Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Oana relaxeaza-te la maxim si o sa vezi ca bebe va sta in burtica foarte cuminte. Cheama ajutoare, tu doar trebuie sa ai grija de tine si de bebe.

Botosel tu unde mergi azi la eco ? Ca am vazut ca ai programare pe la ora 16, iar eu am la ora 17 la Medsana.

Nu are nimeni nr de tel al lui Office ?

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 36+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ce mai faceti, burtici?
Ce s-a mai intamplat pe aici? Toate bune?

Noi am terminat de zugravit, acum vine partea cu aranjatul. Abia am reusit sa instalez calculatorul si am si obosit

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

'Neata la pranz si de la noi!
Hai sa scoatem si noi agitatele:

HAI ANA_PERIANU

HAI OFFICE

Nastere usoara fetelor!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 31+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 5 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Uitasei sa schimb semnatura

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 32+ cu MARIA
Doamne ajuta inca 4 sapt!!!

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Oana relaxeaza-te la maxim si o sa vezi ca bebe va sta in burtica foarte cuminte. Cheama ajutoare, tu doar trebuie sa ai grija de tine si de bebe.

Botosel tu unde mergi azi la eco ? Ca am vazut ca ai programare pe la ora 16, iar eu am la ora 17 la Medsana.

Nu are nimeni nr de tel al lui Office ?

poze noi
Teodora 2 ani+

Merg la Romar, la dna dr Muntean, avandu-l ca medic pe dl dr Branescu.
Cam toate controalele le-am facut in Romar, in spital nu am fost niciodata pana acum.
Sper ca se acum, cand s-or indesi vizitele, sa nu ma mai cheme la Romar, ca nu am de gand sa dau faliment

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana Perianu si Office au intrat sa nasca?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

m-am uitat pe google docs si nu am gasit nr lui Office trecut :(

35+ cu Sarah Sophie + Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!

Eric Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Bebecris, daca e sa se intample sa mi se declanseze naserea saptamana asta, voi naste si eu la Elias, in loc de Polizu. Stii cumva daca trebuie sa imi cumpar inainte trusa de epidurala sau pentru rahianestezie? Alte medicamente ar trebui sa cumpar ? Nasc prin cezariana.

poze noi
Teodora 2 ani+
dr mea stia ca vreau sa nasc natural, si mi-a dat reteta ca sa-mi cumpar trusa de epidurala. proetena mea, a mai nascut acum 3 ani tot prin cezariana cu anestezie totala si nu a avut nevoie sa cumpere nimic. acum, va naste la fel si dr nu i-a zis inca sa cumpere ceva, dar daca va fi nevoie i-ti voi spune dupa ce naste ea.

cristina si bebe in burtica 32+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Fetelor sunt aici, nu am nascut, insa dupa o saptamana de stat acasa, m-am intors la birou, altfel intram intr-o depresie de nu ma mai tratam decat cu furadan.
I-am propus sotului meu sa si nu vrea, ca el vrea ca bebe sa mai stea in burtica. L-am amenintat ca imi gasesc un gigolo si gata nasc.

Da stai nene acasa ! Unde te duci tu la birou la 37 de saptamani?
P.S. Daca vrei, il pun pe Lulu si restul gastii (stii tu cine) sa vorbeasca cu barbata-tu
Cred ca au sanse sa-l convinga, ca doar au crescut impreuna. Desi... si astia sunt la fel de loviti de bombe

_
Raluca, cu Biliboi la purtator (30+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Salutare!
In primul rand as vrea sa ii urez felicitari lui Clary! si sa imi datzi si mie linkul cu povestea nasterii ei, c-am vazut ca i-atzi citit povestea.
Bebecris am impresia cateodata ca tu stii ceva ce eu nu stiu despre spital, ai o listutza ceva cu ce este permis si ce nu acolo?eu pana acum nu am fost la spital abia pe 7 septembrie am sa merg si am mai scris ca mi-a dat dna doctor ce epidurala sa imi cumpar si mi-am si cumparat-o deja, ziceam ca am impresia ca stii mai mult pentru ca ti-am vazut postarile din cap anterior, de exemplu spuneai de tampoane parca..de la prietenele care au nascut acolo am inteles ca tampoanele din comert nu sunt permise..numai cele din vata cu tifon, iarasi eu vreau sa intreb daca am voie sa le fac de acasa...in fine dak stii ceva spune-mi si mie te rog...aa si apropos eu sunt obsedata sa nu mi se intample ceva pana ma voi vedea iarasi cu dna doctor...ca nu mi-a spus nimik ..ce-as putea face in conditii de urgentza cat este dansa plecata...

33+ Sara Maria

Mergi la inceput