Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 5
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta Gata fetele am scapat bb David e un scump...abia astept sa merg la 12 sa-l vad iar...am avut un travaliu destul de scurt...contractiile la inceput nu erau dar si cand au venit...mi-au montat epidurala la dilatatie 5...asta fiind pe la 16 si ceva...iar la 19.05 am nascut sunt fericita ca am scapat de epiziotomie si fara nici o fisura multumesc lui D-zeu Pe Antonia an nascut-o tot miercuri la 7 fara 5 si pe David la 7 si 5 Eu sunt langa sala de nastere iar bb e deja sus la bb-ii...a fost tati cu Antonia sa-l vada seamana cu sotul Doctorita a fost de nota 10...asistentele dragute...doar cele de la bb niste acrituri l-au luat pe sot la 11 metri nici poza nu a reusit sa-i faca Multumim de suport si galerie a contat mult Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) AMR 1+ pana vine |
Bravo Bamboleta!Felicitari!
Bine ai venit bebe David, sa fi sanatos, norocos si sa ai parte de ce e mai bun pe lumea asta!
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Mycya spune:
a trebuit sa ii dau completare asta seara clar nu mai am destul laptic in ciuda faptului ca am hranito exlusiv la san pana acum si ar fi trebuit sa se regleze cantitatea de lapte
Mami de Andra Maria 02.08.2010
beluistef spune:
Buna mamici si burtici pe ultima suta
FELICITARI BAMBOLETA,KATALINA,JULIASM SI BABIELA!!! RECUPERARE RAPIDA MAMICILOR, BEBELUSI FARA COLICI SI MUUUULT LAPTIC.
La noi parca s-au mai diminuat crizele,dar nu vreau sa ma bucur pana nu vad ca intr-adevar ca asa este.
Am mai pus niste pozici noi pe contul comun si am vazut si delfinasii.....care mai de care mai frumos...sa fie sanatosi ...
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui Mycya a trebuit sa ii dau completare asta seara clar nu mai am destul laptic in ciuda faptului ca am hranito exlusiv la san pana acum si ar fi trebuit sa se regleze cantitatea de lapte Mami de Andra Maria 02.08.2010 |
Am citit toate mesajele tale si parca ma vad pe mine acum o luna, adica la 2 sapt de cand am iesit din spital....
Mi s-a intamplat si mie si inca mi se mai intampla ca delfinasul meu, Radu sa se frichineasca in bratele mele, da din maini, din picioare, trage de tzitzi de zici ca e guma de mestecat, dar in asa fel incat si eu ma minunez
...Si intr-o seara am trimis sotul repede la farmacie sa cumpere LP...... pe voi va "auzeam" ca nu aveti lapte, nervi aveam, inca eram lehuza, s.a.m.d si ma gandeam ca e posibil sa nu am, sa-l fi pierdut din cauza nervilor....
A venit sotul, i-am preparat 90 ml, nu a baut decat 10 sau 15 si tot tzitzi a vrut, eu plangeam de ciuda ca raman fara lapte si il puneam la san
Am luat pompa, m-am muls, nu curgea, m-am muls cu mana si sa vezi productie ce am scos. Pompa e de la Avent, manuala. Nu spun ca nu e buna dar sa fi vazut ce iesea cand trageam cu mana
Am citit in cartea lui dr Spock si cica laptele intr-un san se reface in 10 min
Incearca sa te relaxezi, sa nu mai muncesti atata, macar 40 zile, ca nu ti=o vede nimeni ca nu are calcat un body in casa (le speli la 60-80 de grade cat iti permite masina si gata)
Incearca sa mananci si sa te odihnesti!
Nu mai spune ca nu ai lapte, tb sa ai rabdare cu bebelina, ca poate manca si 1 si 1/2, asa ca de tine depinde cata rabdare ai...chiar daca iti adoarme la san, las-o jos, se trezeste plangand de foame, pune-o iar la san...cand va mai creste(cateva zile) si va prinde mai multa putere isi va face singura un program....cu bibe tu o inveti lenoasa!
Sper ca tu te-am suparat cu nimic
Mycya spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Am citit toate mesajele tale si parca ma vad pe mine acum o luna, adica la 2 sapt de cand am iesit din spital.... Mi s-a intamplat si mie si inca mi se mai intampla ca delfinasul meu, Radu sa se frichineasca in bratele mele, da din maini, din picioare, trage de tzitzi de zici ca e guma de mestecat, dar in asa fel incat si eu ma minunez ...Si intr-o seara am trimis sotul repede la farmacie sa cumpere LP...... pe voi va "auzeam" ca nu aveti lapte, nervi aveam, inca eram lehuza, s.a.m.d si ma gandeam ca e posibil sa nu am, sa-l fi pierdut din cauza nervilor.... A venit sotul, i-am preparat 90 ml, nu a baut decat 10 sau 15 si tot tzitzi a vrut, eu plangeam de ciuda ca raman fara lapte si il puneam la san Am luat pompa, m-am muls, nu curgea, m-am muls cu mana si sa vezi productie ce am scos. Pompa e de la Avent, manuala. Nu spun ca nu e buna dar sa fi vazut ce iesea cand trageam cu mana Am citit in cartea lui dr Spock si cica laptele intr-un san se reface in 10 min Incearca sa te relaxezi, sa nu mai muncesti atata, macar 40 zile, ca nu ti=o vede nimeni ca nu are calcat un body in casa (le speli la 60-80 de grade cat iti permite masina si gata) Incearca sa mananci si sa te odihnesti! Nu mai spune ca nu ai lapte, tb sa ai rabdare cu bebelina, ca poate manca si 1 si 1/2, asa ca de tine depinde cata rabdare ai...chiar daca iti adoarme la san, las-o jos, se trezeste plangand de foame, pune-o iar la san...cand va mai creste(cateva zile) si va prinde mai multa putere isi va face singura un program....cu bibe tu o inveti lenoasa! Sper ca tu te-am suparat cu nimic Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
cum sa ma superi,Doamne fereste dimpotriva iti multumesc mult o sa tin cont de toate sfaturile
eu ma mulg de fiecare data dupa ce papa ea si nu mai scot mai deloc si asta cu mana,deci intradevar nu mai am laptic,dar asta tot din vina mea ca ma obosesc ca desteapta si ma si supar din orice si stau stresata
Mami de Andra Maria 02.08.2010
tina_80 spune:
Mycya, incearca sa te relaxezi cat mai mult si poate iei si ceva pastile, ceaiuri care sa-ti stimuleze lactatie.
Am fugit ca da semne sa se trezeasca.
Noapte buna delfinariu!
bamboletta spune:
Am fost la bb l-am vazut mai bine are pielea asa fina...sunt un pic suparici nu a vrut mai deloc sa deschida gurita la tzatza...cred ca era satul..iau dat laptic cu seringa bine nici la mine nu iese mare lucru 3 picaturi de colostru
L-au cantarit iar are 3.600 gr...apgar 9...54 cm...perimetrul cranian 37
Mi se pare asa aiurea fara bb in camera...in toate tarile din lume mamicile stau cu bb-ii numai la noi nu
Inca nu am somn m-as duce iar la bb
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
Otiliav spune:
Felicitari Roxana, sa fie sanatos si norocos David!
Ce ma bucur ca a mers asa bine inducerea,, se vede treaba ca era organismul aproape gata. Si greutatea numai bine sa nu fie nevoie de taieturi . Si e capos nu gluma, cel mai capos de pe aici am impresia.
Daca tot nu-l ai pe bb cu tine macar dormi si odihneste-te ca poate vine lapticul mai devreme. Numai sa te lase adrenalina ca stiu ca dupa naturala parca prinzi aripi
Parca 86cmm se interna luni pentru inducere. Are cineva vesti de la ea?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
citat din mesajul lui Dragaica La cate zile ati scos bebeii din casa?? Noi pe 27 mergem la pediatru la control si va fi prima iesire http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru |
Zile? La noi nu-i valabil pluralul.
La o zi, la externare adica si acasa in gradina, la plimbare prin cartier ca era super bine afara.
Azi am fost cu ea la magazin, doar mai trebuie si mancare la asa familion.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
citat din mesajul lui maurice Otiliaam vazut ca tu vorbeai de galme la san, ce faci pentru ele? Eu nu scap de furia laptelui, sunt tare mahnita, una doua fac galme, trebuie sa ma masez, sa pun pompa, totul in plus fata de mesele Sarei , si asta imi ocupa mare parte din timp, si ma oboseste teribil! Fetelor care stiti mai bine, sau care ati trecut prin asa ceva, va rog sa-mi spuneti, oare mai trece tensiunea asta din sani, sau atata timp cat alaptezi voi avea mereu sanii tari, galme, si mi se va uda bluza din 2 in 2 ore de la lapte? Sara mananca bine, ca are de unde, desi de cateva zile se lungeste dupa masa de la san, si tot mai cere, ca si cum nu se satura, desi daca ma apas pe san iese usor lapte...ajung uneori si ii mai dau biberon cu lapte tot de la mine, ca obosesc, acum 2 nopti a mancat de la ora 10 la 2 dimineata, intai san, apoi seringa de cateva ori, apoi biberon (nu vrem sa-i dam cu biberonul ca mi-au zis ca ar putea refuza sanul) Noapte buna! Mami de Sara Maria 04.08.2010 |
Inca n-am scapat de toate galmele. Sanul stang e aproape ok dar dreptul e cam jale. Ma masez in zona lor in timp ce suge bb. E cam complicat, cu o mana ii tin mamelonul, ea cu capul pe o pernuta si cealalta mana masez galmele. Asta ca sa fac masaj in timp ce ea suge, un fel de ii picur in gura ca apasa de sus in jos pe san. La mine galmele sunt la baza sanului ca daca erau mai jos incercam sa pun barbia lui bb in aceea zona sa o apese. Si incerc sa nu consum lichide multe, nu prea mananc ca sa mai scada productia. Iulia suge dar e cam depasita de situatie asa ca azi a regurgitat de vreo 3 ori, o data si pe nas plus cate scutece am schimbat si 2 date pe afara. Mi-e foarte clar ca o indop dar nu vreau sa ma mulg si sa stimulez.