FIV in Ungaria 113

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Laura vad ca te pregatesti cu spor. Sa fie cu noroc!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

Buna fetelor,

Am intrat si eu in linie dreapta, pe 22 Sept. m-a chemat PK la eco de ziua 6, fac cate 2 Menopur/zi. Cine va mai fi acolo in perioada asta ? Unde o sa stati ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna!
De citit v-am tot citit, de scris mai mult pe la IA apoi m-am mutat la FIV cu Dr. Albu, dar dupa ultimul esec (punctie cu 5 foli, din care 3 goi si 2 nu s-au dezvoltat cum trebuie)mi-am indreptat privirea catre Budapesta.
La incurajarile catorva fete de pe aici, pe care le pup si le multumesc mult pentru sprijin , i-am scris si eu lui PK sa vad cand ma programeaza la primul consult. A fost in concediu, apoi am plecat eu, acum i-am scris iar azi si astept sa vad.
Credeti ca pana la sfarsit de septembrie o sa aiba loc de un consult? Si inca ceva care ma roade. Eu am unele analize facute anul trecut in noiembrie. Trebuie sa le improspatez oare?

Mami cand pleci la Budapesta?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mami_vreau ai PM

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

elenus eu plec la budapesta pe 16 sept. am consultatie pe 17. tu o sa mergi cu sotul la consultatie? cu ce mergeti?

miro eu am pe 17 sept eco de ziua 8. deci e posibil ca o parte din perioada sa coincida cu a ta pt ca eu intentionez sa plec inpoi spre casa pe 26. eu voi sta la helios, la apartament... ca tot acolo am stat si la fiv-ul precedent si mi-a placut foarte mult.

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

aristica multam la fel! ai fost azi la eco?

denisa gata! am raspuns!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

mami am zis ca sa mergem cu trenul... sa plecam seara din Bucuresti, dimineata sau cand o fi programarea mergem la clinica, apoi sa ne intoarcem seara cu trenul spre Bucuresti. Da voi merge si cu sotul.
Voi plecati cu masina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miro_bv spune:

mami, Mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa ne intalnim pe-acolo, mai ales ca prima perioada o sa fiu singura din motiv de lipsa zile concediu la sotz.

Noi am stat in aprilie cand am fost la consult la pensiunea IDA, pe Sas Heghy, cam 40-50 min mers pe jos pana la clinica, o zona foarte linistita...Ma gandesc acum unde sa-mi fac rezervare...Stii cat ar fi camera simpla/dubla la Helios ? Aici parca 26 eur era pretu...tre sa ma mai uit pe site ...(www.idapanzio.hu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pt raspuns.M-am mai luminat un pic.
Samira, la sarcina pe care am reusit sa o obtin nu am intrerupt brusc prg si utro. Eu banuiesc ca s-a oprit din evolutie undeva in ziua 10,11,12 de la et. Betahcg l-am facut in ziua 13 si a iesit 38,5. La doua zile a iesit 28,...., dupa inca doua zile a iesit 8,...
E adevarat ca nu am luat acest estrofem pt ca nu am stiut, iar prg inj l-am facut de capul meu.
La fiv-ul urmator am luat prg inj de 500 si m-am gandit sa fac 1/2 fiola la 4 zile, plus 8 utro /zi. Deci cand o sa fac juma de fiola iau si un estrofem????Va intreb pe voi, pt ca as fac orice ca data asta sa reusesc, iar eu nu am reusit sa ma inteleg cu medicii ca VREAU sa fac prg inj, avand si o pacatoasa de endometrioza la baza. Uite, cand am facut , s-a prins ceva, ceva acolo, iar la celelate 3 fiv-uri si inca un et am avut beta 1,....., deci doar cu 6 utro /zi.
Va multumesc tare mult.
Bafta la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Cristal, asa am facut. Cand am facut prg inj seara nu am pus utro.Pregnyl am facut 1/2 din fiola de 5000, deci 2500 in ziua 3 si 6 de la ET, ziua ET=ziua 0.
Offffffff, nu mai stiu ce-o sa fac.Noroc cu voi

Mergi la inceput