FIV in Ungaria 113
Raspunsuri - Pagina 14
mami_vreau spune:
aristica pai tu nu ai inceput inca stimularea... fiind pe protocolul lung pana acum ai fost pe inhibare cu diphereline... ma insel? si de-abia de maine incepi stimularea cu menopur...
mirela pai si al meu e tot lichid... da' rup capacul fiolei si iti dai seama ca trebuie sa il trag pe tot in seringa ca nu am cum sa il las acolo descoperit...
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
mami_vreau spune:
nu stiu... da-ti seama ca nu il fac sigurica ca trebuie facut IM si nu ma bag... asa ca trebuie sa il fac la un cabinet... si acolo ce sa fac? sa iau seringa pe jumate plina la mine sau fiola sparta?
s-ar putea sa imi spuna pk sa fac unu' pe saptamana sau poate chiar unu' la 4 zile... ca am mai citit ca se dacam asa asta de 500...
da' vad eu cand ajung la budapesta... si prima doza cand ai facut-o? in ziua ET sau inainte?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
Motzishor spune:
mami-vreau, ai pm. I-am scris lui PK. Te tin la curent cu ce imi raspune. Multam pt. ajutor!
edennoa spune:
stiti cumva la cit timp de la intreruperea utrogestanului vine CM?
nu am facut fiv, ci insem, dar am avut utrogestan sustinere 2 x 200 mg, beta <0.1
multumesc
fetele si multa bafta celor ce incep acum proceduri
cristal1995 spune:
Mami-vreau: eu am facut de 250, o fiola la 4 zile, iar in seara cand faceam injectia, nu mai puneam utrogestanul de seara. Cred ca tu vei face 1fiola pe saptamana, fiind de 500. Pup
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 7 FIV+inca 2 ET
_carmen spune:
Violeta, La Multi Ani si din partea mea, cu o mica intarziere.
samira33 - mi-e activat PM, ca am trimis primit unul zilele astea.
edennoa, depinde de organism, poate sa vina a doua zi, dar si dupa 2-3 zile sau chiar mai mult.
edennoa spune:
multumesc de raspuns
pt fetele care au probleme cu progesteronul, vream sa va zic ca eu dupa 2 luni de tratament cu Gynease am obtinut un prog foarte bun de z 21 (o data 62 si o data 48); pacat ca nu a fost cu spor, dar asta e, poate va ajuta