Aspirante cu vechime "medie" (57)
Raspunsuri - Pagina 4
claudela spune:
Multumim de cafea...E bine-venita!
O saptamana usoara va doresc si eu!
POVESTEA MIRUNEI
kitzy spune:
Salutare!
Eu sunt in concediu medical, saptamana trecuta am fost la urgente cu niste sangerari, mi s-a spus ca e un mic hematom intr-un colt al placentei, mi s-a recomandat evitarea oricarui tip de efort, cu tratament acuma sunt bine, copilul e bine, da din picioruse la greu
Asa ca de acuma incolo sunt in medical, pe 23 sept imi expira luna de medical si voi fi neovita sa ma internez pt comisie, dar atata bai sa fie...noi sa fim sanatosi, mai ales ca sarcina asta am obtinut-o foarte greu.
Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 21+ cu
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitzy Salutare! Eu sunt in concediu medical, saptamana trecuta am fost la urgente cu niste sangerari, mi s-a spus ca e un mic hematom intr-un colt al placentei, mi s-a recomandat evitarea oricarui tip de efort, cu tratament acuma sunt bine, copilul e bine, da din picioruse la greu Asa ca de acuma incolo sunt in medical, pe 23 sept imi expira luna de medical si voi fi neovita sa ma internez pt comisie, dar atata bai sa fie...noi sa fim sanatosi, mai ales ca sarcina asta am obtinut-o foarte greu. Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 21+ cu |
POVESTEA MIRUNEI
vrmoana spune:
Buna,
Multumesc pt incurajari fetelor. Sunteti niste dragute.
Kitzy stai cumintica.
Arde ? Niciun semn?
oana
"Where there's a will, there's a way."
vias spune:
Kitzy sanatate multa! ce repede trece timpuyl...Doamneeeee.. parca acum am aflat de sarcina ta!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
danylini spune:
O cafea pentru voi.
Nu m-am mai rabdat si am facut testul ieri, negativ din pacate.
Joi trebuie sa vina.
RAMONELLA spune:
Dany multumim de cafeluta!
Cat despre teste...nu mai zic nimica...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"