Praline belgiene 46
Raspunsuri - Pagina 7
MadyG spune:
Robertina,iubita,acum am vazut ca ai mai scris,of,te inteleg ca esti abatuta,ma intrebam de ce ai scris ca trebuie sa te obisnuiesti cu durerea,acum inteleg.Dar cum de nu au vazut fibromul pana acum?Cred ca e o idee buna sa mai ceri o parere.Poate ar fi bine sa vii aici la Bxl sa te vada Murillo.
carmenstefi spune:
saluti dragute pralinute
bun venit acasa fetelor care au fost in vacanta
ror iti doresc multa sanatate si putere ca sa ai o sarcina usoara,o sa fie totul bine
noi tot cu plimbarea o tinem,ieri ne-am ratacit un pic prin multimea din Antwerpen pana a venit ploaia,dar fost frumos.
va imbratisez si mai revenim
carmen si stefi
prettysunshine spune:
Ror,nu fi asa speriata,si eu am un fibrom extern de cca 8 cm care apasa direct pe vezica.In plus am si doua interne mai mici.Atat doctorii din Romania,cat si cei de aici mi-au spus ca fibromul extern nu-mi va afecta in niciun fel o sarcina,cele interioare pot fi problematice,dar nu cel exterior.La ultima consultatie aici mi s-a spus ca nu mi se recomanda operatie inainte de a avea o sarcina.Asa ca te rog,nu dispera,atata vreme cat e extern,nu pune in pericol sarcina.
Ana,felicitari si sa ai o sarcina usoara!
Bepii,tu cum ajungi in Woluwe?Cred ca e ultima sansa sa va vad,cam in zece zile plecam in Romania,cand ne intoarcem nu vom mai fi singuri,iar pe 3 octombrie nu stiu daca reusim,pe 9 octombrie avem casatoria.
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
Bepii spune:
Rorutz, imi pare tare rau sa citesc ca motivul tristetii tale este unul destul de serios si ai dreptate ca esti ingrijorata. Asa cum zicea si Madi, e bine sa mai consulti un alt doctor pt a afla si parerea lui. Iar ceea ce zicea Ingrid este incurajator, daca e sa nu influenteze sarcina acel fibron atunci sa zicem ca pt moment e bine ca dupa nastere ai sa cauti sa-ti rezolvi problema. Multa bafta si pupici apasati pt fata curajoasa.
Mady, ma bucur ca am mai auzit vesti de la tine, ca ati avut o vacanta frumoasa si ca sunteti bine cu totii. Va doresc spor la treaba cu casa, sa va mearga toate cum va doriti ca la iarna sa puteti beneficia de tot confortul caminului vostru. Cred ca Marie e deja o domnisorica! Abia astept sa va vad desi nu stiu cum vom face. Probabil ca intr-una din zile o sa te vizitez. Mai vorbim.
Prettysunshine, la Woluwe o sa merg cu masina, alta cale nu vad ... Daca era la Brussel atunci luam sigur trenul ca-i muuult mai usor si rapid pt mine. M-am uitat pe net si am vazut ca-i usor de ajuns de la Mechelen la Woluwe. Daca te incumeti sa vi aici cu trenu, te astept la gara si mergem impreuna la Woluwe. Eu stau f aproape de gara (3 - 4 min cu masina) deci n-ar fi nici o problema. De la Dendermonde la Mechelen faci 20 min cu trenul. Daca te hotarasti anunta-ma din timp sa facem planul de bataie.
Va pup pe toate.
PS: Ma gandeam, e suficient o veste buna ca cea a Anei si iarasi se animeaza forumul! Super, nu?
Bepii spune:
Aaaa, am uitat ce era important:
Prettysunshine, felicitari pt stabilirea zilei de casatorie!!! . Sa fie intr-un ceas bun!
Pupici apasati
emanouela spune:
se pare ca existati de multtttttt dar eu abia acum v-am descoperit....oricum mai bine mai tarziu decat niciodata
le doresc sarcina usoara celor care au samburei si acum sa ne prezentam
sunt fericita mamica a unui baietel nascut pe 26 aug 2009, Darius Mihail si locuim in Bruxelles
sper sa ne primiti si pe noi in listuta si in comunitatea voastra
prettysunshine spune:
Bepii,multumesc pentru felicitari
Multumesc si pentru oferta,gasesc eu o cale sa ajung la gara sa iau trenul pana la tine.Eventual apelez la soacra sa ma duca pana la gara.
emanouela,bine ai venit!Si eu sunt din Iasi
Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.
carmenstefi spune:
si totusi cum e cu vremea asta?acu ploua ,acu soare iar ploua ....dar iarna cum o fi???sa ne pregatim
emanouela bine ai venitsi eu sunt ff nouta pe aici
cred ca ne apucam de gatit ceva.......ador sa gatesc,asa ca va astept atunci cand ne vom muta,serios
carmen si stefi
emanouela spune:
fetele
prettysunshine am vazutttt ca esti din Iasiiii
carmen se pare ca ai putin timp de beljica....si la mine e al 2 lea an asa ca nu ma pot lauda...vremea...asa e, e schimbatoare aici, niciodata nu poti fi sigura ca daca ai plecat cand e soare de acasa nu te intorci si ninge...iarna....brrr, au iarna...de vreo 2 ani...ninge ce gatesti????
carmenstefi spune:
daaa,acusica facem doua luni abia noi fetele,.....e bine pt inceput ,e ok,faptul ca stam si la niste preteni,familie maree cu 4 copilasi!!!care vb romana ff putin ,le-a inbunatatit vocabularul stefi,in loc sa invete de la ei flamanda(tata lor e roman si mama belgiana)de aceea zic,asa ca.....am de gatit!!!azi ma gandeam la un bors cu leustean iar copiii vor paste(daca v-am facut pofta ,sa ma tineti in vizor ca voi face)
revenim
carmen si stefi