Prietene la bine si la greu - 44

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Ce combinatii cu branza pentru cina mai prestati?

Bucurestiul, unt si alte produse BIO gasiti si la Mega Image, produs Delhaize (adica marca proprie).Le identificati in raft dupa patratelul portocaliu

Adineori a mancat un bibe cu branzica de vaci bio si pepene galben. Nu vrea sa puna limbuta pe barnzica, oricat de fina ar fi ea. Atunci, am combinat-o cu ceva ce stiu ca-i place si care are un parfum foarte puternic - pepene galben. Binentels ca la procentaj, a fost mai mult pepene galben decat branzica. Eu l-am dat cu bibe, ca, deh, suntem certate cu liguritele.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Din fericire pt Pinky si tasu', tantarii ma prefera, indiferent de nationalitatea tantarului.

Hai ca ai fost super tare!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

ielou,

Ce cereala mai cu facultate se poate folosi acum. Mei? Hrisca? Ovaz? (N-am zis doctor honoris causa, ca aia e quinoa)
Grisul nu ma incanta foarte tare si pot sa pariez ca ii va placea.

mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)

Din pacate, eu nu stiu sa raspund la intrebarile tale, dar astept cu interes raspunsuri de la fetele mai documentate.

Ba dimpotriva, vin cu intrebare peste intrebarile tale, deci on top de ce a scris coque, va rog sa imi ziceti cand ziceti de mei, hrisca sau ovaz, cum va ganditi sa le serviti? Multumesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea
Ma bucur ca ati salvat videoul pe contul comun, merci frumos Lylyana. Stiu ca este lung insa 20 sunt incalzirea si relaxarea. Stiu ca pare usor insa este f important ca exercitiile sa fie executate corect. Eu de-abia dupa doua saptamani am reusit sa fac corect aproape toate exercitiile.

Ashea..ca ramasesem datoare cu later edit: azi fu prima zi cand am facut tot filmuletu(bine...cu pauze de rigoare, adormit cupil, trezit din somn, fujit, leganat cupil, venit inapoi, iar filmulet, iar trezit cupil data asta definitiv, luat cupil, pus pe podea langa mine, ma craceam pe acolo, ea printre cracii mei, eu in patru labe, ea pe sub mine in patru labe ranjind cu dintii la mine, incercand sa ma muste..a fost de-a rasu plansu)
Beiii..da meriti nota 20!! adicalea tie ti se pare usor??Apai mie unele exercitii mi s-au parut aducatoare de moarte sigura, abia de faceam unu de samanta...Si cica am antrenament ca am mai facut in vara asta o luna de abdomene, prin primavara niscai tae bo..si mi s-au parut criminale. Mai ca mi-a parut rau ca am mancat azi si m-am chinuit sa dau jos caloriile astea muncind o ora
Ie grele , dar dupa parca m-am simtit alt om..Acu sa dea DD sa imi mai fac curaj sa mai fac sedinta completa.Si intradevar lucreaza tot corpul, cur, abdomen, maini.
Hai pupici, ai dat un film misto de miscare!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui broscuta_80

Dankutza hai ca pana mai scriu eu mesaje te intorci de la Praga

( si prin valea plangerii nu m-ai vazut si pe mine? )

Sa inteleg ca iti pregatesti terenu sa lipsesti de p-aci iar???

Si eu is prin valea plangerii, impart bilete la loja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Smara,Dankutza,Andre
Laura-Andreea:nu stiu ce zice teoria,dar sigur nu va primi prea curand carne de porc sau miel ,sunt f greu digerabile si in plus noi nu consumam nici macar din an in Paste. Cartof normal i-am dat pe la 6 luni si cel dulce un pic mai repede,sper sa-mi amintesc bine.Te rog sa ne zici si retete cu bunatati.
Flavours:cum mai e cu dintii tai? Mai au sensibilitate?Voi ce mai faceti,ne mai zici ceva interesant?
Coque:nici eu nu-s fan gris pt ea ca mie imi place.Malai i-am cumparat din DMo punguta mica bio, nu e grisat.Mi mult nu stiu sa-ti raspund.

Apropos de scrasnit din cei 3,4,5,6 dinti prezenti la varsta asta,cred ca tine doar de faptul ca e ceva nou sio dupa ce se obisnuiesc ,nu-i mai pasioneaza. Mult mai incolo,cand apar soi maselutele ,poate sa fie ceva probleme.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Licurici Am stiut eu ca sar peste cineva important, tu erai. Pai studiaza tu acolo cum se face, scade, inmulteste si contez pe tine, ca stiu ca faci opere de arta. Sa nu te intrebi despre lucrusoarele frumoase din Italia, daca vrei un secret mare mare, Chiara nu are absolut nimic din Italia, cu exceptia lucrurilor primite de la matusa-sa, care nu se pun, ca-s 3 chestii. Refuz sa ii cumpar vreodata din Italia din motive de preturi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

2 intrebari:

1. de la ce varsta se da gluten?

2. unde exact e flmuletul cu exercitii?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

bueii ce e nebunia asta de intrebari aici?

deci, am si eu vreo 2 intrebari, dar le pastrez pt desert... acum sa-mi dau si eu cu parerea de parerista la cateva. Oricum, in seara asta e cantecul de final de vacanta de la mine, ca maine dimi vine tati si duminica plecam spre insorita capitala , ca aici a venit toamna (ultima poza)

pup you

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Nici eu nu ma inghesui absolut deloc sa dau carne de porc sau miel, cred ca am treaba suficienta cu puiul, pestele si eventual vita (de asta inca nu i-am dat, urmeaza).

despre cereale intentionez sa-i dau de la 10 luni cereale integrale fierte si scurse, am pus ochii pe unele de la Sanovita. Meiul merge deja, parca se da si de la 6 luni, daca imi amintesc bine, la fel merg si orz, ovaz si hrisca (hrisca e cam nasola la gust, de fapt nasoala tare ). Eu i-am dat din cele de mai sus in biscuitii pe care i-am facut in casa si inafara de astia, i-am dat quinoa de cateva or, amestecat cu branza dulce.

Toate astea merg fie fierte cu apa si scurse, apoi bagate la blender si combinate cu diverse, fie tip mamaliga - de ex mamaliga de mei.
Grisul si mie mi se pare cam porcarie, ca e un produs obtinut printr-o gramada de procedee tehnologice...

Sippycup am luat de la avent, fara manere (doar ciocul) - bun, nu curge apa din el, usor de spalat - si copilul a invatat relativ repede sa suga din el, doar ca eu dandu-i doar apa, nu se prea inghesuie la baut. Insa daca este insetat, bea cativa zeci de mililitri fara probleme.

Cartof normal cica se introduce si de la 6 luni (eu i-am dat abia pe la 9 si doar de vreo 3 ori ca nu mi s-a parut f util, cand a fost piata asa plina cu alte chestii, dar nu mi s-a parut ca ii supara burtica, asa cum a observat Andre)

Apropos de "cu ce mesteca pruncii la varsta asta" - copiii care intra de la 6 luni pe schema cu BLW (autodiversificarea) mesteca f bine cu gingiile si limba (ca si mosnegii as putea adauga )

mami.Ilinca
Impotriva tantarilor am avut la mare numai plasa de tantari care era extrem de utila nu doar seara, ci si la somnul de dimineata cand se infiintau o gramada de muste, hotarate foc sa calareasca nasul copilului. Nu l-am dat cu nici o crema / spray antigaze ca mie mi-a fost groaza si de crema de plaja ca-si lingea mainile, asa ca altceva nu am folosit.

De mancat a mancat relativ la fel (in zilele in care a fost sanatos )

Cel mai greu mi s-a parut sa inteleg ca vacanta nu are cum sa fie ce erau pe vremuri vacantele, ca totul s-a schimbat si graviteaza in jurul copilului. Odata ce am priceput asta, vacanta a devenit o placere. Pana atunci a fost f greu (cca 2-3 zile).

nu mai stiu ce se discuta

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput