Prietene la bine si la greu - 44

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

fetele, 'nteleg ca suneti si voi, casi noi, pe drumuri. Daca reusim sa ne vedem maine ar fi frumusel... dar si cum e intre 2 drumuri.
Maine dimineata citesc si eu pe aici mesaje.... si sper sa aflu unde si cand ne vedem. Nu stiu exact ora la care plec spre iasi, dar cred ca pe la 10 ies din casa si nu mai stiu daca mai prind net, chiar daca sunt inca in Bucuresti.

Gata, sunt incoerenta de la oboseala. Va pupix si ma bag la nani

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Lumi imi pare tare rau ca pisicoasa ta e mofturici. Ma intrebi si tu si licurix de cereale cu iaurt - nu eu am gandit-o, ci Andre, dar sa va zic exact : cerealele sunt Humana - cereale de noapte cu gris de banane, lapte si fulgi de ovaz ( Licurix eu le cumpar de la Plus ). Inainte le preparam dupa cum scrie pe cutie, dar acum am mai prins experienta si le fac din ochi. Mai intai pun cantitatea care imi trebuie, torn apa ( oarecum fierbintica ) cat sa se omogenizeze, dar e inca destul de tare, pun 3 lingurite mici de iaurt direct de la frigider ( eu folosesc danone ), amestec, dupa care completez cu apa pana imi place mie textura. I le servesc imediat, si ii dau sa bea apa in timp ce mananca, pentru ca le-am mancat si eu si am simtit sete in timp ce le balotam - is bune rau . Plan de rezerva - persica rasa amestecata cu cereale si completat cu apa daca este cazul
Lumi eu din disperare dusa la extrem ii preparam Iuliei 2 portii diferite de fructe la o masa in caz ca facea mofturi, mai aveam felul 3 iaurtel, iar ca plan de rezerva mai adaugam cereale...
Momentan sunt in culmea fericirii ca mananca mult mai bine ( pun iaurt la toate mesele, cred ca ii place ceva mai acrisor )
Ma bucur ca Rechinasa Amalia papa bine si mami este fericita si ea . La noi nu iese cu murdarie decat cand ii dau sa manance in manuta ( si atunci ma pregatesc sufleteste ).
Si haide bre nu ma mai certa, ca nu suntem scumpe la vedere....
lalu bine ati venit pentru mami extenuata ( eu am fost in depresie 1 saptamana dupa ce m-am intors de la munte, asa de rau a fost )
Floricik hai ca s-a auzit astept un semn sa ne vedem.
Biara Ce mai faceti voi?Cum sunteti?
Sari repejor din butoi ca-i fac vant la vale!!!!!
laura_andreea vai de mine, cum asa? Ati facut analize, ati cerut o a doua parere, e gata - diabet? Te rog sa ne spui cum ti-ai dat seama? O mie de pentru printesa ta....
lavinia bravo pentru progrese ( lasa ca se invata el si cu papucei )
smara ntz, ntz, ntz....bataita.... Vreau sa vad un mare zambet pe fatza ta care sa exprime fericirea de a fi mamica de Timotei
lili exact pe B1 ma uitam si eu ( in rest sunt numai porcarii )
Ia uite Ionela plimbacioasa....
Si Monis " Well, in that case, wellcome my friend" Bun venit acasa. Te asteptam si pe aici, ca ai cam absentuit
Krelia drum bun. Btw, o data cu concediul asta am ajuns ( eu si sotz) la o concluzie : Ne trebuie o masina cu un portbagaj maaaaaare
Era sa uit de filmul de la Lumi - e la favorite ( am vazut mai multe chestii interesante pe acolo
Ghatas...ma duc ca fii-mea de la 22.00 si eu bantui pe aici
NB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

O data cu -ua din dotare vine si capitolul nou! Va doresc o saptamana frumoasa! Plec, merg la Mures dupa proaspatul operat sot al meu!

Mergi la inceput