Aspirante (100) -Felicitari babiela!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Buna Lia73. Daca esti nascuta in 1973 esti de o seama cu sotul meu. Ma bucur ca nu sunt cea mai batrana de pe aici. Cand vad mamici la 20 ani, eu ma simt ca un cotoi batran, dar eu m am si casatorit tarziu adica cand aveam aproape 31, ca nu am fost asa de norocoasa sa dau peste unul cand am fost mai tanara.
Lia tu ce povesti de bebe ne aduci?

MHegarty

Mergi la inceput

Cora, trutzi si Lia ma alaturi si eu voua ca viitoare aspiranta. Eu nu am mai incercat deloc pana acum sa raman gravida cu sotul meu, dar dupa cum am mentionat am avut UM pe 22 august si prima zi cand vom incerca va fi pe 3 septembrie. Noi mergem in excursie si sotul vrea sa fie ceva unic. Eu i am zis sa incercam de azi, dar el a zis sa mai asteptam pana pe 3 septembrie. Oricum doctorita de familie mi a zis ca perioada fertila imi incepe pe 5 septembrie, asa ca 3 e numai bine.
Ma intorc pe 16 septembrie (in perioada vacantei nu voi avea acces la laptop) dar cand vin sper sa venim 3!!!!

MHegarty

Mergi la inceput

Neata gagici!
Nimeni nu e pe aici? Voi intrati mai mult in timpul saptamanii decat in weekend? Eu sper sa vorbim un pic azi pe aici.
Va astept la un ceai, ca din fericire, eu nu beau cafea.
Pupici pentru gravidute
Pupici pentru aspirante

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Salutare!

Bine ai venit mihahegarty!

Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Salutare la gagibele.
Se vede ca s-a intors Lia. A mai animat putin capitolul.

CORA, nu esti deloc modesta,este frumoasa ca matusa ei. Doamne ce iti rad ochii cand esti in preajma copiilor.

Va multumesc pentru incurajari. Azi sunt mai bine. Intr timp (fix 6 sapt de la chiuretaj) mi-a venit. Va inchipuiti ca am mai prins o tara de curaj, iar sotul a zis ca nu mai stam deloc, nu de alta dar el vrea gemeni ( zodie), ca si el, dar nici daca ar fi doi odata nu s-ar supara. Ca sa vezi ce face sentimentul asta in om... daca acum cativa ani nu credeam ca o sa isi doreasca cu adevarat macar unul, acum imi vorbeste din ce in ce mai des de oi sau chiar mai multi. Desi pana acum plangeam ca nu mai am putere sa stept, acum a inceput sa imi fie frica, daca doctorul avea dreptate si trebuie sa stept si un ciclu normal... si daca o sa e intample ceva cu bb......uite asa ma chinuie gandurile in fiecare seara.
Dar cu DD inainte si totul o sa fie bine. Si daca berzele pleaca, or sa vina ciorile si tot o sa ne aduca bb mult dorit, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Miha, bine ai venit si sa dea DD sa vina repede bb dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Buna fetelor,va invit la un ceiut sau o cafea,mai tarziu ce-i drept,ca e duminica
Mihaela bine ai venit si sa dea Dzeu sa ramai graviduta in concediu
Polofata curajoasa si vorba Liei de acum inainte treci la jap jap pe dulap

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Mihaela pentru un cuplu sanatos este nevoie de maximum un an de incercari pentru a face un bebe
Eu si sotul din pacate suntem ubn cuplu cu probleme de fertilitate,noi incercam din anul 2005 si nimic,dar nu ne pierdem speranta ca intr-o buna zi vom fii parinti fericiti

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Cora multumesc de informatii. Mie un an mi se pare imens, am auzit alte prietene care au ramas imediat... Of Doamne, un an!!!
Cora, voi de ce aveti probleme de fertilitate? Tu sau sotul? Zi mi si mie ca sa fiu atenta, desigur nu vreau sa fiu negativista, dar crede ti ma ca eu cand aveam 21 ani am ramas insarcinata cu prietenul de atunci si din pacate am fost nevoita sa fac avort. Era un nebun care ma batea, eu nu terminasem facultatea, in fine, a trebuit. Si de atunci nimic nu s a mai intamplat cu nimeni.
Eu si sotul suntem impreuna de 3 ani (acum pe 31/08 facem 3 anisori) si nu am incercat niciodata sa aveam copii, dar parca aud la unele fete ca raman si cand sotul vine afara...Ei bine, la mine nu s a intamplat nimic in 12 ani.

Polo, dar ce s a intamplat cu bebele tau? Ziceai de un chiretaj, de ce a trebuit sa l faci?

MHegarty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

www.youtube.com/watch?v=FiBHXgB5hIo&feature=PlayList&p=231EEE663972B1DD&index=0&playnext=1" target="_blank"> cafelutaaaaaaaaa

pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> TB

ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

Mergi la inceput