Fluturasi de martie-aprilie 2011 (14)
Raspunsuri - Pagina 3
roxy_s spune:
strumphitza ce faci? ce zici ca s-a racorit si la noi?
cum te mai simti? lasa ai rabdare ca mai este putin si mergi si tu la doctor si o sa-l vezi pe bebe. atunci abia asteptam sa ne povestesti.
S-a intamplat minunea mult asteptata12+
bb_yasmi spune:
speranta pana la vreo 11 sapt nu am putut pune gura pe apa...imi era o greata de apa...dar aveam si o sere imensa in acelas timp. am mancat multttttt dar multtttt pepene verde si alte fructe zemoase, + laptic. acum mi-am revenit si sunt fericita ca pot bea apa.
strumphy ce faci bun de papa azi?
roxy la cat ai maine programare?
mamica fericita de 2+ si 12+
strumphitza spune:
Au aparut fetele pe acasa de pe la plimbari sau s-au trezit din somniculd e frumusete
Yuhuu yasmi sau yahoo? eu frec menta ca nu mai am mentosane si fara stoc nu pot
Bun venit noilor burtici si sarcini usoare si la termen
Felicitas, bafta si sa fie totul bine pentru sotul tau azi.
Imi vine sa ies la o plimbare ca e soarele pe cer dar mi-e lene, ce ma fac ?
_
BB on board 8+
strumphitza spune:
gata, m-am hotarat...ma duc pe afara sa fac piata pe la magazinele turcesti si cipriote...sa mai cumpar ceva verdeturi si buruieni sa fac ceva bun de papa pentru cina dar nu stiu ce acum, poate imi vin idei mai tarziu si sa mai vad si eu soarele ca nu sunt sigura ca de acum inainte o sa il mai vad asa des
_
BB on board 8+
bb_yasmi spune:
strumphy cum ce faci??? imi tii mie companie aici.....
la mine doarme buburuza si mai are pana face 3 ore de somn...
mamica fericita de 2+ si 12+
georgyiuly spune:
Buna fetele!
In sfarsit reusesc si eu sa va scriu 2 vorbe.Noi de duminica ne-am intors pe meleagurile adoptive,la programul si rutina noastra.Giulia s-a reacomodat foarte bine si nu pare sa duca dorul bunicilor!
Stumphitza nu esti singura care nu si-a vazut bebele....pentru noi ziua cea mare e maine,dupa care cu dovada sarcini ma voi duce la fetele care imi urmaresc sarcina si ma vor lua in evidenta si imi vor da lista de analize.Vizita ginecologica mai incolo,la noi asa functioneaza!Esti foarte haioasa cu postarile tale.
De cand m-am intors experimentez stari proaste,cu greata si dificultati la gatit!Si azi in parc cu Giulia ma luase o stare de lesin,de ma cam speriasem.
Niste zacusca as manca si eu,poate se indura sotul meu diseara si se duce sa-mi ia!
Vroiam sa mai raspund la cate o fata,dar m-a parasit memoria!
10+
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!
georgyiuly spune:
Uauuu Yasmi...3 ore de somn???? Norocoaso!
A mea daca doarme o ora jumate e mare bucurie!
10+
Georgiana
mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!