Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 19
LAVINUTZA spune:
Buna - incerca sa gasesti Gaviscon sirop pentru bebelusi- este pe baza de bicarbonat de sodiu cu gust de banana - si eu il folosesc pt fetita mea de doua luni si jumtatate si intr-adevar e bun. Din cate am citit eu si mi-au confirmat si doi medici este cel mai bun - nu este f puternic - in cazuri grave se prescriu altele; se gasesc si pliculete cu pulbere care trebuiesc dizolvate in lapte dar nu stiu la ce cantitte si cat - cel mai bine este sa iei sirop - eu mi l-am luat din Austria si Franta.
Lavinia - mamica de buburuze Silvia Maria si Oana Alessia
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii La Multi Ani T_Ioana!!!!!! Nana, ce pui destept cresti tu acolo! Si Sabina scoate cate un mmmmmmammmma insa eu o pun pe seama incercarilor ei de comunicare. Insa cum zici ca se joaca ea cucu-bau...f fain. Noi de-astea nu facem. Am admirat pozele cu voi. Adelinei. Cat despre comentarii, nota 10! Sabina este fascinata de fratii ei. Se agita cand ii vede, rade in hohote, chiue, ii cauta cu privirea prin casa. Ieri am facut un mini turneu de parcuri iar Sabina, cu exceptia unor scurte reprize de somn, a stat atenta si a urmarit cat a putut ea de mult ce faceau fratii ei si alti copilasi in parc. O pun in leaganul de bebei, o dau usor si ea studiaza tot ce vede. Veronica, tu nu ai facut nimic; eu m-am repezit sa iti dau variante de portbagaj fara sa ma gandesc inainte ca ai tu un motiv serios sa cauti unde cautai. Ruxi, hai cu vestile bune! Tinem pumnii. Rocsy si voi mai mari decat noi? E clar, ramanem codasele grupei. Asta la kg ca la cm suntem mai aproape de voi. Cat despre somn, de m-ar ruga si pe mine cineva sa dorm... Laurita avem si noi creasta da-i buclata. Insa a voastra e chiar de senzatie. Nu mai zic de ochisorii cei albastri Si eu folosesc la Sabina caciulite crosetate. Apropos de bucle, am fazut o fetita de 4 ani cu un par lung lung si buclat. Era o frumusete. Oanarus, zambaretul! Maine incepem scoalaaaa. Tocmai am avut "festivitatea" de inmanare a hainutelor noi ptr baieti. tuturor Ioana & PYS |
Ruxi cauta portbagaj nu eu
noi nu plecam nicaieri si nu avem nici Audi
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
veronicach spune:
T_Ioana la multi multi multi ani
ma laud caci le-am urat mazarichilor la multi ani, de 5 lunite, in persoana...au descoperit, finally, parcul
de abia le asteptam la povesti, si eu si Matei
10.05.2010
veronicach spune:
inca nu ne-a trimis nimeni parola
haideti, va rugam, nu fiti zgarcite :)
10.05.2010
Ioana5255 spune:
Salutare fetelor,
bine v-am regasit. Am venit de luni, dar abia acum am avut timp sa intru pe forum.
Carla sa iti traiasca fetele, La multi ani pentru cele 5 luni. Doamne ce trece vremea.
Fetele mele cucuietele sunt piticele forumului, 4.500 Iustinica si 5.100 Ekaterina. De ieri am inceput diversificarea, le dau doar o masura de cereale in lapte. Le place tare, sunt happy, rad si vb toata ziua. Iustinica si-a descoperit sunetele inalte si joase, de am zis ca are copilul laringita, dar cand colo ea se distra pe seama noastra, si vb pe toate tonurile posibile. La mare le-a priit super. Mi-au mancat si la 2 ore, au venit cu alt tonus, parca m-am intors cu alti copii. Readaptarea la Bucuresti a fost foarte grea, abia azi si-au intrat in forma. Saptamana viitoare vineri plecam ptr 15 zile, voi pleca doar eu cu Silviu cu ele. Marea e sfanta pentru copii, mi-a dovedit si in cazul Alexandrei, dar si la ele acum.
Pe mama nu o mai iau, e un lucru cert. M-a umplut de toti nervii, macar stiu ca atunci cand am fost noi doi cu fetele la Mamaia a fost super ok.
Fetele dorm in continuare seara de la 8-9 pana dimineata la 6-7.
Masina si bagajele hahaha, si-au facut aia cruce cand am ajuns la hotel si au venit sa ne ia tot ce am adus. Era de poza. La plecare, chiar au vrut sa mai ia un carucior in plus,li s-a parut ca nu intra toate, dar pana la urma s-au descurcat.Se intrebau unde intra toate bagajele in masina,dar Americanca e de mare clasa. Este exact ca in reclama ei originala.
Legat de okisori si noi mai avem inca problema asta. Le-am luat si eu secretii de 2 ori, 2 laboratoare diferite si nu au nimic. Le-am facut tratament cu Tobrex nici un rezultat, apoi am trecut pe Ciprox parca se numeste (nu mai stiu exact) si se cunoaste o diferenta.
Vero la multi ani cu intarziere, sa fii santoasa si voioasa.
Fluor eu nu am dat copilului mare si nici lor nu le voi da. Habar u am avut de existenta lui. E prima oara cand aud. Alex are dintii super ok, desi mi-a supt bibe pana acum cateva zile, cand apropo s-a dezvatat. Bagam paiul in bibe si am aruncat tetina. Marea mereu aduce o schimbare in bine copilului. de fiecare data am inregistrat progrese, chiar si cu bebelinele. De cand ne-am intors de la mare isi tin capul perfect, Ekaterina se intoarce singura pe burtica, au pofta de mancare, au acceptat f usor cerealele. Nici nu mi-a venit sa cred. Alexandra mi le-a scuipat cat colo prima oara, ele constiincioase mai ales Iustinica.
bubu30 spune:
Veroabia am intrat, nu am apucat sa citesc decat ultimul mesaj car era al tau asa ca ai PM.