Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 20
aleesicoo spune:
fetele vreau si eu parola va rog
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
bubu30 spune:
Laurita am vazut pozele cu ochii superbi ai Ilincai
Creasta cu ce i-o faci ?
Multumim celor care ne-au tinut pumnii pt. vizita la neurolog.
Am pus cateva pozici pe webshots care au legatura cu ceea ce mi-a zis dr. neurolog azi.
Am sa incerc sa scriu un alt mesaj in seara asta sau daca nu apuc maine legat de recomandarile neurologului, poate mai ajuta pe cineva sau poate voi stiti.
T_Ioana spune:
Fetelor dragi, va multumesc din suflet pentru urari si ganduri bune!Va ofer virtual, dupa preferinte, "tot felul" (vorba lui fi-miu)
Nicoleta la multi ani surorii tale....chiar ca 22 e o varsta minunata....dar eu ma simt bine si la 30 (numai sanatate sa ne dea Dumnezeu la toti!)
Eu nu prea am simtit ca ar fi ziua mea, mai ales ca schimb prefixulsi ar fi trebuit cica sa fie o aniversare deosebita, ca am primit bomba: Papanicolau mi-a iesit CIII. Dr meu (nu am reusit sa pove decat la telefon) mi-a spus sa nu ma panichez, sa merg sa-l repet ca pot fi o multime de cauze si sa-mi scot din minte posibilitatea sa fie cancer dar va dati seama ca nu sunt in apele mele. Am tras niste ture de bocit azi si am reusit sa fac nani cu Sonia vreo 2 ore si m-am mai linistit. Zilele astea merg sa-l repet si sper sa fie bine, sau cel putin sa nu fie asa grav cum ma tem eu!
Voiam sa le intreb pe mamicile care dau Aptamil puiutilor daca sunt multumite.
Sonia l-a papat destul de bine pana acum (din pacate niciodata cat scrie pe cutie la varsta ei) dar de vreo 3 zile doar la masa de noapte il accepta fara figuri, in restul zilei cand ii bag bibe in gurita se arunca disperata pe el, trage o data/ de 2 ori si incepe sa urle, scuipa laptele, se fereste de sticla si dupa ce ma chinuie asa si facem pauza, ne jucam, ne iubim cam 20-30 minute il papa destul de bine. Nu stiu de ce il accepta doar cand e distrusa de foame si in rest urla cand simte gustul lapticului.
Ma gandesc ff serios sa-l schimb dar atata lume il lauda si mie imi place ca nu o constipa deloc-deloc (are chiar 3 scaune/zi de consistenta celor de la alaptare.....desi uneori astea mi se par cam prea "mucoase" ca sa zic asa.....). In greutate nu a luat grozav...la 3 luni jumate avea 5.300 gr si 59 cm, deci cred ca se bate cu "piticotii" gashtii dar e super vesela si miscacioasa si eu m-am mai linistit. Sa fiu sincera as incerca si cu alt lapte sa vedem cum ii merge dar dr de fam mi-a recomandat sa insist cu Aptamilul in continuare si nu parea ingrijoarata de aspectul moale, "mucos" al scaunelor si nici de nr lor!
Oricum, sunt complet in ceata si cu cat citesc mai mult pe net ma mai afund...Milumil am inteles ca a iesit prost la ultimele teste, Nan nu vrea micuta, as incerca Hipp dar in Bistrita nu se gaseste, eventual sa-mi aduca amicul care face distributie la farmacii dar e cam riscant sa raman doar in baza lui....efectiv nu stiu ce sa fac!
Va pup mult si va mai citesc din umbra, sa vad alte mamici cum se descurca vis-a-vis de formula!
maribell spune:
seara buna.....
azi a adormit mai devreme, asa ca am timp sa va citesc si sa mai scriu...
ARTU ce pensiune super.....cam la asa ceva visez eu.....
LENAce fetita bucalata ai....sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa si norocoasa....tu ce mai faci?saptamana trecuta am fost in harsova cu probleme la capitanie, si m-am tinut toata ziua de dinainte plecarii sa iti las mes ca sa ne vedem....dar am stat de fata si nu am reusit sa deschid calc.....chiar vroiam sa va intalnesc...
ROCSY.....
DIN CICLUL '''AVENTURI SIFILITICE CU SOACRA''....faza tare azi....maine trebuie sa plec pana la giurgi cu masina sa-l duc pe cumnate-miu, la care acrinela, nu te duce tu,'' ala nu e drum de femeie, stai acasa lasa un barbat la volan'', sau....ma pune dimineata sa tai tot patrunjelul di curte ca sa-l punem la borcan la congelator( afost ideea mea, pt ca mie nu-mi place uscat) dupa care am fost sa-mi iau masina din servis tocmai de la slobozia adica la 100km de noi, cand ma intorc patrunjelul tot pe masa , neales si clar ne tocat, o intreb de patrunjel daca sa-l toc eu, la care ea ''lasa-l ca il toc eu maine'', iar eu i-am spus ca se vestejeste pana maine, ''ei si daca se vestejeste il arunc da-l dracu'' mi-a spus ea zambind.pai sa nu ma apuce toate nabadaile? ce mai, l-am tocat eu...imi era mila de el.
TATYANA
FLORY BLANCA nu avem unde sa ne mutam deocamdata pt ca am vandut apartamentul pe care l-am avut in bucuresti, si ne-am luat teren in afumati...doar ca fiind in spania nu am construit nimic pe el...trebuie sa ne apucam, dar sotu e cam nehotarat, ar vrea aici la tara sa ne facem o casa.....vedem eu sunt in dubii.cat despre parintii mei...din tot sufletul as fii stat la ei, dar din pacate sunt in ceruri de 14 ani.sunt sigura ca mami a mea nu sa-r fi purtat asa urat cu iubi al meu.asta e, asa stiu unele mame sa-si faca copii cu capul. sa-ti fie de bine vacanta!!!!
LAURITA
FELICITARI PT BOTEZ IOANA 1234!!!!
CARLA MULTUMIM!!!
si noi avem o gramada de rochite pe care printesa nici nu le-a imbracat, si-mi pare rau.....sper sa nu mai cumpar asa multe pe viitor....FOARTE DULCI MAZARICILE TALE SI FAZA CU PUMNII PE GAT
NANA cat ma bucur ca adelina este sanatoasa si activa... dulci
OANARUSsi noi pedalam, salivam, scuipam si papam pumnisorul la greu....si nu ne ridicam in fundulet, nu putem apuca jucarioarele si inca nu ne-am descoperit manutele ....dar avem timp...
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
bubu30 spune:
Ioana_Tde ce nu incerci Lactana Topfer ?
E f bun - e nemtesc , eu il dau la Alexandru si imi ia f. bine copilul in greutate.
Alexandrei ii dau Nan ca asa am inceput din spital si nu am avut motive sa il schimb, dar lui Alexandru i l-am schimbat pe la 1 luna jumate cand nu mai razbeam cu colicile si ii merge bine cu el.
Cand le dadeam Nan la amandoi Alexandra lua mai bine in greutate, dar acum de la Lactana ia Alexandru mai bine ca ea.
T_Ioana spune:
Ruxi, cum ai ajuns la Lactana? Multumesc pentru idee, mainteresez cum il pot gasi la noi! Cum ati iesti la consult azi?
bubu30 spune:
Deci, la neurolog a fost cam asa : mi-a zis ca sunt bine dezvoltati copiii dpdv neurologic si psihic, le-a facut tot felul de teste , le-a urmarit miscarile capului, ochilor, i-a tot controlat cu ciocanelele alea, dar cand am ajuns la partea motorie toate au fost ok mai putin statul p e burtica.
Eu recunosc ca doar de putin timp ii pun pe burta ca am mai incercat si nu le placea, stateau putin si plangeau si imi era mila.
Ai mei pe burta ridica bine capul, il misca stanga dreapta dupa cum ma plimb eu , ma urmaresc, ma cauta cu privirea dar cica trebuie lucrat sa stea pe torace si nu pe burta.
Asa ca ne-a zis ca daca vrem sa mergem la kinetoterapie sa invat niste exercitii cateva zile pe care sa le fac ulterior acasa.
A, si inca ceva, ei incearaca sa se tarasca parca ar innota cand ii pun pe burta si cica nu asa ar trebui sa faca.
In plus la Alexandra (care era si super somnoroasa ca ii dadusem papa fix inainte sa plecam si ea de obicei doarme dupa ce mananca) i-a aratat suzeta si nu s-a intins dupa ea s-o prinda cu manutele, asa ca la ea trebuie sa invat ceva exercitii suplimentar.
Dar adevarul este ca eu nu ii dau niciodata suzeta acasa sa o ia ea singura ca i-o dau eu in gura, ea doar si-o scoate singura de inel si o tine in mana si incearca sa si-o indese din nou in gura si uneori reuseste, uneori nu.
Mie una nu mi s-a parut asa grav ca nu a apucat singura suzeta ca ea face asta doar cu jucariile care ii plac si sunt colorate.
Chiar am pus si poze in care se vede ca isi apuca jucariile de la patut.
Bebeii vostri isi iau singuri suzeta?
In schimb la Alexandru i-a aratat o jucarie care canta si era colorata si normal ca el a pus mana pe ea, chiar mi-a zis ca el e mai avansat cam cu o luna la miscari.
Dar mi-a zis si ca trebuie sa tinem cont si de varsta corectata, caci ei acum ar trebui sa aiba abia 3 luni daca s-ar fi nascut la termen.
In concluzie de luni incepand o sa merg zilnic la kinetoterapie cu Alexandra sa invat exercitiile pe care o sa le fac acasa cu amandoi.
Mi-a zis ca as puteasa merg si doar peste 3 luni pt. ca in urmatoarele 3 luni s-ar putea sa se corecteze de la sine, dar prefer sa merg acum fiind vara mi-e mai usor.
bubu30 spune:
Ioana eu am auzit de el si pe DC si o prietena mi-a zis ca nu ii crestea fata de la Nan si dr de fam i-a zis sa ii dea Lactana.
Daca te hotarasti vezi un pic la pret ca eu am luat teapa : eu il iau din cartier cu 37 lei si are 600 gr si intr-o duminica am fost la mall si am zis hai sa il iau de la Sensiblu daca tot sunt aici si cand am ajuns la casa a zis 55 lei, deci o data si jumatate pretul.
Daca te intelegi cu vreo farmacie sa ti-l aduca la comanda pot sa iti zic ca singurul depozit farmaceutic care il are este Farmexpert.