Fluturasi de martie-aprilie 2011 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

la prima sarcina arata tot ca acum parca , nu? parca este la fel de mare.
madutza ma bazez pe ce zici, daca zici tu ca sigur vrea sa arate ceva..... indiferent ca arata o gogosica sau un cuculet noi tot o sa-l iubim la fel de mult. cel mai important este sa fie sanatos.

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

bb_yasmi, nu te ingrijora. Si eu patesc la fel, am sunat medicul de la Bucuresti si mi-a zis sa iau No Spa forte si la nevoie sa pun un supozitor Uscosin- sunt tare bune supozitoarele astea, iti trece durerea imediat. Mi-a spus sa stau linistita, fiindca e normal sa se intample asa, uterul creste, se modifica. prietena si vecina mea, care e la a doua sarcina si are vreo 19 saptamani are dureri de burtica din saptamana a 8-a si i s-a explicat ca, uneori, in cazul celei de-a doua sarcini, uterul suporta mai greu "incarcatura".

Madutza, ai o burtica foarte sexy!

Pup toate purtatoarele de burtici!

R. 12+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

daca stau sa ma gandesc parca, parca mi-as dori un baietel acum si o fetita dupa aia.
acum cum o vrea Dumnezeu, sa fim sanatosi.

Mergi la inceput

si daca este fetita acum sa fie baietel dupa .

Mergi la inceput

ruxandrada cum te simti? la tine se vede burtica?
da, asa stiu si eu ca este normal sa te mai doara burtica.
fetelor asa s-a racit la noi, deja este aer de toamna. am iesit pana la magazin sa iau cate ceva si era asa rece. am plecat si in pantaloni scurti. este soare dar rece. mie imi place asa, este bine decat caldura aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Da Roxi, stiu problema ta din trecut, dar eu ma gandeam ca pana la concediu prenatal voi depasi 90 de zile daca iau de acum concediu medical.....si bauiesc ca va trebui sa intram in comisie, nu?
Eu va spun sincer traiesc de pe o zi pe alta, cu fiecare zi care trece ma simt mai puternica si mai increzatoare. Mi/e tare teama.
Burtica se vede bine si la mine, toti deja ma intreaba de bebe.....imi place mult sa ma plimbaresc.

12+

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

9+

bebelicu

Mergi la inceput

vas daca intri la comisie ce?? oricum mie a zis doctorul ca-mi face si cerclaj si trebuie repaos asa ca....nici nu ma intereseaza. nu stiu faza cu comisia. zi-mi si mie. cum adica? ca vin aia si te cauta acasa? sau cum?

Mergi la inceput

mie imi da concediu medical pana la alea 90 de zile si dupa aia nu stiu. cred ca imi da risc maternal ca asa se da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

vas daca intri la comisie ce?? oricum mie a zis doctorul ca-mi face si cerclaj si trebuie repaos asa ca....nici nu ma intereseaza. nu stiu faza cu comisia. zi-mi si mie. cum adica? ca vin aia si te cauta acasa? sau cum?

nu roxy, se face o comisie de doctori sa vada daca esti intradevar "bolnava" si tb sa stai acasa. Acum pt ce ti-a dat concediu medical? Sigur nu ti-a dat acum pentru risc?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 13+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

acum mi-a dat concediu medical normal pt iminenta de avort, asa mi-a scris. si mai am pana la 90 de zile. si comisia aia de doctroi ce-ti face?? te consulta???

Mergi la inceput