Praline belgiene 46

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata , bombonici dragi,

Miha, Bepii, fusese o propunere la inceputul verii sa ne vedem la resto romanesc pe 5 sept de ziua pralinelor . Cand m-am intors din vacanta am intrebat daca se mai face, am inteles ca nu pt ca nu erau facute rezervari. Deci Miha, scuze de confuzie, dar eu nu tin minte sa fi am zis nimic de 13 sept .
Insa daca hotaram o ieseala in weekend-ul cu 11, 12 sept e foarte bine, eu sunt pentru. Un resto rom si/sau sau...cuvantul magic, karaoke? Ca eu ma misc ca maimutza pe scaun de cate ori aud muzica. Stabilim o data si pt asta?

Bepilina, de obicei ne intalnim in Wol Sh pe la 9:30, bem cafea, mancam croasantzi, stam de vorba dupa care ne mutam la masa de pranz,aceasi rutina dupa care cine are timp mai sta un pic la shoping. Insa detaliile le stabilim atunci, mai aproape de data repectiva, important e sa vina cat mai multe fete.

Hai, ca m-a luat spiritul organizatoric.

Nina, v-am admirat si eu pozele de pe FB, dar nu am apucat sa comentez, sunteti super cu totii, se vede ca va-ti simtit bine si v-ati distrat. Reina a crescut , e frumoasa foc si e o mare strengaritza. Iar Alex e un dulce, se vede si din poze ca el a mai calin, mai potolit. Sa-mi spui si mie cum iti iese treab cu relaxatul cand mergi cu piticii la mare, noi inca nu am decoperit metoda .

Ninia, La multi ani pentru fetita! Sa fie sanatoasa si fericita.

Va pup si va urez weekend placut,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Ninia, La multi ani pentru Elena,sa creasca mare,ca frumoasa e deja!Ai vazut ca nu ploua azi?
Antoanela23 si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut la bbq.Eu as veni pe 7 septembrie,dar nu stiu daca pot ajunge la Woluwe Shopping Center,trebuie sa vad ce posibilitati am.
In legatura cu intalnirea din octombrie,pe ce data era?
Va doresc un weekend placut si pe cat posibil fara ploaie!

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninia spune:

Multe multumiri la toate fetele pentru urarile adresate printesei mele!!!!
Party e saptamana viitoare cu toata familia , ca azi nu erau toti disponibili. Dar eu tot i-am facut tortulet , muncit la el , dar mi-a iesit asa cum vroiam , si cel mai important si Elenei i-a placut muult , ca de-abia a reusit tati sa faca 2-3 poze ca s-a si bagat cu 2 manute in el.
S-a uuuuns toata , si cand isi terminase ce avea din manute, lingea si fata de masa! S-a nimerit si azi sa fie balci in sat, cu masinute si toate alea , si chiar de nu am crezut c-o sa fie vreme buna , tot am reusit sa mergem!! Minune! minune!

POZE PLOPSALAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ninia, La Multi Ani Elenucai, sa creasca mare si sa aibe mult noroc!!!!

Eu nu m-am simtit prea grozav zilele astea, motiv pentru care am cam dat apa la soricei . Tushar se intoarce abia pe 22 septembrie de la el din tara, si pentru prima data m-am simtit neputincioasa si trista. In fine, am fost si la gine..., mai devreme si chipurile in regim de urgenta. M-am mai linistit cand mi-a zis ca bebe e bine. Turturelul facea tumbe, nu prea vroia sa stea la masuratori, asa ca inca nu am aflat daca e fetita sau baiat. Cu ocazia asta, am aflat si motivul durerii care am avut-o zilele astea si se pare ca nu e nimic curativ ptr asta, ci doar trb sa ma obisnuiesc cu durerea ptr urmatoarele 6 luni. Cu doctorul ma mai vad abia pe 28 septembrie. Pana atunci imi fac curaj sa fie bine si sa nu ma mai sacaie nimic. Eu nu o sa mai pot ajunge nici la Cosmopolitan, daca se va organiza ceva si nici la bbq in octombrie (scuze Nina).

Va pup pe toate si numai bine,

Ror + 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

rorutz, nu mai fii suparici... pliz.. gandeste-te cat ai asteptat momentele astea

hai ca venim sa te vedem, si sa ne plimbam , ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

AAAA..... e super ca turturelul facea tumbe,, deci a miscat,,, iupi,,

esti sigura ca nu sunt gemeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

eeeeeeeee! am ajuns si noi aseara acasa(acasa vorba vine, stam cateva zile pe la ninuc)...
multa activitate prin belgica si foaarte variata am vazut... sa incep cu inceputul

RORut, felicitari din toata inima, am fost extrem de bucuroasa sa aflu ca bebele mult asteptat si dorit a venit, in sfarsit! sa ai o sarcina usoara, si cel mai important, s-o duci cu bine la termen si sa fie sanatos copilul!

La multi ani tuturor celor care s-au aniversat/sarbatorit in ultimele doua luni! multa sanatate tuturor!

Bun venit noilor praline! sper sa ne cunoastem si sa va ajute si pe voi forumul asta cat m-a ajutat pe mine!

si nu in ultimul rand distractie placuta prin tarile calde celor care inca-s plecati in vacanta!

noi suntem bine, vremea asta ne-a lovit in teasta fix ca o ghioaga; plecaseram de la vara si-am ajuns in toiul...iernii?!!! o sa ne acomodam noi pana la urma... maria creste, n-a mai behait deloc in ro dupa cura de salina; acu e un pic mucioasa dar bine, per ansamblu... si e fericita ca in martie o sa aiba un fratior sau o surioara...inca nu stim ce dar vom afla in curand

mi-e tare dor de voi si abia astept sa ne vedem cumva

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Anaaaaa, ce super veste asa de luni dimineata ca sa ne insoresti ziua!!! Felicitari din toata inima draga mea, ma bucur din suflet pt tine! Sa fi sanatoasa si sarcina sa decurga frumos, fara probleme si sa nasti un bebe sanatos, frumos si cuminte. Cred ca Mariuca abia asteapta sa-i aduca barza surioara sau fratiorul sau... pe-amandoi Abia astept sa te vad. La ce stadiu sunteti cu mutatul?
Rorutz, draga de tine, eu cred ca treci ca oricare gravida prin perioade de emotivitate mai ales ca esti singurica si ai nevoie sa-ti impartasesti toate evenimentele cu cel drag. Nu te panica, gandeste pozitiv iar daca doctoru a zis ca sunteti bine inseamna ca asa e. Si mai gandeste-te ca nu esti chiar singurica, ne ai pe noi iar din punctul meu de vedere, daca ai nevoie de ajutor nu ezita sa ma suni ca ajung imediat la tine. Ai grija de tine si fi optimista. Pupici pe obrajori.
Anto, eu cred ca ma bag la Woluwe si sper sa poata veni si alte pralinute marti pe 7 sept. Acum ca s-a intors si Anutza, poate o vedem si pe ea cu forme mai rotunjoare. Haideti fetele, ziceti ceva!
Si DA, vreau un karaoke ca si eu ca si Anto am inceput sa ma bantzuiesc pe loc cand aud muzica semn ca e vremea de-o intalnire la Schaarbeek.
Morgane, ce zici , o mobilizezi si pe Nele? La mine problema e ca timpul meu e limitat; pe 30 sept ma voi opera deci musai sa fie pana la data respectiva ca dupa aia trebuie sa stau linistita o vreme, apoi plec in tara (am luat deja bilet) iar weekendul de dinainte de operatie adica 25 - 26 sept avem "portile deschise", deci au mai ramas 3 posibilitati: 3-4 sept, 10-11 sept si 17-18 sept. Care din ele puteti?
Luci, am vazut pozele tale de la Oostende impreuna cu Nele si baietii, arati foarte bine fata! Se vede treaba ca ati avut un weekend frumos.
PrettyS, intrebai cand va avea loc BBQ cu toate pralinele. E pe 3 oct dar locatia n-o mai stiu ca tre sa ma uit cu mult in urma. Or sa te informeze fetele. Poate primesti link-ul de la Ninush.
Gata, ma duc la treaba ca in weekendul asta m-am cam destrabalat si n-am facut nimic prin casa. Va pup si va doresc la toate o saptmana excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Ana, bine ai venit acasa si felicitari ptr bebita. Si eu iti doresc sarcina usooara si un bebita sanatos!

Eu nu sunt tocmai pozitiva in momentul de fata, incerc sa mai imi revin si eventual sa mai cer o parere la un alt doctor.
Problema mea cea mare e ca mi-a descoperit un fibrom uterin, ce-i drept extern, dar deja destul de mare. Partea proasta e ca e pozitionat in parta de jos a uterului, si asta imi poate creea probleme, apasand pe vezica sau alte cele. Si nu numai atat, insa o sa mai creasca odata cu sarcina si nu stiu exact care or sa fie consecintele, iar doctorul mi-a zis ca nu se poate face nimic, de aici tristetea mea cea mare. Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea, sa mai cer inca o parere si sa vedem ce ce mai intampla in decursul lunii asteia pana la urmatorul control.

Pupi la pralinutele mele dragi

Ror + 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Anaaaaaaaa,ce veste minunata!Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi amandoi!Ce fain,tot in martie,ca si Maria!
Bine-ati revenit si acomodare usoara cu vremea!

Roruta scumpa,imi pare tare rau ca nu te-ai simtit bine in ultima vreme!Ai grija de tine si menajeaza-te cat de mult.Te imbratisez strans si iti doresc din suflet multa sanatate! Totul o sa fie bine,o sa vezi!Imi doresc mult sa te vad,sper sa am ocazia curand.

Anto,imi pare rau ca Victor tau a trecut printr-o operatie,bine ca a trecut totul cu bine !Momentul in care ai primit buchetul de trandafiri de la baieti a fost induiosator!

Mihutule,bine-ati revenit in formula completa!

Bun venit pralinelor nou-sosite in cutiuta!

La multi ani piticutei Elena de Ninia,sa creasca mare si sa fie sanatoasa!

Noi am fost in Germania si a fost superb,am fost rasfatati si primiti cu caldura peste tot,iar Marie a fost in al noualea cer.La intoarcere am primit o vizita-surpriza de la nasi,erau veniti in Olanda si au venit si pe la noi cateva zile.A fost fain si pt noi a fost cu atat mai special cu cat nu plecaseram nicunde de multa vreme ,iar acum intr-o perioada asa scurta de timp ne-am revazut cu atatea persoane dragi.

Cam atat ,coté fun.Acum ,de 10 zile am intrat tare in renovari,George a inceput lucrarile la acoperis,a dat jos tiglele vechi si a refacut structura interioara,zice ca era asa putreda ca nu ar mai fi tinut inca o iarna.La noi e santier de gros-oeuvre acuma,dar incepe deja sa arate tare bine.Din cauza lucrarilor nu am avut net (nici tel. ,nici tv) ,Marie s-a uitat la un dvd primit de la nasi de vreun milion de ori,acum vorbeste numai din Anastasia,printesa rusa,si ne face pe toti cand Rasputin,cand Romanov.

As veni si eu la Woluwe pe 7,dar nu am cum sa fac cu Marie,ca la 9 o duc si la 12 o iau de la scoala,si mie de aici imi ia pe putin 1ora jum. sa ajung.Daca era miercurea poate veneam.
Cred ca ramane sa ne vedem pe 3 oct.

Mult succes si un an excelent pentru toti copilasii care incep scoala miercuri!O saptamana buna tuturor!

Mergi la inceput