Aspirante cu vechime "medie" (57)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Oana multumim de cafeluta!!!Foarte buna...E tare binevenita,ca ma un gust de ceapa in gura...aseara am mancat slanina cu ceapa...si dupa aceea vreo 3 lingurite de miere...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

Salutari fetele,

Am avut 2 saptamani grele la servici, dar am scapat, acum e mult mai lejer. Test pozitiv de ovulatie pe 21, sper ca si pe 2 septembrie sa fie si testul de sarcina pozitiv. Tineti-mi pumni, va rog.

Mergi la inceput

Dany la fel si la mine,testul a iesit in 21,deci cred ca prin 22 am ouat.

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Iti tin pumni, eu am un ciclu de 26 de zile deci pe 2 ar trebui sa vina urati, sper sa avem noroc luna asta...

As vrea sa nu ma stresez, dar nu pot sa nu ma gandesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor..va tin pumnii...astept sa veniti si sa spuneti ca aveti teste pozitive in fata ochilor vostrii! Doamne Ajuta!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Multumim frumos camy

Mai avem un pic de asteptat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Salutare dragele mele!Am revenit din concediu...Sunt cam nostalgica dupa zilele linistite, asta si pentru ca m-a asteptat un volum mare de activitate la servici...
A fost foarte bine la ai mei, chiar m-am relaxat, m-am odihnit, am uitat nitelus de griji...Doar ca orice minune nu tine prea mult...

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata!haideti la o cafeluta relaxanta de vineri!

POVESTEA MIRUNEI

Mergi la inceput

Clau,multumim de cafeluta!!!Si bine ai revenit din concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Neatza,

Multumim pt cafea Clau.

Ramo

oana
"Where there's a will, there's a way."

Mergi la inceput