Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 4
crispro spune:
Tu fetele, io am niste ameteli de numa... dar zilnic.. SI mananc bine, iau vitamine, dar degeaba. Oare sa maresc doza? Ca la mine e si o anemie de muuuult, de dinaintea sarcinii, care s-a accentuat urat in sarcina, si persista... Voi cat luati, ce luati?
Dragaica, bine ai revenit acasa! SA dea DD sa ai bebei fara colici!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Dragaica vb lu Crissy : schimba semnatura Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
M-am executat
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru
Dragaica spune:
citat din mesajul lui crispro Tu fetele, io am niste ameteli de numa... dar zilnic.. SI mananc bine, iau vitamine, dar degeaba. Oare sa maresc doza? Ca la mine e si o anemie de muuuult, de dinaintea sarcinii, care s-a accentuat urat in sarcina, si persista... Voi cat luati, ce luati? Dragaica, bine ai revenit acasa! SA dea DD sa ai bebei fara colici!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
Eu iau Pregvit ca si in timpul sarcinii, mi-au spus sa le iau pe toata perioada alaptarii.
Alaptarea te solicita la fel de mult ca sarcina asa ca ai grija de tine.
bamboletta spune:
Gata fetele am scapat bb David e un scump...abia astept sa merg la 12 sa-l vad iar...am avut un travaliu destul de scurt...contractiile la inceput nu erau dar si cand au venit...mi-au montat epidurala la dilatatie 5...asta fiind pe la 16 si ceva...iar la 19.05 am nascut sunt fericita ca am scapat de epiziotomie si fara nici o fisura multumesc lui D-zeu
Pe Antonia an nascut-o tot miercuri la 7 fara 5 si pe David la 7 si 5
Eu sunt langa sala de nastere iar bb e deja sus la bb-ii...a fost tati cu Antonia sa-l vada seamana cu sotul
Doctorita a fost de nota 10...asistentele dragute...doar cele de la bb niste acrituri l-au luat pe sot la 11 metri nici poza nu a reusit sa-i faca
Multumim de suport si galerie a contat mult
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
Dragaica spune:
La cate zile ati scos bebeii din casa??
Noi pe 27 mergem la pediatru la control si va fi prima iesire
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Racusor, mai iei vitamine? Dr ginecolog mi-a spus sa iau pana la 2 luni cate 1 elevit/zi si 2 fe. Dupa cele 2 luni sa iau numai 1 tb de fe. Ieri, dr de familie mi-a spus sa nu renunt la elevit si sa iau in continuare. Oare sa iau pana la 4 luni? sau sa iau o tb la 2 zile? Azi am fost prin oras, si am inceput si cumparaturile pt botez.Am luat marturii, niste ursuleti dragalasi, cruciulite de pus la invitati in biserica si cadou la nasi, o lenjerie de pat din bumbac satinat. Tot la nasi cica se ia si un colac dar am sa le comand un tort. Mami de Radu Gabriel 16.06.2010 |
mie pediatra mi=a zis daca vreau sa renunt si sa iau spirulina de la hofigal de 1 mg
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
michelle1981 spune:
BRAVO BAMBOLETTA!!! BUN VENIT BB DAVID!!
Dragaica noi am scos bebelina cand am fost sa ii ia analizele si apoi am mai iesit in seara asta
Am fi iesit si mai devreme dar la 40 de grade nu am indraznit, am tinut-o la 30 in casa.
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
maurice spune:
Buna fetelor!
Carmen,cu intarziere iti urez si eu La Multi Ani! sa fii fericita si sanatoasa, si sa te bucuri toata viata de Leti!
Felicitari Bamboletta! Bun venit pe lume David!
Felicitari Katalina pentru al treilea baietel!
Am pus si eu poze, sa v-o prezint pe Sara! Astazi am implinit 2 saptamani!
Otiliaam vazut ca tu vorbeai de galme la san, ce faci pentru ele? Eu nu scap de furia laptelui, sunt tare mahnita, una doua fac galme, trebuie sa ma masez, sa pun pompa, totul in plus fata de mesele Sarei , si asta imi ocupa mare parte din timp, si ma oboseste teribil!
Fetelor care stiti mai bine, sau care ati trecut prin asa ceva, va rog sa-mi spuneti, oare mai trece tensiunea asta din sani, sau atata timp cat alaptezi voi avea mereu sanii tari, galme, si mi se va uda bluza din 2 in 2 ore de la lapte?
Sara mananca bine, ca are de unde, desi de cateva zile se lungeste dupa masa de la san, si tot mai cere, ca si cum nu se satura, desi daca ma apas pe san iese usor lapte...ajung uneori si ii mai dau biberon cu lapte tot de la mine, ca obosesc,
acum 2 nopti a mancat de la ora 10 la 2 dimineata, intai san, apoi seringa de cateva ori, apoi biberon (nu vrem sa-i dam cu biberonul ca mi-au zis ca ar putea refuza sanul)
Larissa, tu ai facut furia laptelui?
Noapte buna!
Mycya spune:
Dragaica si eu am patit la fel,de crezusem ca am scapat dar de unde ca si acum am,in cantitate f mica dar am si la culoare rosu nu ca la inceput maroniu
eu cand alaptez imi adun droaia de perne la spate si asa reusesc sa fac sa nu ma doara ca fara simt si eu ca mi se rupe
in sfarsit am calcat si eu hainele adunate de cu 2 saptprontesa mea a dormit asa ca am putut sa imi fac treburile si la fix knd cand am terminat sa si trezit,i-am facut baitza masajul si acum stam la ,dupa ne rugam la DD sa putem dormi si noaptea asta
Mami de Andra Maria 02.08.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui crispro Tu fetele, io am niste ameteli de numa... dar zilnic.. SI mananc bine, iau vitamine, dar degeaba. Oare sa maresc doza? Ca la mine e si o anemie de muuuult, de dinaintea sarcinii, care s-a accentuat urat in sarcina, si persista... Voi cat luati, ce luati? Dragaica, bine ai revenit acasa! SA dea DD sa ai bebei fara colici!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
Eu iau Elevit 1tb/zi, Fe 2 tb/zi asta pana la 2 luni (tb sa recunosc au fost cateva zile in care am uitat sa le iau)
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010