Aspirante (100) -Felicitari babiela!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

cora berzele alea vin spre voi sa va asalteze...si sa va mute repede pe la odisee

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Nu stiu unde se duceau dar, sper ca una sa vina si la noi cu un sau

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Subiectul nostru este cel mai putin animat in ultima vreme,de ce oare?
Fetele gravidoase au scuze,dar noi cele negravidoase.....?
Polo,Lia,Trutzi si moi,hai sa ne mutam si noi repede pe la odisee,caci pe aici este tare liniste
Trutzi unde ziceai ca se indreptau berzele acelea?

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

poze nepotica frumusica

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Ai cam lipsit in ultima perioada
Avem nevoie de multi pupici
Esti tot in tara?

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

cora berzele alea vin spre voi sa va asalteze...si sa va mute repede pe la odisee

si 28+ cu

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

si 28+ cu
Doura,stii ceva? Ai vorbit cu berzele?

poze nepotica frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Trutzi ne mentinem pe pozitii,nu-i asa?
De MVB mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Salut fetele, Felicitari Babiela.
Draga Babiela am vazut ca suntem de aceeasi varsta, eu tot 32 ani ani. Si acum fetele va rog sa ma puneti si pe mine pe lista de aspirante, ca din luna asta eu si sotul meu trecem la treaba. UM a fost pe 22 august si cand m am dus la doctorul de familie, mi a zis ca data perfecta de conceptie e 5 septembrie, deci tine ti mi pumnii si sa auzim doar de bine.
Asa cum suntem alaturi de toate aspirantele si mamicile, va rog sa ma adaugati si pe mine pe lista si sa vedem cand apare. Ce mult ne bucuram cand una dintre noi devine mamica, nu vreti sa va bucurati si de mine?
Va pup pe toate.
Mihaela.

MHegarty

Mergi la inceput

Bebelu86 chiar mi a fost dor de tine si de cos_minutza. Oare ce mai face? Ea este insarcinata? Eu vreau doar sa ma adaugati fetele pe lista, ca nu se stie cand apare bebele.
Tine ti va bine, stiti ca daca mergi pe linkul cand vine barza si introduci data UM iti da DPN si in cate saptamani esti. Credeti ma ca eu deja ma consider gravida si nici nu concep sa nu fie asa.
UM am avut o pe 22 august, iar acum deja sunt graviduta in 6 zile. HAHA....sper sa nu va dezamagesc...
Eu si sotul mergem in excursie in portugalia vineri pe 3 septembrie si o s o comitem ca doctorul a zis ca data de fertilitate maxima e duminica pe 5 septembrie. Daca o comitem vineri pe 3 septembrie si duminica pe 5 septembrie poate se va prinde ceva.
Oricum ma intorc pe 16 septembrie si cu siguranta va tin la curent cu ce s a intamplat in vacanta cu nebunii.

MHegarty

Mergi la inceput

Arianna11 si JoAnn multe felicitari pentru ca sunteti gravidute si sa speram ca ne vom bucura impreuna cand o sa va aduc si eu vestea cea mare. Se spune ca cel mai bine e atunci cand ai aflat ca esti gravida sa pastrezi vestea doar pentru tine si sot pentru o perioada pana cand se confirma sarcina, ca cica daca zici la toata lumea e de rau.
Dar eu poate nu am sa anunt in gura mare familia, dar credeti ma ca pe voi o sa va anunt. Atata sustinere si cuvinte bune cat ati pus pe acest site, e imposibil sa nu va multumesc ca existati.

MHegarty

Mergi la inceput

Beluistef eu nu o cunosc pe Florentina, dar sincer numai auzind ca a nascut un copilas, ma bucur nespus si ii doresc tot binele din lume. Zii ca o asteptam aici pe forum sa ne dea si noua incepatoarele mai multe sfaturi.

MHegarty

Mergi la inceput

Cora79, de cand ati inceput sa incercati sa aveti bebe?
Sunt curioasa cam cat dureaza in mod normal pentru un cuplu sanatos sa conceapa? Ca mie medicul de familie mi a zis ca dureaza pana la 5 luni, dar cica sa nu ma inpacientez daca nu se intampla intr un an.
Zi ne si noua povestea ta cum ai inceput povestea bebe.

MHegarty

Mergi la inceput