Fluturasi de martie-aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

salo sama, hai ca a parut al 11-lea mesaj al tau, inca unul si eu zic ca scapi de moderare

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13 + cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

fetele,care va pricepeti sa corectati o greseala?? eu acum am vzut ca e trecuta dpn la mine 11-03 si nu-i asa...este 8-03...plzzzzzz,daca are careva bunavointa si stie sa corecteze si la mine
multam in avans

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

madutza_bra sper sa scap de ea cat mai repede ca ma face cu nervi deja
cine imi spune si mie cum sa inserez emioticonurile ca tot bifez acolo da' nu se intampla nimic
is tare haios micutii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

madutza, iti trimit oleak de ploaie sa te scutesc de udat gradina...eu numai bine ce am udat tot ca a si inceput sa toarne cu galeata si cu soare tre` sa ies pe afara sa ma holbez sa vad curcubeul, acum vreo sapt in urma am vazut 3 unul peste altul...super erau

Happiness, uppsss...eu si gura mea bogata, ar trebui sa tac naibii din gura sa nu mai fac pofte pe aici, dar ma gandeam ca inghetata se gaseste oriunde scuze

Roxy, cu ciocolata nu am ...poate mai bag o tura maine in supermarket sa mai iau 2 cutii, una cu ciocolata si una cu rom si stafide ca am vazut si am vrut sa iau si cu rom cu stafide dar oferta nu era platesti una si 2 gratis, numai una platesti si una gratis

Barbatu` mi-e bine merci, n-are nici pe naiba...numai chef de munca cred ca nu avea de a spus ca vine acasa mai repede, toti parlamentarii si guvernantii sunt in vacanta si ar vrea si el, dar de unde atata fericire pe capul lui ca si-a luat concediul in iunie si a mai pastrat cateva zile ca mergem in sept la Paris...a scapat de dormit pe presh

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

yupiiiiiiiiiiiii
am scapat de moderare!!!

fetele intrebare: voi stiti ceva cum ca nu e bine sa mananci mancare picanta in timpul sarcinii. io nu prea vad nici un motiv sa nu mananci...bine nici sa-ti ia gura foc dar usor picanta..?voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

yasmi si gata cu greturile?
ai scapatde ele?
ce bine

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

pe cand cred ca am scapat...revine in forta.... mie greataaaa si mie...

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, nu imi vinzi si mie "pontul" cum convingi copilul sa doarma 3 ore? Noaptea cat doarme?

Povestea nasterii

Poze

pai are asa programul:

seara se culca pe la 22.30 pana dimi la 8.30 iar somnul de ziua de pe la 13.30- pana la 16-17

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

yasmi, nu imi vinzi si mie "pontul" cum convingi copilul sa doarma 3 ore? Noaptea cat doarme?

Povestea nasterii

Poze

pai are asa programul:

seara se culca pe la 22.30 pana dimi la 8.30 iar somnul de ziua de pe la 13.30- pana la 16-17

nici nu sti cat te pot invidia in mom asta . Cristi se culca la 21:30, se trezeste la 7 sa bea laptic, si se culca la loc pana la 9:30, iar somnul de pranz este de la 14:00-15:30, doar 1 ora si jumatate. In total cam tot atatea ore de somn, dar impartite altfel

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefyapost

fetele,care va pricepeti sa corectati o greseala?? eu acum am vzut ca e trecuta dpn la mine 11-03 si nu-i asa...este 8-03...plzzzzzz,daca are careva bunavointa si stie sa corecteze si la mine
multam in avans

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 11+

nu stiu cine a aiurit datele.... au fost f multe care s-au plans ca sunt eronate info. Am corectat acum si la tine.
Fetele aruncati un ochi sa verificati daca sunt corecte info de pe prima pagina, nu stiu cine le-a abramburit...

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

happiness, multumesc de pont, maine colind prin mall, sper sa fi intrat indemnizatia
strumphi, am udat pana la urma gradina, nu m-am uitat la mereo sa vad daca ii da vre-o ploaie in noaptea asta, dar nu ar fi rau...
salo sama, ai voie sa mananci picant, dar nu excesiv. Eu am mancat si ceapa si usturoi si condimentat in sarcina, si am continuat sa mananc asa si cand alaptam, iar Cristi nu a avut nimic de obiectat, i-a placut . Nu stiu ce bifezi tu la emoticoane...cand scri mesajul, in partea stanga ai lista de unde alegi..

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput