FIV in Ungaria 113

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

carmencita multam mult!

motzishor gata, ai mp...

mirela tu de cat ai avut prolutonul? de 250 sau de 500? la cate zile l-ai facut si pana la cate saptamani?

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Adipapazi,
La valoarea AMH-ului de 0,66 cate ovocite ai avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

mami_vreau saru-mana
Sonya mersi mult pentru urare, insa sincer nu prea am avut chef de petreceri: ma gandesc, cu pesimismul meu caracteristic si realism in acelasi timp, ca pana la varsta asta nu am realizat nimic, mai ales ce era cel mai important.....un copilas. Multumesc insa lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

carmencita multam mult!

motzishor gata, ai mp...

mirela tu de cat ai avut prolutonul? de 250 sau de 500? la cate zile l-ai facut si pana la cate saptamani?

Laura

mami am avut proluton de 250 si am facut una la o saptamana
si am mai avut 6 fiole de progesteron unguresc de 25 si faceam 50 la 3 zile
am facut prg injectabil pana 10s
oricum am avut zile in care am luat si 800 de utro, atunci cand am avut pete colorate

l am facut de frica sa nu cumva sa pierd iar sarcina

tu cum esti?

+18 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mirelush vad ca Albu ti-a dat si tie sa faci tot o injectie de progesteron de 50 la 3 zile, asa mi-a zis si mie. Dar cum numeri zilele? Adica: faci progesteronul luni, lasi sa treaca ziua de marti si miercuri te injectezi iar? Asa se calculeaza 3 zile....cred ca-i a 4-a sau a 5-a oara cand intreb asta, dar vad ca nimeni nu stie...poate ma ajuti tu. Si intre injectii, cat utrogestan ai avut prescris pe zi, dupa embriotransfer?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

multumesc mult mirela!
o sa vad ce zice si pk... la cate zile s fac progestronul de 500...
e aiurea ca nici nu am cum sa-l dozez cate 250 ca e in fiola de-aia cum e solventul... si probabil trebuie sa il folosesc pe tot odata...
eu sunt ok... sunt pe ac si astept sa treaca timpul sa plec la budapesta...

poop

Laura

Mergi la inceput

aristica maine incepi stimularea, nu? bafta multa!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar-mana mami. Nop. Am inceput-o de pe 16 august, da-s pe protocol lung. Maine seara incep sa fac si menopurul si nu mai stiu cum se facea asta. Eu am 5 foliculi pe ovarul stang si 6 pe dreptul...cel putin asa aveam vinerea trecuta, abia vineri ma mai duc la eco, dar ma astept sa mai apara cativa pe ovarul stang...cel putin asa am patit data trecuta, stangul a fost foarte productiv. Oricum, dupa ce am fost curatata cat s-a putut de endometrioza din partea dreapta, vad ca s-a pus pe produs si dreptul....acum sper sa fie si plini.
Eu va tot citesc, dar cum nu prea am ce sa adaug la cele spuse, ma limitez la citit. Astept sa intri si tu in focuri, ca mai ai putin, si incep sa va fac galerie, cum am promis.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

mirelush vad ca Albu ti-a dat si tie sa faci tot o injectie de progesteron de 50 la 3 zile, asa mi-a zis si mie. Dar cum numeri zilele? Adica: faci progesteronul luni, lasi sa treaca ziua de marti si miercuri te injectezi iar? Asa se calculeaza 3 zile....cred ca-i a 4-a sau a 5-a oara cand intreb asta, dar vad ca nimeni nu stie...poate ma ajuti tu. Si intre injectii, cat utrogestan ai avut prescris pe zi, dupa embriotransfer?

lasi 2 zile intre injectii
600 de utro

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

multumesc mult mirela!
o sa vad ce zice si pk... la cate zile s fac progestronul de 500...
e aiurea ca nici nu am cum sa-l dozez cate 250 ca e in fiola de-aia cum e solventul... si probabil trebuie sa il folosesc pe tot odata...
eu sunt ok... sunt pe ac si astept sa treaca timpul sa plec la budapesta...

poop

Laura

al meu era lichid

Mergi la inceput