Prietene la bine si la greu - 44

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

laura-andreea, imi pare tare rau de vestea primita. Sper sa gasiti un doctor bun si sa functioneze tratamentul si dieta prescrise. Ma gandesc la voi!

Lili, ce pofta de fructe mi-a facut pitica ta! Doamne, ce frumos mananca, e incredibil! Cat despre rendez-vous-ul cu Mateiutz, sunt frumosi amandoi si mamicile la fel!

NB va urez, cu bb-i linistiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Dozz, vad ca esti singurica pe aici
Restul fetelor? Nu v-ati intors din umblari/plimbari? Sau inca spalati/hraniti pruncii?
Noi in seara asta am probat prima seara racoroasa, deja am trecut la pantalonasi lungi si pulover peste body, ca batea un vanticel..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna seara!

Noi suntem bine(eu si Rares), inca singurei acasa, ca pe tati abia maine il externeaza! Va dorim o seara placuta!

Cra Cra: am inceput si noi sa facem primii pasi, sustinuti bineinteles! Si bem din cana cu pai!

Non Cra Cra: nu ii place deloc incaltat.Din cauza mea bineinteles, ca eu toata vara l-am tinut in piciorusele goale din pricina caldurii, iar acum refuza si sosetelele dar mai ales pantofiorii sau adidasii. Nu suporta sa aiba nimic in picioare...si face un scandal in toata regula cand vine vorba sa il incalt.

Va pupacesc pe toata. O seara frumoasa. Merg sa adorm una bucata smecher mare care striga tati tati, a ghi ghhi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Of, si la noi a fost racoare bine azi-noapte, iar noi am dormit cu usa deschisa la balcon. L-am tot invelit eu pe Timi, dar nici bine nu ma bagam in pat, si iar era cu picioarele deasupra.

Si in seara asta, de pe la 6.30 s-a racorit chiar binisor. Si noi am luat maneca lunga si pantaloni si ciorapi deja.

Lili, ce fain mananca piticutza ta! I-am aratat si la sot filmuletele, si nu-i venea sa creada ca e de aceeasi varsta cu Timi si papa atat de fain singurica.

Azi ne-am uitat cu sotul la toate pozele ce le avem de cand s-a nascut Timi si ne tot intrebam cand a trecut timpul. Acum, din intamplare am dat si peste asta: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2241 si m-a apucat bocitul.
Ma duc sa ma delectez uitandu-ma cum imi doarme printisorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

salutari din Bucuresti

Noi umblam creanga. Mihnea e bine, cam tuseste dar va trece.
Nu am citit nimic, Dar NIMIC .

fetele din Bucuresti bagam maine o intalneala? bucuresteala ceva???
Noi dormim in zna Timpuri Noi . Unde ne vedem???

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Gagici, pe B1 acum e o emisiune f interesanta despre alaptare, e reluare de la "6 vine presa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

am ajuns la capitala ufff, jde bagaje, oboseala... asa ca doo vorbe am doar:

Lili + Coque = > invidie ++

Ionela ce fain! cat stati? (intreb ca mi-e teama ca nu ma pot mobiliza maine dar incerc )

nb all

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

buna seara

Ionela ce fain! cat stati? (intreb ca mi-e teama ca nu ma pot mobiliza maine dar incerc )

nb all

Pai, problema e ca nu stau. Mine plec spre Iasi. Da tare as vrea sa ve vad... daca tot am ajuns la calitala. Oricum... am aflat ca ajung aiaic pe la ora 16 azi...nu era deloc in plan. Maine plecam acasa....si cine stie aoi unde... poate prin Bucovina....

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Bonsoir!

Am terminat bagajele. Acum ne punem sa mancat jumatea de pepene ramas din frigero, ca doar n-om lasa-o singurica, sa ii fie frica si frig
Am bagajit toata ziua...rezultatul, un bagajoi de vreo 30 de kg...numa' tzoale, medicamente si scutece. La comun. Mai urmeaza inca vreo 3 gentuci cu articole de bucatarie + borcanele. Cred ca voi calatori cu genunchii la gura .
In tot cazul, maine pe vremea asta....o sa fim la Jupiter...in camera

Bagai si je un ochi la poze...si ma apuca nostalgia bebeluseniei....ca de cand n-am mai vazut bebelacii mici si frumosi, Mateiutzu e un adevarat cavaler, iar Liloasa e domnishorica de'a dreptu'! (apropos de linkul trimis de Smara )

Laura, sanatate multe pisicului bolnavior, sa ii priasca tratamentul!

Licurix, iesi din butoi, ca de nu viu la tini maini, una-doua

Lumi, ce sa faca Albastrelu'...a miorlait azi un pic, tati l-a preluat mai toata ziua (mai ales ca, de cum s-a trezit l-a si strigat, deci, l-a topit instant ..ta-ta-ta-ta )...tzantzareii nu l-au mai atacat azi-noapte, sa vedem cum va fi in noaptea asta.
....foarte tare filmuletul!

Ionela, daca nu eram rupta-n "paishpe", iti propuneam un cico in miez de noapte, doar noi doo ....cu acceptul tau, ofc ...da' sigur n-o sa fiu o companie placuta....iar noi maine pana in 10 vrem s-o taiem din Buc....asa ca, cel putin cu mine, ramane pt data viitoare

Monis, bine ati revenit in orasul lui Bucur! Cum a fost drumul?

Fete, merg la pepene si apoi la dormix (daca nu le-oi incurca ).....ca deja simt niste mosi Eni pe la gene....va pupez pe toate!!
Netu' va fi cu noi, sa speram ca vom avea si timp pt el. Macar pt un si un bonjour

NB. Pupix pufosi!

_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)

"Children make you want to start life over."
Muhammad Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Citat:
citat din mesajul lui monis5

buna seara

nb all

Pai, problema e ca nu stau. Mine plec spre Iasi. Da tare as vrea sa ve vad... daca tot am ajuns la calitala. Oricum... am aflat ca ajung aiaic pe la ora 16 azi...nu era deloc in plan. Maine plecam acasa....si cine stie aoi unde... poate prin Bucovina....

Mami fericita de Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

k, clar atunci, ma mobilizez sa ies pe la 10... e bine? astept PM cu un nr de contact si vb maine dimi

Mergi la inceput