Prietene la bine si la greu - 44
Raspunsuri - Pagina 12
broscuta_80 spune:
monis sunt la desert. Ce ai de oferit?
Edit : m-am relaxat teribil cu pozele voastre.... si mi-au placut la nebunie cele cu Santi care doarme in livada
broscuta_80 spune:
Licurix ma tangui in valea plangerii cu legumele fiica-mii in brate...
Abia astept sa descarc si eu filmul sa vad care e treaba ( nu pot sa promit ca ma si apuc de treaba )
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta_80 Licurix ma tangui in valea plangerii cu legumele fiica-mii in brate... |
la Milano city sau Mangalica city?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui broscuta_80 monis sunt la desert. Ce ai de oferit? Edit : m-am relaxat teribil cu pozele voastre.... si mi-au placut la nebunie cele cu Santi care doarme in livada Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
mai, la desert, inghetata, normal!
(intrebarile mele raman pt alta zi, ca acu sunt multe pe topic si chiar ne ratacim printre idei si informatii... nu-ti face griji ca nu uit eu ce nu stiu )
ai fost mortala cu banca aia
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laurairina13 spune:
Ramonika, de gluten stiam ca de la 8 luni e ok, iar filmuletu lu tanti cu sport stiam de la fete ca e pe contul nostru de gmail. Da am bagat ochiu pe acolo si nu l-am descoperit. Lylyana a mesterit de l-a pus acolo.
Andre, am rascolit netu in lung si in lat si nu am descoperit cum se mesteresc cagulele alea. Faza e ca daca e de scazut si inmultit nu vreau sa ma bag sa fac o prostie mai mare ca mine, pt ca nu imi iese frumos si la fel in ambele margini ale deschiderii caciulitei. Stiu asta de la rascroielile facute la puloverasele fii'mii. Si nu vreau sa fac ceva urat. Daca ar fi fost oricare din modelele facute de mine, sau altele asemenea ma bagam, dar la astea is bata.Nici nu vreau sa te incurc. Imi pare sincer rau ca nu pot sa fac si nastrusniciile astea de caciuliteNu vreau sa ma bag si sa fac lucruri de mantuiala, pe ce nu sunt sigura, nu ma bag. Sper sa nu te superi pe mine, ca vin repede repejor la Italica sa te
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
broscuta_80 spune:
Licurix sunt la Milano sat
monis ma bucur ca nu te-ai suparat ( eu ma distrez si fac haz de necaz la faza cu grasutele si slabanoagele, nu vreau sa ajung obositoare. Deci pana zici "halt" ma distrez in continuare )
Fetele eu am vazut ce intrebari ati pus, dar eu nu am fost in stare sa ii bag fetei mele legumele in meniu, asa ca nu ma consider demna de a deschide gura
smaranditza spune:
Monis, mersi pentru desert. EU cred ca si daca as manca o galeata intreaga, tot nu as refuza inca una dupa. Asa ahtiahta sunt dupa inghetata...(de-aia nici nu se misca deloc in jos cantarul meu )
Laura-Andreea, mersi de raspunsul cu grisul. Vad ca fetele spun ca nu e asa bun, asa ca ma voi orienta spre altele "mai cu facultate" . Am eu cateva mamici pe care le stiu ca studiaza toate variantele si vin aici cu informatii pretioase , asa ca eu sunt trantorul stupului.
A, si daca tot vorbim de cereale: in graficul de intorducere a alimentelor de pe prima pagina, cerealele complete (orezul, painea si pastele fainoase) sunt indicate dupa varsta de un an. Motivul: prost digerate. Orezul prost digerat? Si daca e blenduit impreuna cu legumele si facut ca o pasta? Voi ce ati mai citit despre asta? Dar despre pastele fainoase? Ca eu am vazut mai demult pe eticheta borcanelelor de la Hipp ca scria ceva de genul: amestec de fidea cu carne si legume. Nu mai retin exact daca era pt 6+ sau 8+, dar ideea e ca erau pt varsta mai mica de 9 luni.
Acum am citit ca si Andre a dat paste Chiarei. Pai, spuneti, fetelor, daca avem liber la paste, sa stie si trantoru.
Nu de alta, dar are socrela masina de facut fidea, oua de la sursa , faina (banuiesc ca nu alba trebuie, nu? atunci de care? ), si imi executa rapid o portie de fidea fara sare pt printes.
Referitor la carne: eu i-am dat pana acum pui si iepure (iepuras tanar adica). Cu timpul mai vreau sa adaug carnea de curcan, si pe la vreo 2 ani cea de vita. Carnea de porc mi se pare grea si pentru stomacul unui om mare. Cea de oaie/miel nu o mancam deloc, ca nu ne place. Probabil va manca el cand va fi mare deja...in vacanta la bunici.
PS: Multumesc mult fetelor care mi-au spus de scrasnitul dintilor. Am mai kilarit niste pitici deocamdata. Sper sa fie doar ceva temporar si sa nu se ajunga la bruxism.
monis5 spune:
mai despre ce cagule vorbiti? dati sa vaz si eu pls
monis5 spune:
Smara frate-miu a avut bruxism toata viata si i-a trecut subit pe la 25 de ani cand i-a aplicat o doctorita un remediu homeopat. Si de la o zi la alta a scapat (ca oricum ma scotea din minti cand il auzeam - el avea de ala nocturn). Anyway, se poate scapa f usor de asta, dar pot sa jur ca la varsta asta nu e vorba de asa ceva, ci, cum zicea cineva, e ceva nou la ei in gura si tot experimenteaza cu noutatile .
dana n. spune:
Intru pe fuga inainte de plecare.
Interesante discutiile, pline de informatii utile.
Eu i-am dat lui David cartof normal de la sase luni si nu am avut probleme. Avand in vedere ca primeste si borcanase pot spune ca mergem dupa schemele de aici. Ce nu mi-a placut la Hipp este ca de la 8 luni au bagat sarea in compozitie asa ca mergem pe Allnatura acum.
Carnita pana acum a primit de pui si curcan...vita am incercat si nu accepta. Sa nu uit pestele. La carnea de porc nici nu ma gandesc deocamdata.
Monis, am vazut pozele...sunt superbe iar Santi este o dulceata de baiat.
Asa, deci maine plecam in concediu si eu ma gandesc cu groaza la ce ma asteapta. Plec cu un copil super marait dupa mine...plus ca in ultimul timp nu mai vrea nici in brate ci doar pe jos sa busileasca si sa traga de toate. Dumnezeu cu mila de acum...
Nu stiu daca voi mai reusi sa intru de acolo.
Va imbratisez pe toate cu drag.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)