Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
Astazi sunt si eu un pic mai bine, nu mai am contractii dureroase.
Tinem pumnii pentru: ANA PERIANU si OFFICE! Doamne ajuta sa aiba o nastere usoara!
Kiti ma bucur tare mult ca Vlad e bine.
Ana vreau si eu papa bun de ai tu......

Zi plina de bucurii sa aveti!

34+

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Fetelor sunt aici, nu am nascut, insa dupa o saptamana de stat acasa, m-am intors la birou, altfel intram intr-o depresie de nu ma mai tratam decat cu furadan.
Aseara m-am intalnit cu cumnata mea care e si ginecologul meu si m-a incurajat ca voi naste dupa data de 2 sept, ca daca nu am dureri nu am contractii, totul este ok si probabil ca ajung cu brio la 40 de saptamani. Imi venea sa o strang de gat....pana pe 2 septembrie mai e o groaza.
I-am propus sotului meu sa si nu vrea, ca el vrea ca bebe sa mai stea in burtica. L-am amenintat ca imi gasesc un gigolo si gata nasc.

aura 36+4 TUDOR STEFAN

Pity, stai maica linistita! Du-te la birou daca te tine, dar obinuieste-te cu ideea ca bebe are propria personalitate si iese cand vrea el, nu cand vrea mamica. Ce a fost mai greu a trecut! In plus, zice lumea ca trebuie sa ne odihnim si sa dormim mult acum, ca dupa...

PS: am si eu o curiozitate: cat o lua un gigolo pt. a presta cu o gravida???

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ionela se mai intampla... Ce harnicuta ai fost! Bine ca e zugravita camera!
Pity acum nu ai cum sa-ti dai seama dar cand vine copilul iti vei dori sa ai un ragaz pentru tine, plimbat, coafat etc; sa dormi in tihna 2-3 ore! Eu te-as sfatui sa stai pe pace saptamanile ce au ramas ca dupa ce apare copilul vei fi in priza cel putin un an! Stie sotul tau ce stie!
Oana Georgescu un pic de rabdare si treci si peste hopul asta!

fetelor despre Office inca nu se stie nimic sigur, sunt doar presupuneri!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgescu oana

buna fetelor
Apar si eu dupa cateva zile , din pacate un pic speriata , am fost aseara la eco si bebebe e f jos , sunt consemnata la pat..
Am sunat dr gynecolog care mi-a spus sa fac tot posibilu sa mai aman, bebe e micut si in plus am inteles ca nu sunt locuri prin spitalr si chestia asta ma sperie si mai mult , burtica s-a lasat , am contractii chiar daca iau gynipral nospa si scobutil
Stau cuminte si sper ca DD sa se indure sa il mai lase macar 3 saptamani in burtica

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 31s +
Martie-Aprilie
cum iei nos-pa si scobutil pastilute sau injectabil? poti sa le faci injectabil, ca i-si fac efectul mai repede. si stai cat mai mult in pat ca o sa treaca

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Ionela nu esti singura care se simte asa...si eu am pus fistece intrebari

33+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Citat:
citat din mesajul lui LoredanaB

Buburuzule ai inceput cu masajul perineului? De cate ori pe zi e indicat ?

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Loredana, cica fac masaj o data pe zi. Am spus "cica" pentru ca masajul pe care-l fac eu nu este ce trebuie... masajul "ca la carte" presupune introducerea celor doua degete mari in vagin si efectuarea anumitor manevre in interior. Treaba e ca ma cam doare.. poate nici nu l-am efectuat eu corect si, pe de alta parte, nici nu mi-am taiat unghiile din carne! Cert e ca eu masez doar partea externa, poate-poate...

37+

Problema la mine e ca nu suport nici macar un deget in zona d-apoi doua.Manevrele de care zici le-am studiat si noi( sotul ma maseaza) dar e prea mare disconfortul pt masajul interior:(

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

ce frumos e cand te ignora lumea...

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

cine te ignora, bre??
vezi, ca dupa 1 sept mai punem de o intalnire cu doamnele din buc care nu au nascut inca, ai face bine sa fii prezenta de data asta, da??

Kiti, 32+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Ionela eu nu stiu sa iti raspund la intrebarea cu fetele, despre Ana Perianu nu stiu cine a venit cu ideea ca urmeaza sa nasca, la office am sesizat ca are programata cezariana pe 23...

33+ Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Alynta, Raluca

Intrebare pt cine are timp sa rasp: am vazut in real termometre pt copii marca sanityas si beurer. sunt la fel de bune ambele?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Dragelor, va multumesc pentru sustineri, cred ca si voua va e greu si nu va plangeti ca mine (non-stop), dar eu am luat 25 de kg, stau la etajul 2 si nu am lift, urc cele 2 etaje intr-o jumatate de ora, nu ma mai pot incalta singura si sunt plina de apa, seara am picioarele mai groase decat o sticla de 2 l de cola.
Acum nu am ce sa-i fac, il astept sa vina cand vrea el, dar as vrea sa scap mai repede.
Buburuzo, nu stiu inca pretul, dar o sa aflu si iti zic . La petrecerea burlacitelor, pe care mi-a organizat-o seful meu anul trecut, am avut un striper frumos si total gooolll. O sa mai incerc cu sotul daca nu.....

Mergi la inceput