Aspirante cu vechime "medie" (57)
Raspunsuri - Pagina 2
RAMONELLA spune:
Oana multumim de cafeluta!!!Foarte buna...E tare binevenita,ca ma un gust de ceapa in gura...aseara am mancat slanina cu ceapa...si dupa aceea vreo 3 lingurite de miere...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
danylini spune:
Salutari fetele,
Am avut 2 saptamani grele la servici, dar am scapat, acum e mult mai lejer. Test pozitiv de ovulatie pe 21, sper ca si pe 2 septembrie sa fie si testul de sarcina pozitiv. Tineti-mi pumni, va rog.
RAMONELLA spune:
Dany la fel si la mine,testul a iesit in 21,deci cred ca prin 22 am ouat.
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
danylini spune:
Iti tin pumni, eu am un ciclu de 26 de zile deci pe 2 ar trebui sa vina urati, sper sa avem noroc luna asta...
As vrea sa nu ma stresez, dar nu pot sa nu ma gandesc
vias spune:
fetelor..va tin pumnii...astept sa veniti si sa spuneti ca aveti teste pozitive in fata ochilor vostrii! Doamne Ajuta!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
claudela spune:
Salutare dragele mele!Am revenit din concediu...Sunt cam nostalgica dupa zilele linistite, asta si pentru ca m-a asteptat un volum mare de activitate la servici...
A fost foarte bine la ai mei, chiar m-am relaxat, m-am odihnit, am uitat nitelus de griji...Doar ca orice minune nu tine prea mult...
POVESTEA MIRUNEI
RAMONELLA spune:
Clau,multumim de cafeluta!!!Si bine ai revenit din concediu!