Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)
Raspunsuri - Pagina 6
sabu_dk spune:
Buna dimineata, fetelor! 

Hai Ana!!! 

Hai Office!!! 

Uhuu, iar ma ia cu emotii si nerabdare... De-abia astept si eu momentul... 
V-am pupacit de dimineata 

Sabina,
35+ cu
Nicklas
ana_25 spune:
Fetelor nu ma mai certati pe mine pt varza aia,ca Fistiq a fost cea care a lansat bomba ieri!Ea mi-a facut pofta prima!!Si acu' tace,s-a ascuns!
Ca sa ma certati pe mine!
Felicitari fetelor care au schimbat semnaturile azi!!!Sa aveti bb-ei sanatosi!!!
Iar fasole si cozonac e pt toata lumea!!!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
Pity27 spune:
Raluca, deja stie si el ca nu mai vreau sa fiu incubator. Cel mai tare a fost ca l-a sunat Ioana si cu Marius sa-l intrebe ce fac, ca ei au auzit de la Pusi ca vreau sa-mi declansez nasterea.![]()
. Stie toata lumea ca am un fix cu nascutul asta cat mai repede.Cristi s-a oferit sa ma duc el la spital cand nasc, daca sotul face vreo operatie si nu poate veni sa ma transporte la spital, ca ajunge cu siguranta inaintea salvarii.
Oricum i-am anuntat ca as vrea sa ma duc singura cu masina mea, asa ca nu trebuie sa fie stresati.
Tu ce faci? Mai mergi la birou?
aura 36+4
Tudor Stefan
alynta27 spune:
Kiti dar ce baiat istet ai! Bravo lui ca stie unde sa bata apropoul!

Hai Ana!!!

S-a spart gheta! Vin copii si nascuti natural! Oauuuu!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Buburuzule ai inceput cu masajul perineului? De cate ori pe zi e indicat ? 35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu! Eric Joshua ![]() |
Loredana, cica fac masaj o data pe zi. Am spus "cica" pentru ca masajul pe care-l fac eu nu este ce trebuie... masajul "ca la carte" presupune introducerea celor doua degete mari in vagin si efectuarea anumitor manevre in interior. Treaba e ca ma cam doare.. poate nici nu l-am efectuat eu corect si, pe de alta parte, nici nu mi-am taiat unghiile din carne!
Cert e ca eu masez doar partea externa, poate-poate...
37+
RalucaElenaM spune:
Doamne suntetzi culmea cu mancarea
Ana eu nu vazusem nimik de varza!
Da acum am vazut....si a sunat un clopotzel!momentan mi-a facut mama ardei umplutzi(na, sic) din pacate fara sare nu sunt la fel...
.
Am probleme cu muschii pelvieni, ma dor la toate miscarile, mai are cineva probleme dinastea?Dna Doctor a spus ca este normal din cauza greutatii sustinute...
33+
Sara Maria
puiutza spune:
Salutare si de la noi!
Fetelor am si eu o intrebare - si-a comandat cineva in final lenjerii de patut de la D-na Liliana - pusese cineva link-ul pe aici....
eu sunt mai paranoica cu comenzile astea on line..nu am prea luat on line, iar acuma nu sunt f. convinsa cata incredere sa am - trebuie platit avans 50%.
aa.....si sa nu uitam de motate!
Ana Perianu 

Office 

Va pup si va doresc o zi cat mai racoroasa!
Dana
36+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
ionela.n spune:
ce frumos e cand te ignora lumea...
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 32+
Minunea noastra
bebecris26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan buna fetelor in primul rand majoretele ![]() ![]() ana_perianu![]() ![]() ![]() ![]() office![]() ![]() azi am schimbat semnatura si anuntam mandrii ca avem deja 64kg (am plecat de la 47). sunt chiauna. m-am trezit la 2:30 si nu am mai dormit. la 3 beam cafeaua cu lapte, la 4 luam micul dejun la 6_30 m-am culca inapoi pana pe la 8:30. acuma sunt de servici la bucatarie, dar nu va spun ce fac ca sa nu fac pofte asa cum imi faceti voi mie cu varza cu ciolan ![]() ![]() (se stiu ele)asteptam vesti bune si foarte bune 31+ cu bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |

cristina si bebe in burtica
32+sapt
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!