Bravo bamboletta! Delfinasi iul-aug (183)
Raspunsuri - Pagina 3
btz_ovi spune:
Am un mesaj de la Bamboletta
"S-a nascut bb David 3500 grame,natural cu epidurala,ora 18.05,am scapat fara epiziotomie,totul ok.Pup"
Felicitari Roxana si bine ai venit bb David pe lume
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Felicitari, Bamboleta! Bun venit bebe David!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Am un mesaj de la Bamboletta "S-a nascut bb David 3500 grame,natural cu epidurala,ora 18.05,am scapat fara epiziotomie,totul ok.Pup" |
FELICITARI BAMBO, BUN VENIT BB DAVID, sa reveniti curand "acasa" in delfinariu
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
Racusor, mai iei vitamine? Dr ginecolog mi-a spus sa iau pana la 2 luni cate 1 elevit/zi si 2 fe. Dupa cele 2 luni sa iau numai 1 tb de fe.
Ieri, dr de familie mi-a spus sa nu renunt la elevit si sa iau in continuare.
Oare sa iau pana la 4 luni? sau sa iau o tb la 2 zile?
Azi am fost prin oras, si am inceput si cumparaturile pt botez.Am luat marturii, niste ursuleti dragalasi, cruciulite de pus la invitati in biserica si cadou la nasi, o lenjerie de pat din bumbac satinat. Tot la nasi cica se ia si un colac dar am sa le comand un tort.
Mami de Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Am un mesaj de la Bamboletta "S-a nascut bb David 3500 grame,natural cu epidurala,ora 18.05,am scapat fara epiziotomie,totul ok.Pup" Felicitari Roxana si bine ai venit bb David pe lume Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Mami de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
da, racusor, am vazut si eu ca bbii nostri sunt pe-o mana . la noi a fost o zi grea azi, i-am dat 20 ml LP ca i-am pus picaturi de paracetamol sa nu faca febra si sa n-o doara, nu plange dar e iritata, eu nici nu stiu cum s-o mai tin in brate sa n-o strang de picioruse
ieri de ex nu i-am dat deloc completare, azi da ca am stat vreo 4 ore pe la medici... noaptea am eliminat completarea, se aduna mai mult lapte si ii ajunge, dar pana la amiaza undeva ceva tre sa fentam sau sa completam, ori ca e foamea ei mai mare, ori nu e productie ca eu cam rarut apuc sa mananc pana la amiaza... dar daca ia in greutate, sa incercam macar cateva zile fara LP, sa vedem cat mataie... mi-a zis pediatrul ca daca ia in 200 g intr-o sapt e foarte bine . hm!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Dragaica spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Pe voi nu va doare spatele cand alaptati? Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Daaa.........simt ca ma rup de la mijloc in jos.
Fetele cu cezariana, cat timp au tinut lohiile la voi?????
Mie dupa 4 zile abia mai pata chilotul iar culoarea era maronie, dupa ce am venit acasa si am inceput sa ma mai misc culoarea a devenit rosie, cantitatea s-a mai marit dar cu putin.
Este normal????????
Ieri am implinit o saptamana , lui Seby i-a picat buricutu, ce mai ne minunam de fiecare part pe care-l trag
Aelita felicitari pentru bebelin, sa fie sanatos, papacios si necolicos
Otilia felicitari pentru bebelina, poate ne primesti in petit mai tarziu
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
Maine imi tin ratoii in brate, Doamne ajuta.
Dragaica spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Am un mesaj de la Bamboletta "S-a nascut bb David 3500 grame,natural cu epidurala,ora 18.05,am scapat fara epiziotomie,totul ok.Pup" Felicitari Roxana si bine ai venit bb David pe lume Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Felicitari Bamboleta
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 38+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru
Maine imi tin ratoii in brate, Doamne ajuta.
btz_ovi spune:
Larissa injectia se face odata la 6-8 saptamani,atat dureaza efectul ei.Eu prefer varianta asta deoarece acum cativa ani am luat patile pentru dereglarea mea menstruala si numai bine nu m-am simtit.Plus ca sunt o uituca si nu vreau sa steau cu ceasu dupa mine.La ce program haotic am
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010