Iepurasi dragalasi de Mar-Apr 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
sanzi spune:
Nafi,ai fost tare, m-ai facut sa rad. De-acum asa o sa ma gandesc la ea, ca la un vampir batran. Noua grupa de sange ne-a facut-o in maternitate. I*a luat un strop de sange din calcai si a facut-o pe loc. Nu se face de rutina, decat daca face copilul icter (ma rog, asa se procedeaza unde am nascut eu, nu stiu daca peste tot). Mi-au explicat asistentele ca icterul apare mai ales cand mama si copilul nu au aceeasi grupa de sange. Si de aceea, cand prezinta simptome de icter se determina grupa. Intr-adevar, e bine de stiut ce grupa are, dar nu te stresa, dureaza mai putin de 1 minut, daca ar fi, Doamne fereste, nevoie...
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Nafi,ai fost tare, m-ai facut sa rad. De-acum asa o sa ma gandesc la ea, ca la un vampir batran. Noua grupa de sange ne-a facut-o in maternitate. I*a luat un strop de sange din calcai si a facut-o pe loc. Nu se face de rutina, decat daca face copilul icter (ma rog, asa se procedeaza unde am nascut eu, nu stiu daca peste tot). Mi-au explicat asistentele ca icterul apare mai ales cand mama si copilul nu au aceeasi grupa de sange. Si de aceea, cand prezinta simptome de icter se determina grupa. Intr-adevar, e bine de stiut ce grupa are, dar nu te stresa, dureaza mai putin de 1 minut, daca ar fi, Doamne fereste, nevoie... Sanziana, mami de puiut Mara Elena (21.02.2010) http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02# |
SANZI - pai si al meu a facut icter si am stat 2 zile in plus in spital. stiu ca i-au luat sange de vreo 2-3 ori sa vada cum a evoluat dar uite ca nu mi-a trecut prin cap sa intreb. oricum, daca nu are grupa mea inseamna ca e grupa 0 ca taicasu'
Ah..de curand am aflat si eu ca sotul meu e donator de maduva si in caz de ceva , Doamne fereste, a semnat sa-si doneze si toate organele! asa ca daca vreau sa-i mananc ficatii..acum cat e alive e momentul!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
sanzi spune:
Nafi, si eu as vrea (sa fiu donator, nu sa mananc ficatii ). Ma intreb daca se poate si in Romania si cum se procedeaza, o sa caut informatii pe net.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
honeybaby spune:
Lara - asa e e zambareatza. cum ii zici ceva cum iti arata gingiile
Cucuiul la facut cazand din scoica. Am venit cu ea in scoica de la baie, nelegata, si banuiesc ca s-a aplecat in fata si a cazut. eu am vazut-o jos pe spate dar cucuiul e pe o parte deci nu asa a cazut. Groaznic sentiment. Eu acum sfatuiesc pe toata lumea sa lege copii in scoica , carut , leagan, peste tot.
Maya a cazut de la distanta mica, 4o de cm si a facut catamai hematomul. Nu e nevoie de distanta mare. better safe then sorry.
Nafi - eu baniesc ca are 0 ca si mine pt ca nu a facut icter. Nu prea ma pasioneaza si nu am degand sa-i fac analize pana cand nu vor fi cu adevarat necesare si se impune.
Eu a aflat ce grupa am la 26 de ani. Primele analize le-am facut la 12 ani, apoi la 16 ani si la 25 cand m-am apucat de bb.De aici le-am pierdut sirul pt ca am facut cu gramada din cauza sarcinilor pierdute
Am trecut prin doua operatii fara analize , convingand doctorii ca sunt sanatoasa si eu nu vreau analize fara anestezie
Eu in afara nu am auzit sa se faca asa analize de rutina mai ales la copii.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
honeybaby spune:
Nafi - nu-i neaparat sa aiba gr ta sau a sotului. poate sa aiba si alta grupa
bumbitza- si cu mine sau purtat ok cei de la giulesti, chiar nu am avut ce sa le reprosez. La bebei erau mereu asistente si eu am stat destul de mult pe acolo si intre orele de alaptat.
Din ce am inteles de la cele care erau cu cezariana acolo nu era la fel. Asistentele erau mult mai acre si nepasatoare.
Chiar si asa nu as avea curaj sa mai nasc acolo.....si nici in alta parte...
V-am mai spus ca tata lucreaza cu aparatura medicala si reactanti pt aparate. in ultimul timp au adus niste aparate performante pt oxigenul nou nascutilor. Au montat zilele astea la doua maternitati.
Povestea cum ca tot asa la una nu era nici o asistenta iar acolo era o caldura infernala ca afara si copii urlau. La a doua copii urlau, AC pe 18 C iar asistele statea sa caste ochii la ei in loc sa se ocupe de copii
honeybaby spune:
Maya doarme iar de la 5 si eu nu stiu ce sa fac... daca ma culc parca vad ca se trezeste. Asa stau si ma plictisesc si nici nu dorm.
asteropipan spune:
buna fetele...
am avut azi o zi.....inca nu mi-am revenit:(((((
saracutza, fetita mea, ce a mai patimit azi:(
s-a constipat si nu a putut face cacatza:(
facea precum o oitza, mici si tari...si pe la ora 5 de nu s-a scremut saracutza si incepuse sa planga asa de tare....deschid pampersul si ce vad.....ditamai cacatelul blocat in orificiu si saracutza, fetitza mea plangea si se scremea sa faca
mi-a venit rau instantaneu nu va puteti inchipui cat se largise orificiul si cat a putut sa planga saracutza, cu lacrimi siroaie
am tipat imediat disperata ,ca puiul meu suferea, la sot care a venit intr-o sec din camera si pana la urma am ajutat-o sa scoata kktelul.
dar inca sunt varza, nu imi iese din minte cum suferea copila mea
saracii, parintii bebelusilor de la giulesti
eu una, sincer, o sa innebunesc daca....nici nu vreau sa ma gandesc:(((
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
vladimirescu spune:
Erina pot sa-ti dau o mina de ajutor sa economisesti la produsele de make-up :)
Crede-ma, ma pricep :)
Fondul de ten e bine ca e de marca buna, e esential in machiaj si sint diferente mari de calitate de la o marca la alta. Cremele, la fel, e importanta marca.
Eu folosesc (din an in paste cind ma machiez) fond de ten Mac, marca pt profesionisti, din pacate f scumpa, dar are look f natural. Sint f bune si Chanel, Clinique, etc - astea de lux. Cel mai ieftin fond de ten bun e de la L'Oreal, e f ok. Parerea mea :)
Pudra trebuie si ea sa fie de f buna calitate, cel putin L'Oreal, alea transparente cu granulatie superfina sint cele mai bune.
Dar la restul produselor, nu conteaza asa mult marca si pretul, zau!
Mascara (rimel) e cam la fel la toate marcile, asadar eu folosesc Maybelline, inventatorul mascara-ului, e ieftin si bun.
La ruj, la fel, nu e bun oricare, dar mai multe marci sint ok, din alea mai ieftine - L'Oreal, Rimmel etc. Pont: rujurile Bourgeois sint excelente. De altfel, rujurile Chanel se fac tot acolo unde se fac Bourgeois, doar ambalajele sint altele :)
Eu una cumpar dupa culoare (desi ani de zile am folosit numai marci de lux pina mi-au zis niste profesionisti ca arunc banii pe geam). Am insa o slabiciune pt Lancome, care are niste nuante de rosu de mori!
Creion dermatograf e bun de oriunde, toate se fac exact in aceeasi fabrica din Germania sau Austria, nu mai stiu exact.
Farduri de pleoape si de obraz, la fel, se pot cumpara dupa culoare de la marci mai ieftinute, e ok.
Pina la urma, doar crema si fondul de ten intra in contact direct cu pielea, eventual pudra, restul nu conteaza asa mult.
Pup!
nafi spune:
ASTERO - offf saracutza Ioanna! auzi ce sa patimeasca ea! te cred ca ti se sfasie sufletul cand o vezi ca sufera! si Ricky zilele astea era terminat de oboseala de la crampele, gazele ..acre nu-i dau pace si pana la urma a adormit asa cu durerea si gemea saracutzul in somn de-mi venea sa plang de mila lui!
Daca noi ne dam de ceasul mortii din atat...imi inchipui ce simt mamicile ale caror pui au ars de vii si sufera cumplit si acum!
VLADI - interesante si de bagat la tartagutza sfaturile tale! Eu fond de ten folosesc din an in pasti , in schimb ma dau cu un iluminator pe care il luam de la Revlon si de vreo 2 ani de la Sephora. si vara tine loc si de crema de fata , caci daca ma dau cu ambele imi transpira fata si ma enerveaza. Nici cu pudra nu prea ma omor...In schimb dau banii pe creme bune ptr contur ochi. de vreo 2 ani folosesc Estee Lauder ( si iarna iau si crema de fata hidratanta de la E.L.)si vad ca e f buna. iar ptr hidartarea fetei, mierea de albine poliflora e cea mai tare!
Gata cu scrisul...ma duc sa alimentez manzul ca deja da din picioare, semn ca e treaz si infometat!
Noapte buna!
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Mami de veveritz (19.04.2010)
vladimirescu spune:
Rammy, Nafi sinteti f dragute :)
Honeybaby nu, Vladimir nu maninca toata farfuria aia :) El face stylingul la mincare cind gatim impreuna si e sef cu gustatul. De mincat, maninca f putin, jumattae cit vad la alti copii de virsta lui... Doar e frate cu Floricica !
In farfuria din poza era piept de rata caramelizat de mine, cu sos de prune si stafide facut de mine cu Vladimir, reteta inventata de noi doi - a iesit onorabil. El a asezat piureul cu mot si feliile de piept si a ornat totul cu sos, a ales farfuria si a aranjat masuta :) Ii place mult sa gateasca si sa aranjeze mincarea.
Iar mitzele mele sint asa: 13 ani fiecare, Matza (aia neagra) e motan castrat, gasit pe strada cind avea 2 luni cu mari probleme de sanatate, si Pisoica (aia alba), cea mai fitzoasa pisicuta pe care o cunosc, gasita intr-un lift la citeva luni dupa ce l-am pescuit pe Mitza de pe strazi. Deci s-a intimplat sa fie black & white, nu le-am ales, le-am gasit abandonate si... sint la mine de 13 ani deja :)
Lara tu esti in Londra sau unde? Ca n-am fost atenta... Daca esti la Londra, pazea, ca pina la sfirsitul anului mi-am propus sa vin acolo ! Si ai sa regreti ca ai vrut sa vezi ce fatza am :))