Prietene la bine si la greu - 44
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
sefa Lidia - ce faci draguta? pe unde esti? cum merge cariera? ca de altele nu te intreb, ca noi suntem aici si asteptam vesti bune
si Alexa pe unde esti? esti inca la Bucuresti? Da un semn pls, cine stie, daca nu ai plecat, poate ne vedem??
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
hihihi ce mai scriu singura pe aici de nebuna (dar se va termina curand asta... ma mai suportati o seara)
Dana cred ca ai zis, dar eu am uitat : unde plecati exact?
dana n. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 hihihi ce mai scriu singura pe aici de nebuna (dar se va termina curand asta... ma mai suportati o seara) Dana cred ca ai zis, dar eu am uitat : unde plecati exact? Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
Monis, mergem in Antalya.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
Andre, Floricik imi pare rau ca sunteti in necazuri, sper sa treaca repede, orice va apasa. Pup mamele si fetitele
Fetele din Valea Plangerii sper sa inceapa curand mofturei sa pape... indata fac anul si or sa se mai rezolve asta cu papa.
Apropos de asta, in curand face anul primul de la odiseea noastra - poate aflam ceva de ea pana la 1 sept.
Lavi ce bine ca ai rezolvat gazoasele! Hai ca nu mai e mult si tre sa intre si la tine banutzii aia, da Doamne!
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana n.
Monis, mergem in Antalya. ------------------------ Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
da, da, da, zau ca stiam!! parol!
hai ca o sa fie bine pana la urma
uite ce o sa faci acolo:
dupa ce termini bagajele si ajungeti acolo bagati o
, apoi multa , cand e cald, ba o , ba un , dar cu masura ca seara sa.... Poate si ceva pentru mami, in timp ce Davidelul dragutelul sta cu tati la o .
smaranditza spune:
dana, un concediu placut va doresc!
monis, mersi.
Flavours, am vazut ca ai intrebat despre decalotare. La noi i-a facut-o dr. neonatolog, treptat as putea spune (de 3 ori de fapt i-a tras cate putin pielea in jos si i-a pus Advantan crema; am continuat sa aplicam apoi 2-3 zile dimineata si seara cu cate un strop de crema, si asta a fost). NU l-au durut deloc "operatiunile", sau cel putin nu a schitat nici cel mai mic semn de discomfort.
Ramonika , in unele grafice scrie ca se poate da glutenul de la 6 luni, dar cel mai safe e dupa 8 luni...
Mortala Ruxandra la faza cu pampersul. SI Timi il poate desface, dar doar intr-o parte a reusit pana acum, nu in ambele. Am vazut ca se joaca cu manutele, si daca nu are ceva peste pampers, i se pare tare interesant sa traga de chestiile alea lipicioase pana le desface.
coque, interesant ce ti-a spus ORL-istul despre stridor: ca apare ori la inceput si dispare repede, ori spre un an...
Trebuie sa imi fac si eu timp sa fac niste sapaturi la sobectul asta. Mai ales dupa ce l-am auzit pe Timi in seara asta cum inspira inainte sa adoarma... (si nu e racit!) Parca isi lua ultima gura de aer si cineva il strangea de gat, asa sunete scotea.
Un cra-cra scurt, si ma duc la somn: azi a iesit dintzocul nr. 5, incisiv stanga sus.
Noapte buna all!
dana n. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui monis5
da, da, da, zau ca stiam!! parol! hai ca o sa fie bine pana la urma uite ce o sa faci acolo: dupa ce termini bagajele si ajungeti acolo bagati o , apoi multa , cand e cald, ba o , ba un , dar cu masura ca seara sa.... Poate si ceva pentru mami, in timp ce Davidelul dragutelul sta cu tati la o . Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
asa sa fie Monis.
Multumim Smaranditza.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
RALUCI!
sa ne traiesti, sa ne infloresti si pe Bubu frumos sa-l cresti! La multi ani mami, tot ce-i bun pentru tine!
many_bani spune:
Salutare
Ma mai bag si eu un pic i seama cu voi, nu imi este somn si bagajele sunt gata, meritul sotului
Dozz si noi folosim canita cu cioc moale de la Avent de 6+, cred ca Vlad a invatat 1-2 zile, prima data i-am dat fara membrana, a curs apa peste tot, dar s-a prin copilul cum sta treaba si apoi cand am pus membrana la loc a tras si a fost ok.
Broscutzo sper sa te mai gasesc activa si la intoarcere, imi place s te citesc.
Lavi face dus, sper sa se mai termine si la voi problemele
Laura Andreea nici eu nu cred sa introduc carnea de miel si porc prea curand, ce fain ca printesica ta merge la crese, ceva boli ale colectivitatii? Sa nu crezi ca=ti doresc asa ceva, dar asta este lucrul care ma ingrozeste cel mai mult
Dana daca nu se potolesc pruncii, maine seara pe plaje cu noi, la aerosoli,poate ii adoare briza.Va , vacanta placuta si cine stie poate ne intalnim, eu sigur il recunosc pe David
Floricik o imbratisre de la noi
LYLY, LILI_A, MONIS, adica fetele din Buc. la inceput de sept. ne vedem?
Smara ce de dintzi are si Timi, noi tot la 2 suntem.
Krelia, Raluci, Dana,vacanta placuta
Mai spun odata sarbatoritilor prezenti si viitori ,pana ma intorc.
Nu vreau sa uit pe nimeni, dar incep sa pice ochii asa ca va
NB
mami de Vlad (29.10.2009)
coquelicot spune:
La multi ani, DJ revolution & justice for all Raluci.
Sa cresteti frumosi si sanatosi si sa ii faceti lui Bubu o surioara!.
Smara Stiu ce spui cu stridorul, se aude cumplit!
Referitor la tabelul amintit de tine, tu mentionezi cereale complete adica integrale, si se confirma ceea ce stiam si eu , ca acestea se dau dupa un an din cauza ca pot da iritabilitatea intestinala si malabsorbtii de fier. Asta vine in completarea a ceea ce spunea Monis(pe care o astept cu drag in parc-)- stiu ca sunt foarte bune cerealele alea de la sanovita, eu d-alea mancam (adica cereale adevarate, nu Fitness-uri si alte prostii) si nici nu cred ca e nevoie sa le fierbi, ci sa le lasi la umflat in lichid caldut. Daar, sunt oare bune pentru copii? Stiu ca am mai pus intrebarea, stiu ca la dovlecei sunt mamici care dau cereale complete... nu stiu, zau, cum o fi ma bine. La un moment dat si Diana confirma ce stiu si eu.
Din aceeasi categorie, oare ouale (galbenusul) de prepelita sunt ok? Sau tot dupa un an?
Broscuta Matei nu a mancat niciodata legumele cu carne asa de bine ca acum. Am inceput sa pun un pic de unt in mancare si intr-adevar e mult mai gustoasa.Stiu ca multi accepta varianta cu iaurt (asta daca ii place iaurtul), cred ca poti sa incerci si cu un pic de smantana...
Fug la somn. Somn racoritor si voua.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)