Mamici de Sept-Oct-felicitari Ana,hai Office(137)
Raspunsuri - Pagina 5
mari78 spune:
Oana relaxeaza-te la maxim si o sa vezi ca bebe va sta in burtica foarte cuminte. Cheama ajutoare, tu doar trebuie sa ai grija de tine si de bebe.
Botosel tu unde mergi azi la eco ? Ca am vazut ca ai programare pe la ora 16, iar eu am la ora 17 la Medsana.
Nu are nimeni nr de tel al lui Office ?
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
36+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+
ionela.n spune:
Ce mai faceti, burtici?
Ce s-a mai intamplat pe aici? Toate bune?
Noi am terminat de zugravit, acum vine partea cu aranjatul. Abia am reusit sa instalez calculatorul si am si obosit ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 32+
Minunea noastra
magdyi2001 spune:
'Neata la pranz si de la noi!
Hai sa scoatem si noi agitatele:

HAI ANA_PERIANU 

HAI OFFICE 

Nastere usoara fetelor!!!
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
31+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 5 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
Uitasei sa schimb semnatura
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
32+ cu MARIA
Doamne ajuta
inca 4 sapt!!!
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
botosel452 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mari78 Oana relaxeaza-te la maxim si o sa vezi ca bebe va sta in burtica foarte cuminte. Cheama ajutoare, tu doar trebuie sa ai grija de tine si de bebe. Botosel tu unde mergi azi la eco ? Ca am vazut ca ai programare pe la ora 16, iar eu am la ora 17 la Medsana. Nu are nimeni nr de tel al lui Office ? Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 36+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
Merg la Romar, la dna dr Muntean, avandu-l ca medic pe dl dr Branescu.
Cam toate controalele le-am facut in Romar, in spital nu am fost niciodata pana acum.
Sper ca se acum, cand s-or indesi vizitele, sa nu ma mai cheme la Romar, ca nu am de gand sa dau faliment

Valentina
32+
ionela.n spune:
Ana Perianu si Office au intrat sa nasca?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 32+
Minunea noastra
LoredanaB spune:
m-am uitat pe google docs si nu am gasit nr lui Office trecut :(
35+ cu
Sarah Sophie +
Eric Joshua(05.09.2008) o minune de la Dumnezeu!
Eric Joshua 
bebecris26 spune:
| citat din mesajul lui mari78 Bebecris, daca e sa se intample sa mi se declanseze naserea saptamana asta, voi naste si eu la Elias, in loc de Polizu. Stii cumva daca trebuie sa imi cumpar inainte trusa de epidurala sau pentru rahianestezie? Alte medicamente ar trebui sa cumpar ? Nasc prin cezariana. Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 36+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi Teodora 2 ani+ |
cristina si bebe in burtica
32+sapt
Bubante spune:
| citat din mesajul lui Pity27 Fetelor sunt aici, nu am nascut, insa dupa o saptamana de stat acasa, m-am intors la birou, altfel intram intr-o depresie de nu ma mai tratam decat cu furadan ![]() ![]() ![]() I-am propus sotului meu sa ![]() ![]() si nu vrea, ca el vrea ca bebe sa mai stea in burtica![]() ![]() . L-am amenintat ca imi gasesc un gigolo si gata nasc. |
Da stai nene acasa ! Unde te duci tu la birou la 37 de saptamani?
P.S. Daca vrei, il pun pe Lulu si restul gastii (stii tu cine) sa vorbeasca cu barbata-tu
Cred ca au sanse sa-l convinga, ca doar au crescut impreuna. Desi... si astia sunt la fel de loviti de bombe

_
Raluca, cu Biliboi la purtator
(30+)
RalucaElenaM spune:
Salutare!
In primul rand as vrea sa ii urez felicitari lui Clary! si sa imi datzi si mie linkul cu povestea nasterii ei, c-am vazut ca i-atzi citit povestea.
Bebecris am impresia cateodata ca tu stii ceva ce eu nu stiu despre spital, ai o listutza ceva cu ce este permis si ce nu acolo?eu pana acum nu am fost la spital abia pe 7 septembrie am sa merg si am mai scris ca mi-a dat dna doctor ce epidurala sa imi cumpar si mi-am si cumparat-o deja, ziceam ca am impresia ca stii mai mult pentru ca ti-am vazut postarile din cap anterior, de exemplu spuneai de tampoane parca..de la prietenele care au nascut acolo am inteles ca tampoanele din comert nu sunt permise..numai cele din vata cu tifon, iarasi eu vreau sa intreb daca am voie sa le fac de acasa...in fine dak stii ceva spune-mi si mie te rog...aa si apropos eu sunt obsedata sa nu mi se intample ceva pana ma voi vedea iarasi cu dna doctor...ca nu mi-a spus nimik ..ce-as putea face in conditii de urgentza cat este dansa plecata...
33+
Sara Maria

si nu vrea, ca el vrea ca bebe sa mai stea in burtica