O sa se plictiseasca repede si de asta,dar o sa mai gasim noi si altceva.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

alt ingeras de la giulesti

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna dimi,

Am intrat un pic pentru ca am vazut ca se discuta despre analize. Eu i-am facut puiului meu analize de sange si urina la cabinetul doctoritei mele. I-a luat sange doar din deget si i-a facut fierul si inca alte analize, ma uit putin mai tarziu in dosar sa va spun ce a mai facut si sigur grupa pentru ca a zis doamna doctor ca daca tot o intepam sa stim si grupa. Nu are nici grupa mea nici a sotului

Ea a vrut neaparat sa ii faca fierul pentru ca eu la nastere am avut anemie severa si a vrut sa vada daca nu cumva are si ea lipsa de fier. Este ok.

Pipi i-a luat din pempers, adica am schimbat-o acolo si m-a rugat sa las pempersul si mi-a dat rezultatul in zece minute.

Vladi, tot off topic, anticearcanul cand se da?

Am avut exact aceeasi atitudine cu tine Vladi, sa vreau sa ocolesc subiectul Giulesti dar nu mai pot, am inteles ca a mai plecat un bebelus in ceruri, offf

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Of, inca unul, si ceilalti in continuare in stare extrem de grava...

Eu sincer ma ingrozesc de cateva zile, tot citind si aici si la Generale din experientele mamicilor, de modul in care se poarta asistentele de la neonato...
Nu pot sa cred ca asa am ajuns, copiii sa planga toata noaptea in salonul de maternitate, cu usi incuiate, femei care pierd sarcini si singurul ajutor e "ia uite ce tipa"... deci innebunesc, asta nu e tara in care sa traiesti!!

E pentru a nu stiu cata oara cand asistentele nu sunt unde trebuie, respectiv langa copii... focul ala a mocnit nitel, inainte sa explodeze butelia, unde era asistenta aia?? E sectie de prematuri, ce mama naibii, trebuia sa lase pe cineva in locul ei!

Nu mai continui ca imi vine sa le strang de gat, pe bune!!!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

buna dimineata, fetele! Ne-am intors si noi de la cabinet, am dus proba de urina si kk, nu am gasit punguta, dar am reusit sa pun in borcanel din ala steril de la farmacie.
Iliraluca, la ce cabinet i-a recoltat sange din deget? Si cum? Mie ieri mi-au zis ca se poate, iar azi au zis ca nu au aparatul necesar. In fine, renunt, nu are rost sa o chinui sa ii ia din vena, daca e sanatoasa.
Eu nici nu am mai deschis tv azi, mi-e si frica, am citit la voi ca a mai murit un copilas . Bietii puiuti si parinti. Eu incerc sa o feresc de o intepatura in vena, imi vine sa plang cand ma gandesc ce o fi in sufletul celor care isi stiu copiii arsi.

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput