Fluturasi de martie-aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Va rugam sa ne tineti astazi pumnii. Sotul meu va fi operat in dupa-masa asta de hernie de disc. Mi-a spus ca inaintea lui sunt operati 3 bebelusi la coloana. M-am intristat. Asa de micuti si sa fie operati la coloana.De aceea cred ca nu trebuie sa ne intristam ca avem fetita sau baietel. Sa ne rugam la Dumnezeu sa avem bebei sanatosi. Asta conteaza.
Cam asa este la noi la inceput de sarcina, nici unul nu poate sa care nimik. Ne distram intr-o zi si ziceam ca acuma il incalt eu, urmand ca peste cateva luni sa ma incalte el pe mine. Sper sa fie totul bine ca asa am niste emotii.Incerc sa le ascund de lume , dar tot le am, sper diseara dupa operatie cand voi sta cu el sa nu ma inmoi.Incerc sa fiu cat mai glumeata, binedispusa ca sa se simta incurajat. Plus ca daca ma gandesc la prostii face rau si la bebe.Vreau sa fiu o mamica fericita si bucuroasa pe cat posibil.
Va pupam,

Feli cu bebe de 12 saptamni in burtic

Succes sotului si multa sanatate!

10+

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
Giulia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

merg sa imi fac cartofi prajiti.....

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

felicitas sanatate multa sotului

yasmiiiiiiiiiii eu nu pot manca cartofi prajitiiiiiiii
mi-e greata de la eiiiii
si mie imi doarme antonia 2 ore
azi vad ca baga 3
ahahahah
m-am mai relaxat si eu pe net

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami la inceput imi era greata de orice fel de mancare...

mamica fericita de 2+ si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Mie nu mi-e deloc greata de nimic inca. Ma tot uit la ecografie sa ma asigur ca n-am visat.
Asa pare sa se formeze vag o burtica dar...pe de alta parte si mananc ca sparta in ultima vreme.

Sunt destul de ingrijorata cu acel dublu-test. pana la urma daca are rata de 80%, exista 20% sanse sa fie rezultatul complet pe langa?

Mergi la inceput

Devine penibil, dar incerc sa scap de moderare si sa ating cele 10-12 mesaje necesare. Dupa aceea voi posta doar la subiect promit

....ce vroiam sa spun? Ah, da. Cred ca am prin birou niste rezidenti din Alaska, altfel nu imi explic cine tot da aerul conditionat pe 14 grade. Am fost acasa si mi-am adus ceva cu maneca lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

felicitas, multa sanatate sotului!!

la mine azi e o zi groaznica...ma simt oribil...pentru prima oara am avut niste greturi puternice, ma simt balonata, mi se pare ca am inceput sa retin apa in corp, am impresia ca ma umplu de cosuri desi am doar 2 pe fata, n-am chef de absolut nimic. as vrea sa am chef sa ies in oras, sa ma duc la cosmetica, sunt nepensata, manichiura varza , parul nu mai imi sta de nici o culoare, ce mai, o minune de nevasta ce sunt :(((

partea cea mai proasta e ca nu gasesc energie sa ma urnesc din loc, nu am chef decat sa stau pe canapea cu laptopul in brate toata ziua si sa citesc despre sarcina si bebelusi pana cand o da google faliment la articole noi...:(((

si peste toate astea nici noaptea nu mai pot sa dorm bine de la caldura asta infioratoare care nu mai trece odata! v-am spus ca am inceput sa am si schimbari de atititudine si ca incepe sa mi se puna pata pe orice?:))) asa cum am zis mai sus...o minune de nevasta nu alta :))

va pup si va doresc o zi usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea76nou spune:

Fetele din Londra, poate ne vedem in octombrie, venim si noi o saptamana, ce ziceti?

Mamica de Ana si de Tea, din nou 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

medeea ce frumos ca mergeti in londra
sa va distrati frumos

mai si mie mi-a zis doctorita sa fac DT
dar nu sunt convinsa ca vreau
eu nu mi l-am facut nici la primul bebe

yasmi si gata cu greturile?
ai scapatde ele?
ce bine

si eu am mareeeeeeeee pofta de mancare
cu toata greataaaaaaaaa

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+

Mergi la inceput

Mi-e foame :(

Noroc ca suntem dusi la team dinner in curand.

Mi-e ciuda ca nu am si eu cu ce sa ma laud, vreo ciudatenie de pofta sau un aliment anume.
Mi-e foame de ...orice?

Mergi la inceput